display Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam Jestem świeżym użytkownikiem więc jak coś zle opisze to nie wieszajcie mnie Od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu jakiegoś sensownego roweru, do czego potrzebny ? Nie uprawiam żadnych dyscyplin związanych z rowerem, ale chciałbym mieć dobry środek transportu do pracy .. oraz na jakieś weekendowe wojaże po okolicy znawcą nie jestem ale zawsze uważałem meridę za dobrą markę i szukając natknąłem się na coś takiego http://aukcjusz.pl/auction/3567/nowy-rower-merida-matts-40-d-rzeszw-gratis I chciałbym się was "Rowerzystów z krwi i kości" zapytać czy ten rower jest godny ceny, oraz czy sprawdzi się w normalnym codziennym użytkowaniu, przyznam że miałem kilka "chińskich" zabawek które ktoś nazwał rowerem i stwierdziłem że jak ma służyć to może coś tego typu ! Dziękuje z góry za pomoc Pozdrawiam, Jacek
martinw Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Jeżeli mierzysz w Meridę to poszukaj coś z kolekcji TFS
WaGiant Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Mieszkasz w Wa-wie , chcesz jeździć do pracy i rekreacyjnie/turystycznie po okolicy - to poco ci MTB z tarczówkami ??? Pomyśl o rowerze typu cross lub trekking ( ten drugi byłby bardzo ok w mieście )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.