Skocz do zawartości

[wspólne zamówienie] olej Rohloff 1l

kamfan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

poszukajcie kogos z rabatem na forum lub poczekajcie do konca wrzesnia to ja sie tym zajme bo znam taka osobe ale jest na wakacjach

Niniejszym poczekaliśmy do końca września. Czas działać. I to niezależnie czy z rabatem czy nie, bo jeszcze trochę i się chętni "rozejdą po świecie".

Napisano

Witam,

widzę, że trzeba wziąć sprawy we własne ręce. Jutro, ewentualnie w poniedziałek zamawiam ten litr z centrumrowerowego. Jak ktoś chętny na jakąś część to pisać.

Pozdrawiam

Napisano

Ten sam pomysł zaczynał mi już chodzić po głowie. Mimo wszystko wypadałoby, żeby się pierwotny pomysłodawca odezwał.

Ja zostaję przy ilości 200ml. Kolega, którego Rohloffem poczęstowałem rad ode mnie 100ml odkupi.

Napisano

No to na razie mamy rozdysponowane 800ml

gruber69 - 200

piootrj - 100

Arek03170 - 100

safian - 100

marcinusz - 200

Kuls - 100

-----

= 800

Zadzwonię jeszcze do moich dwóch kumpli może też będą chcieli trochę, bo bym jutro złożył zamówienie i dobrze, żeby się jeszcze jacyś chętni znaleźli na pozostałe 200ml.

Dobra mam nastepnego chętnego, więc zostaje jeszcze tylko 100 ml!!!

Napisano

kuls ja też byłem chętny na 100ml nie wiem czemu mnie nie uwzględniłeś w liście, mogę zająć się zamówieniem i ewentualną wysyłką jeżeli nie będzie innych chętnych, prosiłbym tylko o wpłatę zaliczki powiedzmy 4 zł lub całości od osób zainteresowanych, żeby nie okazało się, że zostanę z 0,5l oleju

osobisty odbior oleju bylby mozliwy w weekendy w jaworznie lub jezeli pogoda bedzie ok to rowniez w sosnowcu

Napisano

kamfan zapadłeś w sen zimowy przedwcześnie i teraz zrobił się bałagan, bo są dwie listy. Jak nie chcesz zostać z 1/2litra oleju, to dogadaj się z użyszkodnikiem kuls, bo ja już przez Twoje milczenie podejrzewałem, że temat całkiem olałeś. Nie będę Ci teraz potwierdzał tych 200ml u Ciebie, bo 400ml w sumie nie potrzebuję... Na chwilę obecną za wiążące uznaję 200ml od kuls'a.

Ja mogę osobiście dojechać i do Jaworzna i do DG.

Napisano

po porównaniu 1 listy z 2 - gruber ze 100 wskoczyl na 200, devilek sie nie odzywa, kamfana pomineliscie, ja wzialem 100 zamiast 50 - gadałem o tym z kamfanem, wziąłem jego 50 ml. Według mnie pierwszeństwo maja ci którzy byli na pierwszej liście, m.in. kamfan.

Napisano

Może jakaś informacja co się dzieje? Zakup w trakcie czy na coś jeszcze czekamy?

Szczerze mówiąc, to irytować się zaczynam. Najpierw czekamy. Jak ktoś chce popchnąć sprawę do przodu, to nagła wrzawa kamfana, że jak to tak bez niego i teraz znów cisza. PW bez odpowiedzi... WTF?!?

Napisano

Witam,

marcinusz zaraz po tym jak ustaliłem z kamfanem,że to on jednak składa zamówienie to po chwili mi napisał iż już zamówienie złożył, więc uzbrój się w chwilę cierpliwości. Z mojego doświadczenia z centrumrowerowym wynika,że trzeba im się przypominać, bo chyba wszystkiego do końca nie ogarniają :) Ja na razie mam nadzieję, że ta przesyłka nadejdzie na dniach(czyt. początek przyszłego tyg.)i wszystko będzie ok.

a jak nie to ja złożę zamówienie i będę wydzwaniał do centrumrowerowego codziennie do skutku :) A póki co dajmy szansę kamfanowi...

pozdrawiam

Napisano

Dobra, sprawa ma się następująco:

dostałem wiadomość od kamfana, że pomimo jego próśb o potwierdzenie chęci wpłaty zaliczki nie odezwała się do niego połowa osób, więc zamówienie złożył, ale jednak kasy nie wysłał :) na to konto ja składam dziś zamówienie w centrumrowerowym i niech będzie zaryzykuje wpłatę całej kwoty. bedę informował na bieżąco o stanie zamówienia, aczkolwiek dopiero od poniedziałku, bo wyjeżdżam na weekend za granicę.

Zamówienie złożone, czekam na maila od forumrowerowego.

pozdrawiam

• Mod Team
Napisano

Dobra, sprawa ma się następująco:

dostałem wiadomość od kamfana, że pomimo jego próśb o potwierdzenie chęci wpłaty zaliczki nie odezwała się do niego połowa osób, więc zamówienie złożył, ale jednak kasy nie wysłał :)

Skoro wysłałem mu potwierdzenie, że chcę olej z prośbą o numer konta a odpowiedzi zwrotnej nei dostałem od 10 dni więc już nie wiem, jeżeli z odbiorem będą takie problemy jak z zamówieniem to nie wiem czy mogę bezpiecznie wysłać kasę -.-

Napisano

Też napisałem potwierdzenie z prośbą o numer konta (który, jak się okazuje, nie jest powszechnie znany :) ) i też nie dostałem odpowiedzi. Zero powagi ze strony kamfana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...