bartosz1996 Napisano 25 Sierpnia 2010 Napisano 25 Sierpnia 2010 Czesc. Chcę kupić sobie amortyzator do roweru kands (treking) kolo 28 cali a nie wiem jak się to nazywa ale taka rurka od amortyzatora to ma 1 cal. Zależy mi na tym aby był w cenie do 320zł, żeby był srebrny i żeby był olejowy. Rower bardzo podobny do tego: http://allegro.pl/kands-alfa-city-kola-28-2-rozmiary-i1188802659.html (mój jest troszkę starszy ale po przeróbkach )
Fenthin Napisano 25 Sierpnia 2010 Napisano 25 Sierpnia 2010 Pod 1" cal ciężko będzie o coś z olejem. Tu masz jakiegoś NEXa' pod gwint, piszą, że mają też srebrne: Allegro Ale to tylko sprężyna i elastomer, bez oleju. Z tym, że jeśli w tym momencie masz taki amortyzator jak w rowerze z aukcji, ten Suntour i tak będzie lepszy. Choć sam wsadziłbym tam zwykłe, sztywne widełki. Będą ważyły zdecydowanie mniej, a w jakiś ciężki teren przecież i tak tym rowerem nie wjeżdżasz.
bartosz1996 Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Napisano 26 Sierpnia 2010 Mój rower jest troche starszy i jego amor to ZLOM (ciężki, ciężko chodzi). Może ktoś zna jakieś duże sklepy rowerowe z amortyzatorami w okolicach rzeszowa?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.