Skocz do zawartości

[kask] Kask do 150 zł

pablo1992

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Chciałbym kupić sobie kask. Jeżdże od ponad 13 lat. Mam 18 lat. Jaki mi doradzicie na rower crossowy ? Tak żeby był do 150 zł i w miare przewiewny :) 99,9999% jeżdże pod drogach i ścieżkach asfaltoych. Myślałem nad kaskiem szosowym :) Czekam na sygestie z Waszej strony :)

• Mod Team
Napisano

Tanią alternatywą której sam używam jest kask Bell Crossfire z Decathlonu (model specjalnie dla sieci).

Cena to około 100 zł, jest przewiewny, regulacje są bardzo dobre.

Napisano

Ja mam BELL STRYKER kosztuje 120zł.Bardzo fajny kask startuje w nim na zawodach i jeszcze mnie nie zawiódł.

Stryker to tragiczna konstrukcja, w ogole nie jest przewiewny.

Kupuj kask w Lidlu, najlepsze co mozesz znalezc do 250zl moim zdaniem. Dobra wentylacja, konstrukcja paskow i obejm. W dodatku teraz jako bonus lampka.

• Mod Team
Napisano

Bierz Crivita z Lidla, mercedes w tej klasie cenowej. Rodzinę uzbroiłem już w drugi. Lampka - porażka ,po pierwszym wyjeździe zgubiona. No chyba że kropelką się zabezpieczy.

Napisano

Miałem kiedyś kask na górala i chciałbym szosowy jakiś, bo jest mniej zabudowany i więcej ma otworów. Nie myle się? Jeśli tak to sorry. Więc co polecacie z szosówek ? Może dozbierać kasy i kupić coś droższego? Ale co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...