ddav Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 Jako że jestem świeżak na forum i w ogóle w tych sprawach zastanawiam się co zabrać ze sobą na trasę Opole -> Kopa Biskupia. Mamy tam mniej więcej 65km do samych Głuchołaz, jak to tam dalej wygląda to nie wiem dokładnie. Puki co mam w planie zabrać: -Łatki samoprzylepne -Pompkę -Jakieś jedzenie i picie -Aparat Czy coś poza tym trzeba zabrać? I czy godzina 7-8 na wyjazd jest w miarę odpowiednia. Zakładam że wyrobimy się jakoś w 4h w jedną stronę. Zna ktoś może przy okazji jakieś ciekawe trasy podjazdu na sama górę? pozdrawiam
Salvin Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 telefonu nie zapomnij łatwo się zapomina o oczywistościach, nie ?
kubek20 Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 Ja wziąłbym jeszcze: -zestaw imbusów, -skuwacz do łancucha, -jakiś dowód tożsamości (gdybyś miał jakis wypadek będą wiedzieli kim jesteś )
yacek12 Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 Najlepiej jechać do Jarnołtówka i stamtąd zaatakować Biskupią Kopę. Podjazd do schroniska najpierw asfalt potem szuter. Od schroniska już ciężko ale da się przy odrobinie wprawy wjechać sporo wyżej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.