Skocz do zawartości

[amortyzator przedni] pomoc w wyborze do 400 zl

w77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam zamiar zmienić amor w moim rowerze. Ważę ok 86 kg a jeżdżę authorem solution sx. Dotychczas jeźdiłem na seryjnym rst ale coś się w nim złamalło i teraz jest bardzo miękki i ma spore luzy. Jeżdżę zwykle po lasach czasami jakieś małe wyskoki na górkach i niestety bardzo rzadkie wypady w góry. Szukam czegoś do 400 zl. Czytając poprzednie wątki obstawiam dart 3 ale chciałbym aby ktoś kto się na tym zna utwierdził mnie w decyzji lub polecił coś lepszego. Nie chce pakować kasy w coś droższego bo przez wzgląd na pracę mam bardzo mało czasu na jazdę. Z góry dzięki za opinie i sugestie. acha i potrzebuje pod v breki

Napisano

Sam ujeżdżam od jakiś 5k km widelec od suntoura, model - raidon :o Jest to powietrzy amortyzator, ktory powinieneś dać rade kupić za 400zł (oczywiście nowy). Ważę 79 kg i można idealnie go pod siebie dopasować, nic się nie psuje, luzy są - nie przeszkadzają i nie są przesadnie duże. Nie szanowałem go, przeżył pare brutalnych wypadów w góry, ze 3 maratony i wszystko działa jak należy. Po 5k km anoda leciutko sie sciera i jedna (wewnętrzna naklejka) zadrapała się. Polecam go dla Ciebie, szczególnie, że będziesz w stanie wyregulować go idealnie pod siebie no i masz blokadę, a sam widelec nie jest aż taki ciężki ~2kg.

1. KLIK

KLIK tutaj cena lekko powyżej 400zł ze względu na manetkę ;>

Pozdrawiam, 4ngus

Napisano

Za 400zl, najlepszym wyborem bedzie amorek powietrzny tzn. Sr Suntour raidon.

duro :wallbash::laugh: do XC sie nie nadaje. Raidon bedzie zdecydowanie najlepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...