Klosiu Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 W sobote klasyczny maraton w Krakowie. Mam nadzieje ze pogoda dopisze, Krakow nie Krynica, ale troche blotka moze sie na tych gorkach narobic, a ja mam zamiar na Race Kingach jechac . Jak tam, kto startuje? Nowa trasa w tym roku, a przynajmniej puszczona odwrotnie niz dotychczas. 2000m przewyzszenia na 100km giga to nie jest jakos duzo jak na cykl Golonki, ale pewnie jak zwykle bedzie co jechac. Do dwoch lat koncze to w okolicach 6h, czyli dosc slabo, ale w tym roku mam troche lepsza forme, i bede probowal sie maksymalnie zblizyc do 5h . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 ja mykam tez na giga nie mam pojecia jaki czas sobie dac jako granice ale mysle ze 5;30/6 godzin to bedzie ekstra tym bardziej wiemy jaka aura sie szykuje na jutro Klosiu Chyba jako jedyni jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Niemozliwe, to najbardziej ludny maraton Powerade i tylko dwoch z forum? Warunki ponoc beda ciezkie, zimno i wiatry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwm Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Cześć, Inni też jada. Planuje być ok. 30-40 open na Mega Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 A ja bym chciał się zmieścić w pierwszej 350tce na mega :-) Jak mi się to uda to będę bardzo zadowolony :-) ps. dopiero zaczynam zabawę w maratony i traktuję tą zabawę jako zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikeman1 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam wszytskich a prosze powiedzcie mi, jak jest liczony czas do kwalifikacji na liscie startowej? Chodzi mi o to, czy jezeli Mega startuje o 11.00 to czas jest liczony od 11tej, czy czas startuje z chwila przejechania zawodnika przez mate startowa? Pytam, bo jest duza liczba uczestikow i Ci z konca beda iles czasu do tylu, a kolejna sprawa jest taka ze jestem zapisany, tyle ze nie dotre chyba na 11-ta do Krk. I moje pytanie, czy jesli przyjade do Krk np na 13ta i bede chcial wystartować to moj czas bedzie liczony i uwzgledniony w kwalifikacji? Inauguracja jest okolo 17tej, a zamkniecie tras o 19tej. Czekam na szybka odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwm Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Czas liczony od godziny 11. Nie ma tego, że ustawisz sie z końca i będziesz miał swój czas. Na metę finiszując będziesz wiedział, że pokonałeś go czyli jesteś na 100% lepszy bo czas wszystkich ten sam a nie, że on startował z 7 itd. Na powerade są 4 sektory i bez problemu przedostaniesz się w okolice 2/1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikeman1 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Ma ktos jakies zdjęcia i wrażenia do podzielenia sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 hmmm ze tak to ujme jednym słowem albo 3 ja pierd.... błoto nie no super bylo statyfakcja z tego ze sie przejechalo przeogromna ! Klosiu chyba Cie widzialem na Giga ja jechalem w stroju Torq z buklakiem na czerwonobliałym boplighcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Ma ktos jakies zdjęcia i wrażenia do podzielenia sie? Oto zdjęcie pod tytułem "Moje NOWE klocki po Krakowie" - http://zapodaj.net/4633ff0ff183.jpg.html A co do wrażeń to można się domyśleć po stanie klocków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmk77 Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 ....Do dwoch lat koncze to w okolicach 6h, czyli dosc slabo, ale w tym roku mam troche lepsza forme, i bede probowal sie maksymalnie zblizyc do 5h . no to w tym roku chyba udało Ci nie przekroczyć 5h na trasie maratonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2010 DMK --> lol . W tym roku warunki mnie zalatwily, po 30km starlem klocki i sprezynke, ktora zaczela terkotac o zacisk i tarcze. Wymienilem klocki, ale zajelo mi to w tym blocie tyle, ze zrezygnowalem, tym bardziej ze z tylu tez klocki mialem na wykonczeniu. Szkoda,nastawialem sie na dobry wynik, ulewa tuz przed startem mnie zalamala rafalek940 --> bylo sie odezwac, mam podpisany nr startowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julaswdx Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Witam, nie chcialem zakładać nowego tematu więc tutaj piszę, mam takie pytanie, bo oprócz startowego płaci się jeszcze za numerek i czy te 20 zł za numerek są zwracane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Nie te 20zł nie są zwracane za numerek ponieważ to zostaje dla ciebie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 A czy te 20zł jest jednorazowe? nieważne czy będe brał udział w jednym wyścigu czy całej serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Nie kupujesz raz numer startowy i jest on na cały SEZON, ale jak zgubisz to chyba musisz ponownie kupić nowy Po prostu przyjeżdżasz z maratonu chowasz do szafki numerek startowy, aż do następnego wyścigu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damarcus77 Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witam Planuje w tym roku jesli sie uda wybrac sie na swoje pierwsze maratony . jako ze w mojej okolicy takie sie nie odbywaja ( Stalowa Wola ) to szukam czegos ciut dalej . Padło na Nałeczów i Krakow ( był jeszcze Lublin ale niestety wypadl z kalendarza mazovi ). Mam 2 pytania do Was . Po pierwsze czy maraton z cyklu Powerade Suzuki MTB odbedzie sie na pewno w Krakowie a jesli tak to kiedy ?? Pytam dlatego ze na ich stonie www nie ejst wymieniony Krakow na rok 2011 . Drugie pytanie..Czy ewentualny maraton w Krakowie bedzie dobry dla poczatkujacego ?? ( dytstans mini oczywiscie ) Zgory Dziekuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Kraków jest proszę bardzo http://mtbmarathon.pl/ Myślę, że mini w Krakowie będzie odpowiednie dla początkującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Gadanie. Mini to jest dystans dla matek z dziecmi, statecznych panow z brzuszkiem i kolarzy M8 chcacych sprobowac "MTB". Na mini w ogole nie ma sie co wybierac, wsiada sie na rower i zsiada, nawet ciezko zauwazyc ze sie cos przejechalo. Szczegolnie w Krakowie i na innych plaskich trasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 klosiu wiesz kazdy jezdzi to co mu pasuje i to co chce ale nie zmienia to faktu ze w 100 % sie z toba zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damarcus77 Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Dziekuje za odpowiedzi... Jesli ktos zorientowany jest to mzoe mi powie taka rzecz...czy na 1-2 dni przed maratonem ( np krakow ) jest juz oznaczona trasa przekazdu tak aby mozna sobie ja przejechac i zdecydowac czy wybrac mini czy mega ? A moze bedzie gdzies do zdobycia mapka lub plk GPX do wgrania na GPSa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Tak slady gps mozna znalezc w necie co do trasy to sie nie wypowiem ale na 99% w wiekszej czesci jest oznakowana co do dystannsu to wiesz MEGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 14 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Panowie (Rafał, Mariusz)! Po wciśnięciu prawego "alta" z litery "z" robi się litera "ż", z "c" - "ć" i tak dalej... To nie jest trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 14 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 damarcus77 w Powerade jest jeszcze Zabierzów 15 maja, bardzo blisko Krakowa. Całkiem nowy maraton z całkiem nową trasą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 14 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 No własnie co do tego Zabierzowa, zna ktoś tą okolicę? Jaki teren? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.