MARRS7 Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa przemalowania dolnych goleni w amortyzatorze przednim. Czy można to zrobić samemu czy lepiej gdzieś oddać?
Lollex Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Mozna zrobic samemu jak i oddać do malowania, wiadomo, takie domowe malowanie ma duzo mniejsza trwalość.
wikrap1 Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Lakiernik znać się nie musi, więc sam rozmontuj amora, zdejmij uszczelki i powiedz, zeby Ci zabezpieczyli, by środka nie pomalować i daj. Z najkejkami się musisz pożegnać i kupić nowe, albo olać Możesz sam pomalować lakierem samochodowym, ale lakiernik ma wprawę, wie jak dobrze odtłuscić, ile warstw i jak położyć itp. itd.
wikrap1 Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Ja malowałem ramę u znajomego, więc nie wiem. Musisz iść sie zpytać, czy w ogóle chce im się malować takie coś i za ile. Myślę, że w ok. 100zł, ale wziąłem to z sufitu.
MARRS7 Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Napisano 26 Sierpnia 2010 Dziękuję za odpowiedzi, Lollex kolorystycznie mam dokładnie jak ty cały czarny rower tylko białe dolne golenie .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.