YgreK Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Mam rower Kelly's Quartz 2009. Chciałbym sobie teraz kupić LEMONDKA Tranz-X JD802. Nie jestem pewny czy ta lemondka będzie pasowała do mojej kierownicy? Da się to jakoś sprawdzić? Z góry dziękuje za pomoc YgreK
Sonix Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 A jaką masz średnicę kierownicy bo ta którą podałeś nie pasuje na kierownice o średnicy 38,1
YgreK Napisano 11 Września 2010 Autor Napisano 11 Września 2010 Średnica kierownicy m 25.4mm, niestety nie jest ona prosta. Jest lekko wykrzywiona, dlatego nie wiem czy będzie pasowała.
adriansocho Napisano 11 Września 2010 Napisano 11 Września 2010 Średnica kierownicy m 25.4mm, niestety nie jest ona prosta. Jest lekko wykrzywiona, dlatego nie wiem czy będzie pasowała. Ja ostatnio koledze do przetestowania pożyczałem lemondkę, miał giętą kierę i nie bardzo dało się dokręcić lemondkę tak, aby siedziała sztywno. Do lemondki to lepiej prostą kierownicę (a najlepiej typowo czasową).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.