Skocz do zawartości

[wspólne zamówienie] olej Rohloff 1l

kamfan

Rekomendowane odpowiedzi

Hurrrrraaa!!! Olej już do mnie dotarł! Najpierw czekam na wasze ostateczne potwierdzenia. Jeżeli do czwartku nie otrzymam potwierdzeń od osób z tej listy(bo ja biorę 200):

gruber69 - 200

piootrj - 100

Arek03170 - 100

safian - 100

marcinusz - 200

kamfan - 100,

którą przygotowaliśmy po zamieszaniu z kamfanem,to odstępuje olej kolejnym chętnym!!!

Pozdrawiam

Hurra!!!

Że podzielę entuzjazm :icon_mrgreen:

Potwierdzam. Jako że mam będę miał urlop w tym tygodniu, to mogę stawić się po odbiór osobisy z gotówką w zębach jutro w godzinach popołudniowych, w czwartek rano, albo w niedzielę w godzinach od 15 wzwyż. Ewentualnie czekam na inne propozycje. Nie wykluczam, że również w sobotę dałbym radę, jeśli odbiór osobisy w sobotę będzie preferowany przez większą ilość osób.

Potwierdzam, nadal zainteresowany. Jako, że w DG jestem tylko w weekendy to odbiór osobisty pasuje mi właśnie sobota/niedziela gdzieś na terenie Dąbrowy G. Może uda nam się gdzieś umówić ?

Jak się wcześniej zadeklarowałem mogę pobrać też działkę Safiana, o ile jeszcze jest zainteresowany.

@Piootrj:

Mam nadzieję, że sprawa z przywiezieniem oleju do WWy się nie przedawniła? :voodoo:

Coś do Ciebie PMów się nie da wysyłać :P

Nie da się PM'ów wysłać hm ... Mój mail jak coś to piootrj@gazeta.pl

Nadal aktualne, jeśli uda mi się odebrać olej w ten weekend, to w poniedziałek jestem z nim w stolicy :P

oooo F**k mam skrzynkę pełną :) już PM dojdą :)

Widzę,że część osób pisze na PM część na forum, więc napiszę to też na ogólnym

Ja w tym tygodniu jestem w dąbrowie jutro wieczorem, w piątek popołudniu tak od 16,17 i w niedzielę wieczorem, gdyż wyjeżdżam na weekend!

A teraz zacznę myśleć jak się z wami poustawiać :voodoo:

Widzę,że część osób pisze na PM część na forum, więc napiszę to też na ogólnym

Ja w tym tygodniu jestem w dąbrowie jutro wieczorem, w piątek popołudniu tak od 16,17 i w niedzielę wieczorem, gdyż wyjeżdżam na weekend!

A teraz zacznę myśleć jak się z wami poustawiać :voodoo:

W Dąbrowie tzn. Żarki letnisko czy gdzie ?

Ja w DG będę około 18 w piątek i do późnych godzin niedzielnych mam czas.

Potwierdzam chęć zakupu oleju, ale w dalszym ciągu możliwa tylko wysyłka, może być jakaś flaszka po wodzie ognistej, na pewno to się gdzieś znajdzie:) Zwłaszcza, że przez unię mamy odpowiednią pojemność:D na PM napisz mi numer konta i ile ma się tam pojawić, plus kasa na piwko oczywiście.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Najlepsza byłby osoba ze ścisłego centrum śląska. Każdy wtedy miałby blisko :D

Podbeskidzie, to już trochę inny region, aczkolwiek jeśli zebrałaby się większa ilość osób i doszłoby do zamówienia, to ja mogę się dołączyć, bo pod koniec marca pewnie już zawitam w Beskidy, więc mogę trasę rozpocząć/skończyć w Bielsku i odebrać swoja porcję :icon_wink:

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Witam,

ja jestem bardzo chętny na wspólne zamówienie. Sam nawet myślałem, żeby kupić literek, opakowania i porozlewać :) jestem z Dąbrowy Górniczej, więc spokojnie można by się zorganizować w obrębie śląsko - dąbrowskim

W przyszłym tygodniu postaram się kupić olej i opakowania. Jak ktoś będzie chętny to piszcie tutaj a jak coś zostanie to wystawie na allegro z wyższą ceną. Koszt 100 ml wyniesie jedna dziesiątą kosztu oleju z przesyłką + koszt opakowania. Jak ktoś wie gdzie poza internetem można nabyć takie opakowania najlepiej w okolicach DG lub Katowic / Sosnowca to piszcie :)

Właśnie zamówiłem olej w CR. O dalszych postępach będę informował :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...