Skocz do zawartości

[wspólne zamówienie] olej Rohloff 1l

kamfan

Rekomendowane odpowiedzi

Mógłbym zamówić 1l pojemnik oleju Rohloff z centrumrowerowe.pl

http://centrumrowerowe.pl/08503073002/Rohloff-olej_Rohloff_1_L/Produkt.aspx

cena razem z wysyłką kurierem za pobraniem to 211 zł

Jednak potrzebuję maksymalnie 150 ml tego oleju, resztę mógłbym odsprzedać po cenie zakupu czyli 21,1 zł za 100 ml.

Normalnie 50 ml kosztuje 24,0 zł (http://centrumrowerowe.pl/08501073001/Rohloff-olej_do_lancucha_50ml/Produkt.aspx)

Odbiór osobisty z własnym pojemnikiem na olej możliwy na terenie Jaworzna, Mysłowic, Sosnowca i innych pobliskich miejscowości po ustaleniu miejsca i terminu.

Czekam na rezerwacja osób zainteresowanych.

• 2 tygodnie później...

Teoretycznie mamy pełne zamówienie. Jako, że nie ma chętnych ze śląska mogę zająć się rozesłaniem buteleczek po Polsce. Proszę o potwierdzenie zamówienia i napisać kto prefereuje jaki sposób odbioru (mogę dojechać do 20km-30km od Sosnowca).

Kamfan 150

Bros 100

Marcinusz 200

Gruber69 100

Piootrj 100

Kuls 100

DEVILEK 100

Safian 100

Arek03170 50

---------------------

1000ml

Rohloff 1l = 206zł (189 + 17zł przesyłka)

100ml = 20,6zł + 1zł buteleczka (po wodzie utlenionej 100ml) (jeżeli ktoś woli w normalnej 1.5l to niech da znać ale nie polecałbym tej opcji)

= 21,6

przesyłka od 100 do 300ml wychodzi 4.1zł lub 5.1zł (odpowiednio ekonomiczny/priorytet).

Marcinusz 200

Ok, biorę 200ml, ale jak ktoś będzie chciał się jeszcze zgłosić do części tego litra (zwłaszcza ktoś, kto za sprawą odbioru osobistego nie nastręczy dodatkowych kłopotów gospodarzowi zamówienia), to mogę odstąpić 100. A jak nie, to będę się pławił w rohloffie. Tylko muszę skombinować butelkę po europejskiej ćwiartce :devil:

Odbiorę osobiście. Można nawet zrobić małą przejażdżkę z okazji rozlania Rohloff'a :)

poszukajcie kogos z rabatem na forum lub poczekajcie do konca wrzesnia to ja sie tym zajme bo znam taka osobe ale jest na wakacjach

Ten rabat to chyba tylko 10%? Może nie warto czekać? Taka luźna sugestia tylko, bo mnie się nie spieszy.

Rabat to max 6%. Na osobę wychodzi po około 1zł mniej. Wg mnie warto jeżeli osoba z rabatem jest dostępna od zaraz. Jeżeli trzeba czekać kolejne pół miesiąca to troszkę długo jak dla mnie;) No ale jak zadecydujecie tak będzie. Myślę, że do niedzieli pasowałoby podjąć decyzje, żeby w poniedziałek móc ewentualnie wysłać zamówienie.

Rabat to max 6%. Na osobę wychodzi po około 1zł mniej. Wg mnie warto jeżeli osoba z rabatem jest dostępna od zaraz. Jeżeli trzeba czekać kolejne pół miesiąca to troszkę długo jak dla mnie;) No ale jak zadecydujecie tak będzie. Myślę, że do niedzieli pasowałoby podjąć decyzje, żeby w poniedziałek móc ewentualnie wysłać zamówienie.

+1 jak piszesz, zlotowka nikogo raczej nie zbawi.

Wiec jak sie sprawy maja ?

• Mod Team

Jestem często w Wawie więc mogę Ci przywieźć :icon_lol:

Byłbym niezmiernie wdzięczny w sumie specjalnie "na teraz" nie jest mi potrzebny, więc mogę poczekać trochę. To jakbyś jechał do WWy to daj znać na PM :confused:

Wydaje mi się, że sporo osób z forum ma zniżkę 6% w CR, zagadajcie do kogoś, w sumie złotówka to niedużo ale skoro dałoby radę taniej to czemu nie?

Nie można wziąć wysyłki po wpłacie na konto, wyszłaby kolejna złotówa taniej :confused:

Co masz na myśli mówiąc o wysyłce po wpłacie na konto? W CR najtańsza wysyłka to 17zł. Ceny wysyłki do Was podałem wg cennika poczty Polskiej. Można jedynie zaoszczędzić wysyłając przesyłkę zwykłym listem a nie poleconym ale mało prawdopodobne, że dojdzie cała do odbiorcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...