raulencjusz Napisano 25 Sierpnia 2010 Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Pod koniec sezonu postanowiłem wymienić amortyzator na taki, który będzie pięknie i płynnie wybierał dołki, korzenie w mojej codziennej jeździe. Moja waga to 95kg i raczej aktualnie nie planuję startów w maratonach. Główny argument to: komfort Pod uwagę aktualnie wziąłem kilka używanych modeli z allegro: - Marzzochi z5 flylight air - Manitou Mars mrd tpc - Marzzochi MX Comp Air - Marzzochi MX Comp Coil - Manitou Skareb Comp - Magura DURIN MD80R jak cena mnie nie przerośnie:) - MANITOU DRAKE Super Air Absolute 80 Dzięki za porady
Rybka33 Napisano 25 Sierpnia 2010 Napisano 25 Sierpnia 2010 Koniecznie weź też pod uwagę RS Reba. Na pewno doczytasz się w internecie dlaczego. Pozdrawiam. PS. Napisz do jakiej kwoty szukasz amora
raulencjusz Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Napisano 25 Sierpnia 2010 Reba używana znacznie przekracza mój budżet. Myślałem tak w okolicach do 450zł
moojmisiu Napisano 25 Sierpnia 2010 Napisano 25 Sierpnia 2010 Z podanych brałbym Drake, jakos najbardziej do mnie przemawia. Skareby są raczej wiotkie, Magura tanio nie pójdzie, Marcoki kuszą mnie bardziej te stare. Na allegro bywają też Duke od RS, często schodzą poniżej 400 PLN.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.