pablo1992 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam Chciałbym kupić sobie kask. Jeżdże od ponad 13 lat. Mam 18 lat. Jaki mi doradzicie na rower crossowy ? Tak żeby był do 150 zł i w miare przewiewny 99,9999% jeżdże pod drogach i ścieżkach asfaltoych. Myślałem nad kaskiem szosowym Czekam na sygestie z Waszej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Tanią alternatywą której sam używam jest kask Bell Crossfire z Decathlonu (model specjalnie dla sieci). Cena to około 100 zł, jest przewiewny, regulacje są bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo1992 Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 A na szose jakiś kask w tej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BUBUs Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 http://velo.com.pl/produkty/wyprzedaz/?m=9&pk=%&id=1529 Podobno bardzo fajny kask, sam go miałem kupić, ale nie sprowadzili mi go do sklepu... Za 100zł kupiłem Giro Rift, bardzo fajny, przewiewny, ale to była wyprzedaż, więc chyba ciężko byłoby go dostać za tą cenę. Co do Crossfire'a, brat ma - kask nie jest najgorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo1992 Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Gdzie moge dostać ten Aliseo lub Diamente ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BUBUs Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 http://www.dobresklepyrowerowe.pl/?menu=sklepy Tutaj masz sklepy, które współpracują z velo.com.pl Idziesz do sklepu, prosisz, aby sprowadzili kolor i rozmiar jaki wybrałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuauthor Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Ja mam BELL STRYKER kosztuje 120zł.Bardzo fajny kask startuje w nim na zawodach i jeszcze mnie nie zawiódł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Kup kask w lidlu, dobra konstrukcja, dobrze wygląda i jest tani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Ja mam BELL STRYKER kosztuje 120zł.Bardzo fajny kask startuje w nim na zawodach i jeszcze mnie nie zawiódł. Stryker to tragiczna konstrukcja, w ogole nie jest przewiewny. Kupuj kask w Lidlu, najlepsze co mozesz znalezc do 250zl moim zdaniem. Dobra wentylacja, konstrukcja paskow i obejm. W dodatku teraz jako bonus lampka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 29 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Bierz Crivita z Lidla, mercedes w tej klasie cenowej. Rodzinę uzbroiłem już w drugi. Lampka - porażka ,po pierwszym wyjeździe zgubiona. No chyba że kropelką się zabezpieczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo1992 Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Miałem kiedyś kask na górala i chciałbym szosowy jakiś, bo jest mniej zabudowany i więcej ma otworów. Nie myle się? Jeśli tak to sorry. Więc co polecacie z szosówek ? Może dozbierać kasy i kupić coś droższego? Ale co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.