bartosz1996 Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 czy ktoś ma lub widział taką sakwę???????????: http://allegro.pl/nowa-sakwa-pod-rame-kellys-triangel-i1191585705.html
arturkisz Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 Posiadam identyczna sakwę. Nie winem jakie masz wątpliwości czy pytania co do niej ale jako użytkownik jestem z niej zadowolony. Niska cena dobry materiał dosyć pojemna ja mieszczę w niej Multi klucz szyfr czasem także telefon co więcej trzeba chcieć ...
RAFI1784 Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 Mój kolega ma, a raczej miał, bo włożył cięższą rzecz i urwał się jeden z tych górnych zaczepów.. a dokładniej odpruł się pasek od sakwy...
gronom Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 ja ta sakwe mialem moze jakies 3 minuty. wyjalem ja z paczki odpialem suwak i podczas zamykania podszedl material od spodu nie zauwazylem tego i nawet jakos specjalnie mocno nie ciagnalem - urwalem ekspres...jest z twardego tandetnego plastiku...
robkellys Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 Miałem już takie trzy Z braku alternatywy używam czwartej, trochę większej. Generalnie za każdym razem padał zamek, wystarczy troszkę więcej przedmiotów wewnątrz a zamek się rozwala. To jest wina plastiku którym jest powleczony w celu ochrony przed wodą.
paweloz Napisano 4 Września 2010 Napisano 4 Września 2010 Mam taką sakwę (jeszcze cała) używam jej trochę ponad miesiąc i nie mam z nią żadnych problemów, kolega też taką ma i nie narzeka
Agressiva Napisano 20 Września 2010 Napisano 20 Września 2010 Posiadam podobną tylko w kształcie pod damskie ramy. Kellys tego typu sakwy ma porządnej jakości - korzystam z niej pół roku i nie mogę na nią złego słowa powiedzieć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.