kamfan Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Mógłbym zamówić 1l pojemnik oleju Rohloff z centrumrowerowe.pl http://centrumrowerowe.pl/08503073002/Rohloff-olej_Rohloff_1_L/Produkt.aspx cena razem z wysyłką kurierem za pobraniem to 211 zł Jednak potrzebuję maksymalnie 150 ml tego oleju, resztę mógłbym odsprzedać po cenie zakupu czyli 21,1 zł za 100 ml. Normalnie 50 ml kosztuje 24,0 zł (http://centrumrowerowe.pl/08501073001/Rohloff-olej_do_lancucha_50ml/Produkt.aspx) Odbiór osobisty z własnym pojemnikiem na olej możliwy na terenie Jaworzna, Mysłowic, Sosnowca i innych pobliskich miejscowości po ustaleniu miejsca i terminu. Czekam na rezerwacja osób zainteresowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bros Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Też bym się pisał na 100ml. Najlepiej gdyby zamówienie złożyła osoba mająca jakieś zniżki w CR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Chętnie przygarnę 100ml. Od niedawna testuję ten wynalazek i jestem zadowolony bardzo. Jakby by był problem ze zdobyciem chętnych do rozdysponowania całego litra, to mogę rozważyć 150-200ml. (Choć przy wydajności rohloff'a nie wiem kiedy go zużyję ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 wiec czekamy na wieksza liczbe chetnych i kogos z rabatem w CR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruber69 Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Chętnie zaopiekuję się 100ml tego specyfiku. Jednak nie odbiorę osobiście bo jestem z Łodzi. Jeśli możliwa jest wysyłka to jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 To i ja się piszę na setkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 To ja też się piszę na 100ml, bo akurat mi się kończy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 To już mamy 0,5l zarezerwowane przez osoby z Śląska @gruber69 jak się nikt z okolic nie znajdzie to mogę Ci wysłać, chodzi o to że nie mam żadnego pewnego pojemnika na ten olej ewentualnie 0,5l po szamponach:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruber69 Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Może być jakakolwiek czysta butla. Nawet po napojach. Z racji tego, że byłaby to wysyłka dane do przelewu jak olej będzie kupiony prześlij mi na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Widzę, że temat upadł, a liczyłem na tą kroplę oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Moja propozycja kupna jest cały czas aktualna. Przynajmniej do końca roku Mogę nawet podbić stawkę do 200ml. Tyle wciąż brakuje do rozdysponowania całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 pisałbym się na 50 ml, ale do wysyłki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 100 bierz, 50 to ledwie kieliszek. Boję się, że następny chętny, o ile się zjawi, poprosi 33ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Setke bym pociagnal, odbior Sosnowiec i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Jakby się dało wysłać to i ja bym wziął setkę jak nie da rady to trudno, przeżyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bros Napisano 9 Września 2010 Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Teoretycznie mamy pełne zamówienie. Jako, że nie ma chętnych ze śląska mogę zająć się rozesłaniem buteleczek po Polsce. Proszę o potwierdzenie zamówienia i napisać kto prefereuje jaki sposób odbioru (mogę dojechać do 20km-30km od Sosnowca). Kamfan 150 Bros 100 Marcinusz 200 Gruber69 100 Piootrj 100 Kuls 100 DEVILEK 100 Safian 100 Arek03170 50 --------------------- 1000ml Rohloff 1l = 206zł (189 + 17zł przesyłka) 100ml = 20,6zł + 1zł buteleczka (po wodzie utlenionej 100ml) (jeżeli ktoś woli w normalnej 1.5l to niech da znać ale nie polecałbym tej opcji) = 21,6zł przesyłka od 100 do 300ml wychodzi 4.1zł lub 5.1zł (odpowiednio ekonomiczny/priorytet). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ja sie moge z Toba spotkac osobiscie i odebrac jak juz bedziesz mial u siebie olej, pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Jakby się dało wysłać to i ja bym wziął setkę jak nie da rady to trudno, przeżyję Jestem często w Wawie więc mogę Ci przywieźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2010 poszukajcie kogos z rabatem na forum lub poczekajcie do konca wrzesnia to ja sie tym zajme bo znam taka osobe ale jest na wakacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Marcinusz 200 Ok, biorę 200ml, ale jak ktoś będzie chciał się jeszcze zgłosić do części tego litra (zwłaszcza ktoś, kto za sprawą odbioru osobistego nie nastręczy dodatkowych kłopotów gospodarzowi zamówienia), to mogę odstąpić 100. A jak nie, to będę się pławił w rohloffie. Tylko muszę skombinować butelkę po europejskiej ćwiartce Odbiorę osobiście. Można nawet zrobić małą przejażdżkę z okazji rozlania Rohloff'a poszukajcie kogos z rabatem na forum lub poczekajcie do konca wrzesnia to ja sie tym zajme bo znam taka osobe ale jest na wakacjach Ten rabat to chyba tylko 10%? Może nie warto czekać? Taka luźna sugestia tylko, bo mnie się nie spieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bros Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Rabat to max 6%. Na osobę wychodzi po około 1zł mniej. Wg mnie warto jeżeli osoba z rabatem jest dostępna od zaraz. Jeżeli trzeba czekać kolejne pół miesiąca to troszkę długo jak dla mnie;) No ale jak zadecydujecie tak będzie. Myślę, że do niedzieli pasowałoby podjąć decyzje, żeby w poniedziałek móc ewentualnie wysłać zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Rabat to max 6%. Na osobę wychodzi po około 1zł mniej. Wg mnie warto jeżeli osoba z rabatem jest dostępna od zaraz. Jeżeli trzeba czekać kolejne pół miesiąca to troszkę długo jak dla mnie;) No ale jak zadecydujecie tak będzie. Myślę, że do niedzieli pasowałoby podjąć decyzje, żeby w poniedziałek móc ewentualnie wysłać zamówienie. +1 jak piszesz, zlotowka nikogo raczej nie zbawi. Wiec jak sie sprawy maja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 10 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Jestem często w Wawie więc mogę Ci przywieźć Byłbym niezmiernie wdzięczny w sumie specjalnie "na teraz" nie jest mi potrzebny, więc mogę poczekać trochę. To jakbyś jechał do WWy to daj znać na PM Wydaje mi się, że sporo osób z forum ma zniżkę 6% w CR, zagadajcie do kogoś, w sumie złotówka to niedużo ale skoro dałoby radę taniej to czemu nie? Nie można wziąć wysyłki po wpłacie na konto, wyszłaby kolejna złotówa taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bros Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Co masz na myśli mówiąc o wysyłce po wpłacie na konto? W CR najtańsza wysyłka to 17zł. Ceny wysyłki do Was podałem wg cennika poczty Polskiej. Można jedynie zaoszczędzić wysyłając przesyłkę zwykłym listem a nie poleconym ale mało prawdopodobne, że dojdzie cała do odbiorcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Witam, wedle życzenia potwierdzam chęć zakupu 100ml i jestem jak najbardziej za wspólną przejażdżką. Dojazd do sosnowca nie stanowi dla mnie żadnego problemu, bo w nim pracuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.