Skocz do zawartości

[maraton] Powerade Suzuki MTB Kraków

Klosiu

Rekomendowane odpowiedzi

W sobote klasyczny maraton w Krakowie. Mam nadzieje ze pogoda dopisze, Krakow nie Krynica, ale troche blotka moze sie na tych gorkach narobic, a ja mam zamiar na Race Kingach jechac :icon_mrgreen:.

Jak tam, kto startuje? Nowa trasa w tym roku, a przynajmniej puszczona odwrotnie niz dotychczas. 2000m przewyzszenia na 100km giga to nie jest jakos duzo jak na cykl Golonki, ale pewnie jak zwykle bedzie co jechac. Do dwoch lat koncze to w okolicach 6h, czyli dosc slabo, ale w tym roku mam troche lepsza forme, i bede probowal sie maksymalnie zblizyc do 5h :P.

Witam wszytskich

a prosze powiedzcie mi, jak jest liczony czas do kwalifikacji na liscie startowej? Chodzi mi o to, czy jezeli Mega startuje o 11.00 to czas jest liczony od 11tej, czy czas startuje z chwila przejechania zawodnika przez mate startowa? Pytam, bo jest duza liczba uczestikow i Ci z konca beda iles czasu do tylu, a kolejna sprawa jest taka ze jestem zapisany, tyle ze nie dotre chyba na 11-ta do Krk. I moje pytanie, czy jesli przyjade do Krk np na 13ta i bede chcial wystartować to moj czas bedzie liczony i uwzgledniony w kwalifikacji? Inauguracja jest okolo 17tej, a zamkniecie tras o 19tej.

Czekam na szybka odpowiedz

Czas liczony od godziny 11. Nie ma tego, że ustawisz sie z końca i będziesz miał swój czas. Na metę finiszując będziesz wiedział, że pokonałeś go czyli jesteś na 100% lepszy bo czas wszystkich ten sam a nie, że on startował z 7 itd.

Na powerade są 4 sektory i bez problemu przedostaniesz się w okolice 2/1.

DMK --> lol :). W tym roku warunki mnie zalatwily, po 30km starlem klocki i sprezynke, ktora zaczela terkotac o zacisk i tarcze. Wymienilem klocki, ale zajelo mi to w tym blocie tyle, ze zrezygnowalem, tym bardziej ze z tylu tez klocki mialem na wykonczeniu. Szkoda,nastawialem sie na dobry wynik, ulewa tuz przed startem mnie zalamala :)

rafalek940 --> bylo sie odezwac, mam podpisany nr startowy :thumbsup:.

• 5 miesięcy temu...

Nie kupujesz raz numer startowy i jest on na cały SEZON, ale jak zgubisz to chyba musisz ponownie kupić nowy ;) Po prostu przyjeżdżasz z maratonu chowasz do szafki numerek startowy, aż do następnego wyścigu ;)

Pozdrawiam :)

Witam

Planuje w tym roku jesli sie uda wybrac sie na swoje pierwsze maratony . jako ze w mojej okolicy takie sie nie odbywaja ( Stalowa Wola ) to szukam czegos ciut dalej . Padło na Nałeczów i Krakow ( był jeszcze Lublin ale niestety wypadl z kalendarza mazovi ).

Mam 2 pytania do Was . Po pierwsze czy maraton z cyklu Powerade Suzuki MTB odbedzie sie na pewno w Krakowie a jesli tak to kiedy ?? Pytam dlatego ze na ich stonie www nie ejst wymieniony Krakow na rok 2011 .

Drugie pytanie..Czy ewentualny maraton w Krakowie bedzie dobry dla poczatkujacego ?? ( dytstans mini oczywiscie )

Zgory Dziekuje za odpowiedzi

Gadanie. Mini to jest dystans dla matek z dziecmi, statecznych panow z brzuszkiem i kolarzy M8 chcacych sprobowac "MTB". Na mini w ogole nie ma sie co wybierac, wsiada sie na rower i zsiada, nawet ciezko zauwazyc ze sie cos przejechalo. Szczegolnie w Krakowie i na innych plaskich trasach.

Dziekuje za odpowiedzi...

Jesli ktos zorientowany jest to mzoe mi powie taka rzecz...czy na 1-2 dni przed maratonem ( np krakow ) jest juz oznaczona trasa przekazdu tak aby mozna sobie ja przejechac i zdecydowac czy wybrac mini czy mega ? A moze bedzie gdzies do zdobycia mapka lub plk GPX do wgrania na GPSa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...