moly Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 Cześć, Czy ktoś z Was orientuje się jak wygląda praktyczna kwestia (nie)otrzymywania mandatów za jazdę przez poligon w ciągu tygodnia? Oficjalnie, wiadomo, rowerem wolno tylko w weekendy. Jednak wszyscy zawsze przymykali oko na rowerzystów. Teraz rzekomo takie spojrzenie miało się zmienić. Czy ktoś z Was dostał mandat lub zna kogoś od kogo wyegzekwowana została kara za złamanie przepisu? Pozdrawiam Moly
kubaszos Napisano 25 Sierpnia 2010 Napisano 25 Sierpnia 2010 mam zamiar tam w najbliższych dniach się wybrać to zobaczę i przekażę informację
normar Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Jeżdżę tam na rowerze często od kilku lat - i nigdy nikt mnie nie zatrzymał. O przepraszam - raz Pan Leśniczy mnie zawrócił z leśnej drogi, bo mu dziki spłoszyłem. Zawsze możesz stwierdzić, że zabłądziłeś, że zawrócisz itp. Ale gdybyś dostał mandat to daj znać) Przepraszam Moly - nie zwróciłem uwagi, że pisze Kobieta i poszły nie te końcówki czasowników. Sorki:)
widzim Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 byłem kilka razy w zeszłym tygodniu, dojechałem do świecącego neonu STÓJ ... OSTRE STRZELANIE... już dalej odechciało mi się jechać, nie wiadomo tylko czy to jakaś ściema czy akurat coś się działo. W sumie od dziecka mieszkałem w Biedrusku a neon widziałem pierwszy raz, o mandatach nie słyszałem nigdy. Pzdr
TocaS Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 Miałem okres, gdzie jeździłem tam po pracy od Obornickiej do Zameczku i z powrotem. Jakoś nikt mnie nie zatrzymał. ...ale od czasu kiedy też usłyszałem o mandatach to przystopowałem i jeżdżę głównie w weekendy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.