Skocz do zawartości

Poligon w Biedrusku

moly

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

Czy ktoś z Was orientuje się jak wygląda praktyczna kwestia (nie)otrzymywania mandatów za jazdę przez poligon w ciągu tygodnia? Oficjalnie, wiadomo, rowerem wolno tylko w weekendy. Jednak wszyscy zawsze przymykali oko na rowerzystów. Teraz rzekomo takie spojrzenie miało się zmienić. Czy ktoś z Was dostał mandat lub zna kogoś od kogo wyegzekwowana została kara za złamanie przepisu?

Pozdrawiam

Moly

Napisano

Jeżdżę tam na rowerze często od kilku lat - i nigdy nikt mnie nie zatrzymał. O przepraszam - raz Pan Leśniczy mnie zawrócił z leśnej drogi, bo mu dziki spłoszyłem. Zawsze możesz stwierdzić, że zabłądziłeś, że zawrócisz itp. Ale gdybyś dostał mandat to daj znać:thumbsup:)

Przepraszam Moly - nie zwróciłem uwagi, że pisze Kobieta i poszły nie te końcówki czasowników. Sorki:)

Napisano

byłem kilka razy w zeszłym tygodniu, dojechałem do świecącego neonu STÓJ ... OSTRE STRZELANIE...

już dalej odechciało mi się jechać, nie wiadomo tylko czy to jakaś ściema czy akurat coś się działo.

W sumie od dziecka mieszkałem w Biedrusku a neon widziałem pierwszy raz, o mandatach nie słyszałem nigdy.

Pzdr

Napisano

Miałem okres, gdzie jeździłem tam po pracy od Obornickiej do Zameczku i z powrotem. Jakoś nikt mnie nie zatrzymał. ...ale od czasu kiedy też usłyszałem o mandatach to przystopowałem i jeżdżę głównie w weekendy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...