kpton Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów ,fanatyków jazdy na dwóch kółkach .Postanowiłem zakupić sobie rowerek aby pojeździć troszkę po polnych drogach i górkach [mam już rower trekingowy KTM Veneto którym jeżdżę na co dzień i jestem z niego zadowolony]ale na piaszczyste drogi i górki nie za bardzo się nadaje .Pomyślałem o jakimś rowerze MTB .Wpadł mi w oko taki rowerek http://allegro.pl/it...eore_lekki.html co o nim sądzicie czy to dobry rower za tą kaskę .Dodam jeszcze że mam już 46 lat i o szaleństwach nie ma mowy i dość sporo ważę także obawiam się czy amorek będzie odpowiedni mam inny model w KTM-ie i sprawuje się dobrze .Lub może macie jakąś inną propozycje dla mnie na rowerek w cenie do 2000 zł .Dziękuje z góry za każdą opinię .Pozdrawiam kpton kpton@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 popraw link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi