walsta Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam, Pomóżcie proszę w wyborze z tych dwóch: Kross Specialized O scraperze przeczytałem wszystkie posty na forum i był pewniakiem do momentu pojawienia się tego drugiego. Cena podobna, brak gwarancji, mniejsze koła, hamulce innej firmy. Liczę na Waszą pomoc.
bubu123 Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Hej, Te obdrapania na korbie Speca to mi nie wygladaja jak 'od transportu', poza tym czemu na wszstkich fotkach lancuch mu tak dziwnie wisi? Kumam ze nie ma napinacza, ale chyba nie powinno tak byc... A tak poza tym to bym bral wlasnie Speca, bardzo dobry sprzet w tej cenie. pozdro!
tomalczak Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Nie ma powodów do niepokoju, łańcuch "dziwnie wisi" bo spadł z tyłu z zębatki, widać na fotkach. Wybór oczywisty tylko SPEC!!!
bubu123 Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Chociaz troche to ten Spec wazy: 26.3 lbs, spor wiecej niz Scraper, osprzet itd wyglada na podobny, tak ze ciezki wybor; za specem przemawia marka i nietuzinkowy wyglad, za Krossem waga. Najlepiej byloby wsiasc na jeden i drugi i sprawdzic na ktorym lepiej sie czujesz. Jesli chodzi o szybkosc to mysle ze Kross dalby rade Specowi ale pod wzgledem czysto estetycznym Spec prezentuje sie pysznie:)
nomade Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 ...bierz Specialized , mam taki rower, miodzio
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.