Skocz do zawartości

[wroclaw] serwis rowerowy

Jacek1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc!

mam uzywanego batavusa, popsuly mi sie przerzutki, manetka przy kierownicy przerzuca biegi bez zadnego oporu i nic sie nie dzieje,cos sie tez stalo z hamulcem w piascie w tylnim

kole,cos trze i rower przez to ciezej chodzi

Prosze o polecenie dobrego i w miare niedrogiego serwisu rowerowego we Wroclawiu, hmm juz wole porzadny serwis "u pana zdzicha w garazu" niz jakies autoryzowane serwisy.

z gory dzieki!

Jacek

• 4 miesiące temu...
Napisano

witam, mam gianta bouldera, chciałbym zrobić generalny serwis + drobne wymiany, gdzie we wro można to zrobić niedrogo ale tez dobrze, mieszkam na maślicach i myślałem o kozanowie (im-motion) ale jak sa inne propozycje to poproszę, dzięki

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

To może napiszecie gdzie najlepiej oddać Rebę na serwis?

Harfa czy może można gdzieś taniej, a równie dobrze. (choć różne opinie o harfowym serwisie słyszałem :))

Z góry dziękuje za pomoc.

• 2 tygodnie później...
Napisano

harfa? odradzam, niemiła obsługa i ceny z tyłka, zdecydowanie polecam Grześka z linka od stefana2810, ja mu za swojego płaciłem 40 za sam przegląd :)

SPD-NIEAKTUALNE!

Napisano

Harfa? Ceny z kosmosu! Obsługa taka sobie. Można samemu przeserwisować, wystarczą niewielkie zdolności manualne, a jak sie nie czujesz na siłach to lepiej oddać w dobre ręce. (dałem linka do gościa z wrocławia, kilka postów wyżej, polecany prze innych)

Oddawałem amorka na piękną do Pro-Bike. Tylko że byłą to Tora i było to ponad rok temu. Wzięli jakieś 60zł czy coś koło tego, z wymianą oleju. Wszystko dobrze, odbiór na drugi dzień. Ale tam to dopiero jest obsługa. Jak mam tam iść to pypcia dostaje.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Witam!

Podłączę się pod temat. Potrzebuję szybko zrobić pełny przegląd roweru górskiego, z regulacjami, wyczyszczeniem i smarowaniem wszystkich niezbędnych elementów, centrowanie koła, wymiana łańcucha i suportu (+ to co ew. wypatrzy serwisant). Zastanawiam się nad sport-profit i dwoma lokalizacjami na prusa (5a i 15). Wiadomo, że lepiej byłoby, jakby cena była niższa niż wyższa, ale nie stać mnie na dwa przeglądy, więc wolę ew. zapłacić kilka zł więcej, ale mieć spokój na dłużej.

Prusa mam pod ręką, podejrzewam, że też są mniej obłożeni niż mocno polecany Sport Profit, ale nie wiem jak faktycznie z jakością usług. Na innym forum znalazłem, że polecają, bo szybko i tanio. Orientujecie się jak mniej więcej obłożenie, ceny i jakość w/w serwisów?

Początkowo myślałem także o robexie, bo także blisko, ale ponoć drogo...

Z góry dzięki za pomoc!

Napisano

Polcam serwis w SSC na ul. Szybkiej, CENNIK

ODRADZAM serwis na Benedyktyńskiej, naprawy tam przypominają bardziej psucie a nie regulacje, przynajmniej jeśli chodzi o rowery wyprodukowane po 1980 roku...

• 2 tygodnie później...
Napisano
  W dniu 21.03.2011 o 17:54, stefan2810 napisał:

Oddawałem amorka na piękną do Pro-Bike. Tylko że byłą to Tora i było to ponad rok temu. Wzięli jakieś 60zł czy coś koło tego, z wymianą oleju. Wszystko dobrze, odbiór na drugi dzień. Ale tam to dopiero jest obsługa. Jak mam tam iść to pypcia dostaje.

Czyli nie polecasz ich usług?

Napisano

Generalnie, wole iść gdzie indziej a jak już to ide tam kupuje to co mam kupić i wychodzę. Jest tam taki sprzedawca, który według mnie nie jest zbyt miły, pomocny itd. Lepiej iść gdzieś indziej. Fajna obsługa jest w PM Rider na powstańców i w BARYm na Długiej, spoko chłopaki z którymi można pogawędzić itp.

Napisano

PM Rider, jest tam przy Arkadach w tym biurowcu obok słonia? Dzięki za info, wybiorę się do nich. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.