Skocz do zawartości

[Czechy Łysa Hora 1323 m n.p.m.]

anka86

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej mieszkam niedaleko Wodzisławia Śl. i szukam chętnych na wypad 28. 08.2010 do Czech na Łysą Horę? gg 6081334 ania822@gmail.com Ania

Napisano

hej mam pytanie co do tego wypadu, jakieś szczegóły można wiedzieć typu godzina wyjazdu, przewidywana ilość km, czy to tempo wyścigowe czy wycieczkowe jest preferowane?

Napisano

Ja bym z tobą pojechał mimo że byłem tam już raz, ale było bardzo fajnie no i chciałbym tą górę zdobyć na 100 % :) a nie resztkami sił jak poprzednio. Z tym że 28 mi nie pasuje :) Gdyby był inny termin to ja bym był chętny na te szaleństwo ;)

Napisano

Hej, jeżeli pogoda dopisze to planuję wyruszyć ok godz 8-9. Trasa z Wodzisławia liczy ok 70 km w jedną stronę + zaliczenie góry 1323 m n. p. m. Polecam mapę www.googlemaps.com gdzie każdy może zmierzyć odległość od siebie do punktu celowego. Tryb wycieczkowy, to nie będą żadne wyścigi, oczywiście każdy może jechać swoim tempem taki jak mu opowiada. Zbiórka w Gołkowicach na byłym przejściu granicznym Gołkowice- Zavada. Po drodze chciałam zaliczyć rynek w Karvinie i Terlicko, no i Łysą Hore a potem się zobaczy...

Dla niezdecydowanych przesyłam galerię zdjęć z Łysej Hory. Może to Was zachęci.

http://www.lysa-hora.cz/fotogalerie

http://www.lysa-hora.cz/cesta-na-lysou-horu-z-pohledu-cyklisty

Napisano

Dodatkowo przesyłam linka z możliwością podglądu z Łysej Hory (po prawej stronie można zmienić ustawienie kamer, datę i godzinę)

http://www.lysa-hora.cz/webkamery

W dniu 27.08.2010 o 08:44, intruz napisał:

Wjazd asfaltem, ale z tego co się orientuję to jest kilka wjazdów. Co do samej trudności, 9 km pod górę. Ja wysiadłem mniejwięcej na 7 km i potem sobie prowadziłem :whistling: Trasa jest cała asfaltowa. Co do pytania o miejscowości anka, to tu jest relacja wraz z miejscowościami :icon_wink:http://intruz.bikestats.pl/index.php?did=358681

Dzięki bardzo. A może chcesz się jeszcze raz wybrać? :icon_lol:

Napisano

Hej,pojechałam z Grzegorzem z Krzanowic... Aż głupio się przyznać ale nie dałam rady tam podjechać ale to może nie dlatego że nie miałam sił, ale zabrakło czasu, bo od rana do południa cały czas padało i gdzie się nie ruszyliśmy tam lało. Druga sprawa to nie do końca wiedziałam jak jechać i gdyby nie nawigacja Grzegorza to do dzisiaj tam siedzę hhe... Ja dojechałam do Kraśnej pod górą, a Grzegorz wyjechał na samą górę i naprawdę jest dobry. Polecam Wam się z Nim wybrać... A ja może jeszcze kiedyś tam wrócę, dlatego wątek na forum uważam za niezakończony... Pozdrawiam wszystkich, którzy wybierają się na Łysą Horę...

• 3 tygodnie później...
Napisano
  W dniu 30.08.2010 o 06:35, anka86 napisał:

Hej,pojechałam z Grzegorzem z Krzanowic... Aż głupio się przyznać ale nie dałam rady tam podjechać ale to może nie dlatego że nie miałam sił, ale zabrakło czasu, bo od rana do południa cały czas padało i gdzie się nie ruszyliśmy tam lało. Druga sprawa to nie do końca wiedziałam jak jechać i gdyby nie nawigacja Grzegorza to do dzisiaj tam siedzę hhe... Ja dojechałam do Kraśnej pod górą, a Grzegorz wyjechał na samą górę i naprawdę jest dobry. Polecam Wam się z Nim wybrać... A ja może jeszcze kiedyś tam wrócę, dlatego wątek na forum uważam za niezakończony... Pozdrawiam wszystkich, którzy wybierają się na Łysą Horę...

Dzień dobry jestem Stanisław . Mam prośbę - czy internautka "Ania " mogła by podać szczegółową trasę ( jak jechać ) z Gołkowic - Karwinę i dalej na ta Lysa Hore . :icon_mrgreen: Jeżeli Aniu jeszcze masz zamiar się tam wybrac daj znać. ( gks12353@onet.pl ) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.