Skocz do zawartości

[Wyprawa] dookoła Mazowsza

Fizjoactive

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Planuje 2-3 dniowy wypad po Mazowszu, ewentualnie z zahaczeniem Podlasia bądź Lubelszczyzny, może Roztocza. Wycieczka ma cel turystyczno-rekreacyjny. Myślę, że dobrym terminem byłby początek września, narazi jestem na etapie planowania trasy i uzupełniania ekwipunku. Szukam chętnych osób w liczbie dowolnej, które radzą sobie z 100 w ciągu dnia. Poczucie humoru i optymizm mile widziane.

Pzdr Mateusz

Ps. mój mail: matteo20@wp.pl

Hej

Na razie mam sakwy. Trasę nadal planuje. Ma być krajoznawcza, ciekawa i w miarę możliwości omijać ruchliwe drogi, myślę, że do końca tygodnia będę w stanie napisać już ogólny zarys.

Pzdr Mateusz

Sakwy ważna sprawa :thumbsup: Na początku lata planowałem trasę po podlaskim przełomie Bugu (okolice Sarnak, Mielnika, Niemirowa) - wydaje mi się, że to świetne miejsce na taką wycieczkę. Planowałem przeprawę promem w Niemirowie, ale z powodu powodzi przez większość lata był nieczynny, może już działa.

To jest tylko podpowiedź co do ewentualnego miejsca. W przyszły weekend mógłbym się wybrać na taki wypad.

Pozdrawiam

Hej Tarantoga

Na bikeforum jest już dokładny plan wyprawy. Znajdziesz go w grupach lokalnych Warszawa. Mój nick z bikeforum to Wędrowiec. Wiem, że ty też tam piszesz. na razie są chętne 2 osoby, trasa jest z grubsza wyznaczona na pedaluj.pl znajdziesz link. Terminy to 9,10,11 lub 17,18,19 września

Pozdrawiam Mateusz

Ps. ale pospamowałem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...