gmail Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam, w chwili obecnej posiadam shimano sora, łańcuch i wolnobieg shimanowskie i jest masakra, więc szukam czegoś lepszego. Chciałbym kupić cały napęd (kaseta + wózek + łańcuch) tak do ok. 200zł to będzie coś? Prosze pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gmail Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Znaczy sie nie wiem xD Teraz mam chyba wolnobieg ma z tyłu 8 zębatek, z przodu nie mam wcale, manetka shimano alivo więc nie będzie chyba ze sramem współpracować. Mi chodzi o coś nie takiego wypasionego, bo to nie jest rower kolarski, tylko po mieście + skatepark taki miejscowy więc przerzutki nie muszą być jakieś do maratonu za 5000zł tylko takie zwykłe, ale chciałbym wymienić wszystko na inne shimanowskie, nowy łańcuch, krótki wózek i te zębatki z tyłu, bo to co teraz mam sie sypie cały czas mi łańcuch spada przy większym nacisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.