kamfan Napisano 16 Września 2010 Autor Napisano 16 Września 2010 ja również potwierdzam chęc zakupu na 100 ml
marcinusz Napisano 30 Września 2010 Napisano 30 Września 2010 poszukajcie kogos z rabatem na forum lub poczekajcie do konca wrzesnia to ja sie tym zajme bo znam taka osobe ale jest na wakacjach Niniejszym poczekaliśmy do końca września. Czas działać. I to niezależnie czy z rabatem czy nie, bo jeszcze trochę i się chętni "rozejdą po świecie".
kuls Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Witam, widzę, że trzeba wziąć sprawy we własne ręce. Jutro, ewentualnie w poniedziałek zamawiam ten litr z centrumrowerowego. Jak ktoś chętny na jakąś część to pisać. Pozdrawiam
marcinusz Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Ten sam pomysł zaczynał mi już chodzić po głowie. Mimo wszystko wypadałoby, żeby się pierwotny pomysłodawca odezwał. Ja zostaję przy ilości 200ml. Kolega, którego Rohloffem poczęstowałem rad ode mnie 100ml odkupi.
Mod Team safian Napisano 2 Października 2010 Mod Team Napisano 2 Października 2010 Ja nadal chętny, tylko czy dasz rade wysłać 100ml?
Arek03170 Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 nadal chętny, na 100ml, ale wysyłką
piootrj Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Nadal chętny na 100 ml, najlepiej odbiór gdzieś na terenie DG. Mogę wziąć dla safian'a i dostarczyć do Wawy.
gruber69 Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Również piszę się na ten pomysł. Z wysyłką. Z racji długiego oczekiwania wezmę 200ml.
kuls Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 No to na razie mamy rozdysponowane 800ml gruber69 - 200 piootrj - 100 Arek03170 - 100 safian - 100 marcinusz - 200 Kuls - 100 ----- = 800 Zadzwonię jeszcze do moich dwóch kumpli może też będą chcieli trochę, bo bym jutro złożył zamówienie i dobrze, żeby się jeszcze jacyś chętni znaleźli na pozostałe 200ml. Dobra mam nastepnego chętnego, więc zostaje jeszcze tylko 100 ml!!!
kamfan Napisano 3 Października 2010 Autor Napisano 3 Października 2010 kuls ja też byłem chętny na 100ml nie wiem czemu mnie nie uwzględniłeś w liście, mogę zająć się zamówieniem i ewentualną wysyłką jeżeli nie będzie innych chętnych, prosiłbym tylko o wpłatę zaliczki powiedzmy 4 zł lub całości od osób zainteresowanych, żeby nie okazało się, że zostanę z 0,5l oleju osobisty odbior oleju bylby mozliwy w weekendy w jaworznie lub jezeli pogoda bedzie ok to rowniez w sosnowcu
marcinusz Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 kamfan zapadłeś w sen zimowy przedwcześnie i teraz zrobił się bałagan, bo są dwie listy. Jak nie chcesz zostać z 1/2litra oleju, to dogadaj się z użyszkodnikiem kuls, bo ja już przez Twoje milczenie podejrzewałem, że temat całkiem olałeś. Nie będę Ci teraz potwierdzał tych 200ml u Ciebie, bo 400ml w sumie nie potrzebuję... Na chwilę obecną za wiążące uznaję 200ml od kuls'a. Ja mogę osobiście dojechać i do Jaworzna i do DG.
Arek03170 Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 po porównaniu 1 listy z 2 - gruber ze 100 wskoczyl na 200, devilek sie nie odzywa, kamfana pomineliscie, ja wzialem 100 zamiast 50 - gadałem o tym z kamfanem, wziąłem jego 50 ml. Według mnie pierwszeństwo maja ci którzy byli na pierwszej liście, m.in. kamfan.
DEVILEK Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Ktos moze zajac moje miejsce, bo ja sobie juz zamowilem setke z innego zrodla.
Mod Team safian Napisano 3 Października 2010 Mod Team Napisano 3 Października 2010 Nie no, to ja juz też nie ogarniam, komu wpłacać, kto zamawia? Fajnie jakbyście się dogadali między sobą :|
kuls Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Ustaliłem z kamfanem, że to on jednak zamawia, więc jemu jak coś wpłacajcie zaliczki. Pozdrawiam
marcinusz Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Ok, to skoro się wyjaśniło, to wracam pod szkrzydła kamfana z tymi 200 ml. I mam nadzieję, że już bez komplikacji pójdzie to sprawnie.
marcinusz Napisano 7 Października 2010 Napisano 7 Października 2010 Może jakaś informacja co się dzieje? Zakup w trakcie czy na coś jeszcze czekamy? Szczerze mówiąc, to irytować się zaczynam. Najpierw czekamy. Jak ktoś chce popchnąć sprawę do przodu, to nagła wrzawa kamfana, że jak to tak bez niego i teraz znów cisza. PW bez odpowiedzi... WTF?!?
kuls Napisano 8 Października 2010 Napisano 8 Października 2010 Witam, marcinusz zaraz po tym jak ustaliłem z kamfanem,że to on jednak składa zamówienie to po chwili mi napisał iż już zamówienie złożył, więc uzbrój się w chwilę cierpliwości. Z mojego doświadczenia z centrumrowerowym wynika,że trzeba im się przypominać, bo chyba wszystkiego do końca nie ogarniają Ja na razie mam nadzieję, że ta przesyłka nadejdzie na dniach(czyt. początek przyszłego tyg.)i wszystko będzie ok. a jak nie to ja złożę zamówienie i będę wydzwaniał do centrumrowerowego codziennie do skutku A póki co dajmy szansę kamfanowi... pozdrawiam
kuls Napisano 13 Października 2010 Napisano 13 Października 2010 Dobra, sprawa ma się następująco: dostałem wiadomość od kamfana, że pomimo jego próśb o potwierdzenie chęci wpłaty zaliczki nie odezwała się do niego połowa osób, więc zamówienie złożył, ale jednak kasy nie wysłał na to konto ja składam dziś zamówienie w centrumrowerowym i niech będzie zaryzykuje wpłatę całej kwoty. bedę informował na bieżąco o stanie zamówienia, aczkolwiek dopiero od poniedziałku, bo wyjeżdżam na weekend za granicę. Zamówienie złożone, czekam na maila od forumrowerowego. pozdrawiam
Mod Team safian Napisano 13 Października 2010 Mod Team Napisano 13 Października 2010 Dobra, sprawa ma się następująco: dostałem wiadomość od kamfana, że pomimo jego próśb o potwierdzenie chęci wpłaty zaliczki nie odezwała się do niego połowa osób, więc zamówienie złożył, ale jednak kasy nie wysłał Skoro wysłałem mu potwierdzenie, że chcę olej z prośbą o numer konta a odpowiedzi zwrotnej nei dostałem od 10 dni więc już nie wiem, jeżeli z odbiorem będą takie problemy jak z zamówieniem to nie wiem czy mogę bezpiecznie wysłać kasę -.-
marcinusz Napisano 13 Października 2010 Napisano 13 Października 2010 Też napisałem potwierdzenie z prośbą o numer konta (który, jak się okazuje, nie jest powszechnie znany ) i też nie dostałem odpowiedzi. Zero powagi ze strony kamfana.
gruber69 Napisano 13 Października 2010 Napisano 13 Października 2010 No cóż, ja też nie otrzymałem numeru konta pomimo deklaracji wpłaty całości z góry...
Arek03170 Napisano 13 Października 2010 Napisano 13 Października 2010 tak samo, maila wyslalem, odpowiedzi nie otrzymalem, mimo ze chcialem wplacic calosc. @kuls czyli jak olej przyjdzie to wplacac pieniadze?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.