Skocz do zawartości

[do ok 1500zł] rower

aaaaaa6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Chciałabym zakupić rower w granicach 1500 zł. Przeglądałam już tyle wątków, rozważałam wiele opcji i nadal nie wiem, co będzie dla mnie najlepsze.

Nie wiem, czy jest sens kupować rower za 1600zł, jeżeli nie wykorzystam go w pełni.. Mianowicie, jestem dziewczyną wzrost 165cm. Głównie potrzebuję bike'a do wypraw po Jurze, a także przejażdżek 30-60km w terenie leśnym i po asfalcie. Polecano mi giant boulder, kross hexagon v3/6, author basic, haro flightline, merida matts 100-v, jednak jestem otwarta na każdą propozycję. Muszę przyznać, że wygląd też jest dla mnie ważny i najlepiej, jakby miał charakter roweru streetowego. Z góry dziękuję za porady.

Napisano

No faktycznie ten Kross byłby lepszy.

Nie zauważyłem że ten Tyax na zdjęciu to nie jest ten sam który jest na sprzedaż. Ten na zdjęciu ma między innymi inną przerzutkę (SRAM SX-5) i hamulce(Promax).

Chyba że w specyfikacji są błędy.

Napisano

Witam

Zdecydowanie opłaca się dołożyć do KROSSa A4 tu link:

http://allegro.pl/kross-level-a4-model-2010-ostatnia-sztuka-i1188672790.html

Jest na bardzo dobrej ramie jak dla Ciebie i na 1000 razy lepszym osprzęcie niż ten marny bardzo marny Giant w którym płacisz za firmę 1500 prawie, a wkładają Shimano Tourney która kończy się normalnie na rowerach za 900zł i to nie.

Także zdecydowanie bierz tego KROSS A4 co masz wyżej.

pozdrawiam i polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...