janush Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam. Jestem 2gim wlascicielem tej ramki,niestety byla ona przemalowywana tyle razy,ze nie wiem kto jest jej producentem ani co to za model. Bardzo prosze, jesli jestescie w stanie na podstawie zdjec powiedziec mi co to za firma,model,bylbym wdzieczny. ps.Rama jest aluminiowa i solidnie spawana ze wzmocnieniami. WIELKEI DZIEKI ZA POMOC!
Schwefel Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 Mniejszych zdjęć się nie dało wstawić? I skąd wiesz, że to rama do DH?
janush Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Napisano 23 Sierpnia 2010 Mniejszych zdjęć się nie dało wstawić? I skąd wiesz, że to rama do DH? Takie sa wymogi forum co do wielkosci zdjec do 200 klb zalacznikow,nieczytales regulaminu? Wiem ze to rama do dh,po co odpisujesz skoro niemasz nic do powiedzenia.
Fenthin Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 Hahah, rozbrajasz. Nie ma to jak zapytać admina o to, czy czytał regulamin Ale żeby nie było offtopu, są jeszcze zewnętrzne serwisy pozwalające na hosting zdjęć - imageshack.us, fotosik.pl.
Schwefel Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 200KB to 1 zdjęcie o rozdziałce 1920px albo dwa 1024px. Z takimi odzywkami to mogę cię zapewnić, że długo nie zagościsz na tym forum.
PiterForce5 Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 Z takiej odległości to ta rama wygląda mi na makrokesz z Tesco(szczególnie to ostatnie zdjęcie) Zdanie zmienię jak zobaczę ją na zdjęciach z bliska
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.