Skocz do zawartości

[wspólne zamówienie] olej Rohloff 1l

kamfan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Też bym się pisał na 100ml. Daj znać w jakich godzinach i gdzie można go odebrać;) (oczywiście jeżeli coś jeszcze zostało)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Dziś olej przyszedł do mnie.

Jakieś 500 -600 ml mam do rozlenia.

cena jak wyżej 22zł/100ml (jeśli odbiór w Koszęcinie k. Lublińca z własnym opakowaniem)

lub za lekką dopłatą ( dajmy na to 5zł )moge podwieźć bliżej do ustalonego miejsca ( do 20-30 km)

wtedy jakąś buteleczke skombinuje hmm po wodzie utlenionej np. ale czy w niej sie mieści 100 ml :whistling: muszę sprawdzić :icon_wink:

20110504907.th.jpg

kontakt gg 8532541

Napisano

To już lepiej gdybyś wysyłał ten olej w cenie tego dojazdu. A pojemnik? Gwarantuję ci że w najbliższej aptece kupisz takie coś jak pojemnik na mocz, pojemność 100ml ;p

Napisano

noo mógłbym wysłać , aleee jak nie dojedzie w całości..

pojemnik na mocz sie raczej łatwo otworzy podczas transportu;p

jednak gdybyś był na takie cos chętny i ufasz poczcie polskiej ;p

to nie mam nic przeciwko:)

Napisano

ja mogę puścić

100ml za 24zł

50ml za 15zł

w opakowaniach zbiorczych z dozownikiem!

wysyłka 5 zeta ekonomiczny 5.50 priorytet polecony

jak ktoś chętny to zapraszam na priv lub najlepiej gg 9326093

odebrać można w Rybniku lub ew. Racibórz, Gliwice, Wodzisław Śl.

Napisano

noo mógłbym wysłać , aleee jak nie dojedzie w całości..

pojemnik na mocz sie raczej łatwo otworzy podczas transportu;p

jednak gdybyś był na takie cos chętny i ufasz poczcie polskiej ;p

to nie mam nic przeciwko:)

Myślę że pojemnik na mocz z zaklejoną nakrętką po obwodzie plastrem czy taśmą nikogo nie zawiedzie ;)

Wątpię by ktoś z poczty chciałby ukraść pojemnik na mocz napełniony cieczą, która w podświadomości sugeruje że jest to mocz <lol>

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ma ktoś jeszcze te smarowidło na sprzedaż ? może Housik masz jeszcze w tych opakowaniach ?

U mnie zapasy się kończą więc coś trzeba kupić, i myślę że 100ml by wystarczyło na początek bo to pierwszy raz bym ten smar miał na próbę :)

Akurat napęd wymagania mycia porządnego smarowania po wypadzie do Pszczyny w deszczu, błocie, jak się pogoda poprawi to mogę podskoczyć rowerem , a jak będzie padać to bym mógł busem podjechać do Gliwic czy np. Katowic,

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...