kuls Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Właśnie tak zrobimy, dam znać jak przyjdzie olej i wtedy zainteresowanym podam nr konta,lub będzie płatne przy odbiorze osobistym. Arek03170 Tobie raczej wyślę nr konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ja też nadal zainteresowany jestem. Jak można to w moim przypadku wolę zapłacić przy odbiorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Zamówienie potwierdzone i zapłacone, czekam na olej. Pewnie dotrze do mnie w przyszłym tygodniu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Hurrrrraaa!!! Olej już do mnie dotarł! Najpierw czekam na wasze ostateczne potwierdzenia. Jeżeli do czwartku nie otrzymam potwierdzeń od osób z tej listy(bo ja biorę 200): gruber69 - 200 piootrj - 100 Arek03170 - 100 safian - 100 marcinusz - 200 kamfan - 100, którą przygotowaliśmy po zamieszaniu z kamfanem,to odstępuje olej kolejnym chętnym!!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Hurra!!! Że podzielę entuzjazm Potwierdzam. Jako że mam będę miał urlop w tym tygodniu, to mogę stawić się po odbiór osobisy z gotówką w zębach jutro w godzinach popołudniowych, w czwartek rano, albo w niedzielę w godzinach od 15 wzwyż. Ewentualnie czekam na inne propozycje. Nie wykluczam, że również w sobotę dałbym radę, jeśli odbiór osobisy w sobotę będzie preferowany przez większą ilość osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Potwierdzam, nadal zainteresowany. Jako, że w DG jestem tylko w weekendy to odbiór osobisty pasuje mi właśnie sobota/niedziela gdzieś na terenie Dąbrowy G. Może uda nam się gdzieś umówić ? Jak się wcześniej zadeklarowałem mogę pobrać też działkę Safiana, o ile jeszcze jest zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 19 Października 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2010 @Piootrj: Mam nadzieję, że sprawa z przywiezieniem oleju do WWy się nie przedawniła? Coś do Ciebie PMów się nie da wysyłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 @Piootrj: Mam nadzieję, że sprawa z przywiezieniem oleju do WWy się nie przedawniła? Coś do Ciebie PMów się nie da wysyłać Nie da się PM'ów wysłać hm ... Mój mail jak coś to piootrj@gazeta.pl Nadal aktualne, jeśli uda mi się odebrać olej w ten weekend, to w poniedziałek jestem z nim w stolicy oooo F**k mam skrzynkę pełną już PM dojdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Widzę,że część osób pisze na PM część na forum, więc napiszę to też na ogólnym Ja w tym tygodniu jestem w dąbrowie jutro wieczorem, w piątek popołudniu tak od 16,17 i w niedzielę wieczorem, gdyż wyjeżdżam na weekend! A teraz zacznę myśleć jak się z wami poustawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Widzę,że część osób pisze na PM część na forum, więc napiszę to też na ogólnym Ja w tym tygodniu jestem w dąbrowie jutro wieczorem, w piątek popołudniu tak od 16,17 i w niedzielę wieczorem, gdyż wyjeżdżam na weekend! A teraz zacznę myśleć jak się z wami poustawiać W Dąbrowie tzn. Żarki letnisko czy gdzie ? Ja w DG będę około 18 w piątek i do późnych godzin niedzielnych mam czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Bym zapomniał, proszę o przytarganie ze sobą jakiś pojemników! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruber69 Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Potwierdzam chęć zakupu oleju, ale w dalszym ciągu możliwa tylko wysyłka, może być jakaś flaszka po wodzie ognistej, na pewno to się gdzieś znajdzie:) Zwłaszcza, że przez unię mamy odpowiednią pojemność na PM napisz mi numer konta i ile ma się tam pojawić, plus kasa na piwko oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 23 Października 2010 Udostępnij Napisano 23 Października 2010 mógłbyś napisać tutaj numer konta albo wysłać na pw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Witam Może zamówimy kolejny raz, wspólnie olej ?? Osobiście jestem chętny na 100 ml. Czasu do sezonu jest trochę, więc można powoli tworzyć listę chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Też się piszę na to Jest kilka osób z Bielska tutaj, także mógłbym się zająć zakupem i dystrybucją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Najlepsza byłby osoba ze ścisłego centrum śląska. Każdy wtedy miałby blisko Podbeskidzie, to już trochę inny region, aczkolwiek jeśli zebrałaby się większa ilość osób i doszłoby do zamówienia, to ja mogę się dołączyć, bo pod koniec marca pewnie już zawitam w Beskidy, więc mogę trasę rozpocząć/skończyć w Bielsku i odebrać swoja porcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 No i jak-są chętni na wspólne zamówienie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kam84 Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Witam, ja jestem bardzo chętny na wspólne zamówienie. Sam nawet myślałem, żeby kupić literek, opakowania i porozlewać jestem z Dąbrowy Górniczej, więc spokojnie można by się zorganizować w obrębie śląsko - dąbrowskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 No ja nadal jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kam84 Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 W przyszłym tygodniu postaram się kupić olej i opakowania. Jak ktoś będzie chętny to piszcie tutaj a jak coś zostanie to wystawie na allegro z wyższą ceną. Koszt 100 ml wyniesie jedna dziesiątą kosztu oleju z przesyłką + koszt opakowania. Jak ktoś wie gdzie poza internetem można nabyć takie opakowania najlepiej w okolicach DG lub Katowic / Sosnowca to piszcie Właśnie zamówiłem olej w CR. O dalszych postępach będę informował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Też wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kam84 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Olej już mam, teraz tylko kwestia buteleczek - z tym jest większy problem w każdym razie myślę, że cena 100 ml wyniesie max 23,50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Daj znać kiedy i gdzie będzie do odebrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kam84 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Buteleczki też już zamówione. Myślę, że w połowie przyszłego tygodnia będzie juz wszystko gotowe do dystrybucji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kam84 Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Już wszystko gotowe odbiór najlepiej w Dąbrowie Górniczej, Sosnowcu przy Wydziale Nauk o Ziemii lub Katowicach przy Uniwersytecie Ekonomicznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.