w77 Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam mam zamiar zmienić amor w moim rowerze. Ważę ok 86 kg a jeżdżę authorem solution sx. Dotychczas jeźdiłem na seryjnym rst ale coś się w nim złamalło i teraz jest bardzo miękki i ma spore luzy. Jeżdżę zwykle po lasach czasami jakieś małe wyskoki na górkach i niestety bardzo rzadkie wypady w góry. Szukam czegoś do 400 zl. Czytając poprzednie wątki obstawiam dart 3 ale chciałbym aby ktoś kto się na tym zna utwierdził mnie w decyzji lub polecił coś lepszego. Nie chce pakować kasy w coś droższego bo przez wzgląd na pracę mam bardzo mało czasu na jazdę. Z góry dzięki za opinie i sugestie. acha i potrzebuje pod v breki
4ngus Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 Sam ujeżdżam od jakiś 5k km widelec od suntoura, model - raidon Jest to powietrzy amortyzator, ktory powinieneś dać rade kupić za 400zł (oczywiście nowy). Ważę 79 kg i można idealnie go pod siebie dopasować, nic się nie psuje, luzy są - nie przeszkadzają i nie są przesadnie duże. Nie szanowałem go, przeżył pare brutalnych wypadów w góry, ze 3 maratony i wszystko działa jak należy. Po 5k km anoda leciutko sie sciera i jedna (wewnętrzna naklejka) zadrapała się. Polecam go dla Ciebie, szczególnie, że będziesz w stanie wyregulować go idealnie pod siebie no i masz blokadę, a sam widelec nie jest aż taki ciężki ~2kg. 1. KLIK KLIK tutaj cena lekko powyżej 400zł ze względu na manetkę ;> Pozdrawiam, 4ngus
boczek696 Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/sr-suntour-duro-djd-2009-z-pivotami-130mm-super-i1201547595.html
porsche123456 Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 Za 400zl, najlepszym wyborem bedzie amorek powietrzny tzn. Sr Suntour raidon.
Lollex Napisano 25 Sierpnia 2010 Napisano 25 Sierpnia 2010 Za 400zl, najlepszym wyborem bedzie amorek powietrzny tzn. Sr Suntour raidon. duro do XC sie nie nadaje. Raidon bedzie zdecydowanie najlepszy.
w77 Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Napisano 25 Sierpnia 2010 czyli Suntour raidon będzie lepszy od darta3 ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.