Fizjoactive Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Hej Planuje 2-3 dniowy wypad po Mazowszu, ewentualnie z zahaczeniem Podlasia bądź Lubelszczyzny, może Roztocza. Wycieczka ma cel turystyczno-rekreacyjny. Myślę, że dobrym terminem byłby początek września, narazi jestem na etapie planowania trasy i uzupełniania ekwipunku. Szukam chętnych osób w liczbie dowolnej, które radzą sobie z 100 w ciągu dnia. Poczucie humoru i optymizm mile widziane. Pzdr Mateusz Ps. mój mail: matteo20@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Masz juz trase? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fizjoactive Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Hej Na razie mam sakwy. Trasę nadal planuje. Ma być krajoznawcza, ciekawa i w miarę możliwości omijać ruchliwe drogi, myślę, że do końca tygodnia będę w stanie napisać już ogólny zarys. Pzdr Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarantoga Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Hej Na razie mam sakwy. Trasę nadal planuje. Ma być krajoznawcza, ciekawa i w miarę możliwości omijać ruchliwe drogi, myślę, że do końca tygodnia będę w stanie napisać już ogólny zarys. Pzdr Mateusz Sakwy ważna sprawa Na początku lata planowałem trasę po podlaskim przełomie Bugu (okolice Sarnak, Mielnika, Niemirowa) - wydaje mi się, że to świetne miejsce na taką wycieczkę. Planowałem przeprawę promem w Niemirowie, ale z powodu powodzi przez większość lata był nieczynny, może już działa. To jest tylko podpowiedź co do ewentualnego miejsca. W przyszły weekend mógłbym się wybrać na taki wypad. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fizjoactive Napisano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Hej Tarantoga Na bikeforum jest już dokładny plan wyprawy. Znajdziesz go w grupach lokalnych Warszawa. Mój nick z bikeforum to Wędrowiec. Wiem, że ty też tam piszesz. na razie są chętne 2 osoby, trasa jest z grubsza wyznaczona na pedaluj.pl znajdziesz link. Terminy to 9,10,11 lub 17,18,19 września Pozdrawiam Mateusz Ps. ale pospamowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.