KrzyskoGT Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam, nie wiem czy nadają się do DH/FR ? bo to niby są ciuszki do MX ;P nie mialem jeszcze stycznosci z odzieża ani do motocrossu ani Dh/FR a ze posiadam tez cross to stwierdziłem ze będzie do tego i tego bo chyba nie ma różnicy.... jak ubranie crossowe musi być bardzo wytrzymałe a jeszcze jak wiadomo fox 360 bardzo dobrej jakosci ciuszki produkują takze raczej nie powinno byc rzadnych problemow z zalozeniem ich na rower, hm ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Ja zwróciłbym uwagę na to czy spodnie nie będą krępowały ruchów podczas pedałowania (np. jakieś duże usztywnienia w okolicach kolan mogłyby przeszkadzać - w końcu praca nóg na motocyklu trochę różni się od tego co robisz nogami na rowerze, więc takie gatki mogą być trochę inaczej zaprojektowane ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 motocyklowe wersje spodni maja dodatkowe wzmocnienia w okolicach kroku i na tylku, wiec zle sie w nich jezdzi na rowerze, ale nie mowie ze sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzyskoGT Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 no tak dzieki za upewnienie mnie, Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.