IFairPlay Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam kupilem niedwano Corattec Super Bow Wroldcuo XT jak wiece rama jest dosc specyficzna w tym modelu...Nie owijajac w bawelne sztyca jest schowana maxymalnie i gdy siade na siodelko z ledwoscia dostaje palcami do podloza jednak gdy dam nogi na pedala noga nie prostuje mi sie do konca czyli jak by jest ok ale to ze nie moge normalnie stanac na podloge gdy siedze to chyba tak byc nie powinno byc przynajmniej tak mi sie wydaje...i teraz mam taki pomysl zeby toche skrucic rurke w ktora chowa sie sztyca z jakies 4cm tylko pytanie czy wtedy gdy poloze noge na pedala nie bedzie zbyt bardzo ugieta.. pomocy moze ktos ma jakis pomysl albo porade
adixtra Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 Ja na każdym rowerze na jakim miałem przyjemność jeździć,gdy usiądę na siodełko też dotykam tylko trochę palcami podłoża.
ttomii88 Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 To normalne wiec nie masz sie czym przejmowac. W kazdym rowerze gdzie masz maksymalnie sztyce wysunieta w stosunku do swojego wzrostu jest tak ze gdy siedzisz na siodelku to podloza mozesz dotknac jedynie palcami.
IFairPlay Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Napisano 24 Sierpnia 2010 aha bo juz myslalem ze za wysoka jest ta rurka i chcialem ja przykrucic nieco ;p i myslalem ze to tylko ja mam taki problem... ale w takim wypadku zostawiam tak jak jest bo gwarancje bym stracil... dziekuje serdecznie za pomoc... wlasnie wrocilem z jazdy testowej troche nic nie wyszło boli od siodelka ale to chyba kwesta przyzwyczajenia ogolnie rowerk jak dla mnie bomba pozdro :]
Sonix Napisano 25 Sierpnia 2010 Napisano 25 Sierpnia 2010 Zostaw wszystko tak jak jest nic nie przycinaj.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.