wood Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 Witajcie, przyglądałem się ostatnio mapom różnych wydawnictw naszych rejonów.. jednak zawsze czegoś brakowało to np nie było pierścieni poznania to nie było oznakowanych szlaków to brakowało innych tym podobnych czy macie jakieś wydawnictwa na które warto zwrócić uwage? chodzi mi przede wszystkim o oznaczone ścieżki (nie mylić z oznaczonymi szlakami) leśne.. czyli tak, by mapa była dość dokładna... ale za razem zawierała wszelkie potrzebne rowerzystom informacje pozdrawiam kamil em
josh Napisano 25 Sierpnia 2010 Napisano 25 Sierpnia 2010 Witajcie, przyglądałem się ostatnio mapom różnych wydawnictw naszych rejonów.. jednak zawsze czegoś brakowało to np nie było pierścieni poznania to nie było oznakowanych szlaków to brakowało innych tym podobnych czy macie jakieś wydawnictwa na które warto zwrócić uwage? Sprawdz oferte wydawnictwa TopMapa: topmapa.pl Polecam mape "Powiat Poznański" Maja tez oddzielne mapy dla Puszczy Zielonki, pierscien dookola poznania etc.
RadekSiedlce Napisano 22 Września 2010 Napisano 22 Września 2010 Ja preferuję jazdę po szosach. Do takiego typu wycieczek polecam mapy województw (np."Mazowieckie region") w skali 1:250 000 wydawnictwa Demart.
Miecho87 Napisano 22 Września 2010 Napisano 22 Września 2010 Do jazdy po szosach to atlas drogowy jest za dokładny .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.