MMMAAACCC7 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 1-tylko że to są niedzielni cykliści, nic poważnego nikt nie uprawia 2-powiedzcie czy to naprawde dziwnie wygląda-krótkie spodenki, krótki rękaw, rękawiczki i jazda na rower ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2010 zwykłe narzekanie ! my też organizowaliśmy to w dwójkę, a w chojnicach są bikerzy ale może jeszcze ich nie poznałeś, przejedź się do "rudego" chłopaki z serwisu trochę jeżdżą więc niema problemu. szef sklepu rowerowego obok netto też jeździ bo startował na Luizie. pozatym na wynikach z Luziy trochę Chojniczan było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 od Rudego chlopakow znam, jeżdżą sami, koleś z wirnika (koło netto jeździ maratony) nie mogę się jakoś z nim zgrać, poza tym wam było łatwiej bo nie macie na głowie szkoły i nad głową rodziców (chyba ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2010 mamy i rodzicow i szkole, do tego jest jeszcze praca czy inne obowiazki. nie ma co sie usprawiedliwiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarensen Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Dzięki za wesołą wycieczkę. Powerade w zielonych butelkach znacznie urozmaiciły trasę . Jutro Kunis8 wrzuci zrzut trasy z Garmina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilogram81 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Witajcie, jak coś jestem chętny na jakie wypady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angelo105l Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Witam! Chetnie gdzies z wami rusze jesli dam rade na citybike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonypi Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Fajnie ze sie zbiera wieksza ekipa To moze bysmy zaplanowali cos na srode, czwartek? Ludzie z chojnic tez by wpadli? Graty dla Tasiora za Kościerzyne Peritus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Saren wiesz coś może na temat zrzutu z Garmina od Konrada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kunis8 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Saren wiesz coś może na temat zrzutu z Garmina od Konrada ? Saren nie wie, ale ja wiem:) http://connect.garmin.com/activity/51898126 po naszemu: 73 km, 569 przewyższeń , śr. 18,2 km/h aby podnieść średnią proponuję nastepnym razem któremuś z byków linkę odciąć...będzie się działo...albo przeciąć pastucha tej krzykaczce:) co do wycieczki...zielone powerade może siły nie dają, ale humor poprawiają dzięki za miłe towarzystwo; do następnego!!! pałerejda:) i na koniec - to jak Michała kamień zaatakował http://img413.imageshack.us/i/img00063201010021358.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2010 e tam średnia sama się podniesie gdy będziemy cały czas jechać =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Ze śladu wynika, że "dopalaliście" się zarówno w Olszanowie, jak i w Gwieździnie :-) A propos pastucha: w zeszłym roku rozciągnięty drut przez drogę był odcięty zarówno przy wlocie na pastwisko przy jeziorze, jak i wylocie od jeziora na Garsk. Mam wrażenie, że jacyś wędkarze się mocno wkurzyli na ową przeszkodę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo1 Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Nie wiem czy już to było, ale serdecznie polecam: Trójmiejski Portal WYcieczkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Panowie kiedy szykujemy sie na kolejna wieksza ustawke?? damy rade w tym roku?? ja moge sie pisac 28-31pazdziernik przed wszytskich swietych, badz 10-14 listopad, moze udalo by sie powtorzyc ostatnia trase ale juz bez awarii i zakonczyc wszytsko jakas mala imprezka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kunis8 Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 czemu nie, podajcie jakiś konkretny termin i postaram się zawitać do Człuchowa można by zakończyć ogniskiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 jeśli wierzyć meteorologom, nadchodząca sobota/niedziela mają być godne miana "złota polska jesień", a więc idelane na wypad rowerowy... A od połowy przyszłego tygodnia podobno możliwe opady śniegu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Sandacz, kojarzysz tą krzyżówkę w lesie gdzie spotkaliśmy rowerzystów z psami? jest tam jedna fajna dróżka od tej krzyżówki, pierwsza w prawo od tej z zielonych wzgórz-las bukowy, totalny brak drogi bagna na drodze, gałęzie, mm zajefajna droga, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 ta fotka: zrobiona z tej dróżki. Czasami jadę nią od Zagórek w kierunku Góry Wolność. Zresztą cały obszar między Zagórkami, Charzykowami a Wolnością jest bardzo atrakcyjny "terenowo". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 no dokładnie, efektownie się tam jedzie, tylko to błotko jest akurat daLeko od dróżki w pewnych miejscach jest znacznie gorzej, a na wolność coś nie mam weny twórczej żeby wjechać a zdjęcie dziś robiłeś czy mi się wydaje? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 dzisiaj kręciłem się między jeziorami Krępsko i Szczytno. Na sam szczyt G. Wolność wjechać się nie da - trzeba podjechać szutrówką do podnóża i wleźć sto metrów piechotą. Widoczek ze szczytu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 może dziwne pyt-ale czemu pieszo, brak ścieżki czy po prostu jakiś zakaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 fizycznie się nie da wjechać - zbocze obsadzone jest młodnikiem. Rower trzeba albo zostawić przy szutrówce, albo wnieść na górę wspomniane sto metrów na plecach :-). Wspomniana szutrówka okala G. Wolność, a jej wlot jest - patrząc od strony Chojnic - kawałeczek za hotelem "Na Skarpie", po lewej stronie szosy (stoi tam reklama tego hotelu). Od szosy do podnóża góry ową szutrówką jest ok. 1,7km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 mówisz o tej zakręconej szutrówce do której się zjeżdża z lasu? bo ja skręciłem na niej w prawo i wyjechałem na szosę bytowską, czyli powinienem odbić w lewo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalo Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Po "takim" sezonie i litrach wylanego potu Sarensen na pewno tam z blata wjedzie młodnik, nie młodnik, ścieżkę nam zrobi na przyszły sezon A tak swoją drogą super fotka i no i tereny niesamowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 na maxymalnym obciążeniu i z sakwami z jedzeniem na piknik na szczycie, co nie?? heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.