MMMAAACCC7 Napisano 15 Września 2010 Udostępnij Napisano 15 Września 2010 była zachęcająca, ale od 17:00 bo tak ruszyłem w trasę-Charzy-chojniczki-chojnice a później na wolnośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2010 taka cisza? co jest nikt już nie jeździ ?? zbliża się weekend może coś dłuższego pojedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 niewiem jak wy, ale ja się wybieram na trasę dokoła jeziora charzykowskiego, potem może Chojnice-Zamarte-Człuchów-Chojnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Cisza i cisza. Za tydzień szykuje się chyba większa ustawka. Na sobotę zjeżdżają się chłopaki z Szczecina i Wawy + lokalne siły więc można by sobie powoli ustalać jakieś szczegóły w sensie w jaką stronę jedziemy, jak czasowo itp. bo rozumiem że jedziemy przyjemną wycieczkę z przystankami itp. Ps. jak wygląda sprawa z maratonem w Kościerzynie ktoś się faktycznie wybiera ile osób? ja chętnie się zabiorę ale w jedną stronę tylko do Kościerzyny. Ps.2 - Jak tam wygląda sprawa startu w niedzielnym finale gryfa? Saren wybierasz się? Pozostała ekipa też startuje, dziś ostatni trening z Tomkiem robiłem który jutro wybiera się do Istebny odebrać swoje złote trofea za generalkę, a Marcin i Ja ruszamy do finałową Skandię do Rzeszowa, i też będziemy odbierać trofea za generalkę co prawda ja w srebrnym kolorze a Marcin dalej walczy by zawiesić na ścianie brąz za generalkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 może przyjemna wycieczka połączona z "audytem" ścieżek rowerowych (pieszo-rowerowych) do Rychnów i Ględowa? Przejechałem dzisiaj obydwa odcinki i szlag mnie trafił. Ten "drogowy beton" nie byłby sobą, gdyby czegoś nie spieprzył. Pomijam rodzaj nawierzchni (kostka bezfazowa, ale i tak telepie), ale tradycyjnie nieprzepisowo wysokie krawężniki na przejazdach przez skrzyżowania z drogami wewnętrznymi (np. koło "Edenu" czy na zjeździe do stacji paliw w Rychnowach). W Ględowie na wjeździe na ścieżkę też może cyklistę "wystrzelić". Co prawda te ciągi nie są (chyba) odebrane przez inwestora, czyli GDDKiA, ale mam wrażenie, ze takie g..o pozostanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarensen Napisano 25 Września 2010 Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Dzisiaj z Kunisiem8 przejechaliśmy końcówkę jutrzejszej trasy Gryfa no i jutro zobaczymy jak to będzie. Wszystkim startującym w weekendowych zawodach życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarensen Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 No to gratulacje dla tasiora i jonypi II i III miejsce w generalce Skandii . Człuchów rządzi !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Niewątpliwie należą się gratulacje - tym bardziej, że za wielu cyklistów "profi" u nas się nie spotyka. Gdyby ktoś mnie jakiś czas temu zapytał, w jakiej dyscyplinie czy dziedzinie rekreacji człuchowianie są mocni, to bym wskazał na Nordic Walking kobiet :-). Po prostu spotykam w okolicznych plenerach więcej "kijkarek", niż cyklistów :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2010 dzięki dzięki dołączmy gratulację dla Tomka za 1 miejsce w generalce M-1 na powerade! a jak z Kościerzyną są chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonypi Napisano 28 Września 2010 Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Dzieki za graty A ja gratuluje wszystkim ktorzy ukonczyli maratony w ten weekend Pochwalcie sie jak poszlo. Mnie niestety nie bedzie w Koscierzynie bo zaczyna sie studiowanie zaoczne :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 28 Września 2010 Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Albo jak nie poszło Niezbyt zdrowy wystartowałem w Istebnej no i niestety po 2h zasłabłem, musiałem schodzić z roweru i znacznie zwolnić. Później doszedł ból brzucha i kurcze, jednak mimo tego, że jechaliśmy koło mety na pętle GIGA nie zdecydowałem się na zjechanie z trasy. Na szczęście tym razem sprzęt nie zawiódł i jakoś udało mi się dojechać. Wynik niezbyt dobry, jednak cieszę się, że udało się ukończyć moim zdaniem najtrudniejszy maraton w tym sezonie. Dobrze, że było sucho. Wole nie myśleć o tym, co byłoby gdyby padało. Istebna to moim zdaniem najlepsze miejsce na maraton. 100 % MTB Polecam każdemu maraton oraz wyścig MTB Trophy - wrażenia niezapomniane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2010 i jak tam na jutro? jacyś chętni dodatkowo na fajną wycieczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 a co planujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2010 planujemy tak 80km w terenie z mozliwoscia przedluzenia do 100km. kierunek olszanowo ekipa goscinna szczecin-wawa-czluchow ale zdecydowanie nie wyscigowe tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 o której startujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2010 10.00 spod żabki na wojska polskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Wcześnie - jestem wolny o 14-tej. W każdym razie miłej wycieczki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Oj chłopaki !!!!!! wycieczka niezapomniana =) !! co prawda długo czasowo bo ponad 8h! ale wrażenia przygody i powerade niezapomniane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 mam takie pyt do organizatorów tegorocznej Luizy-jak załatwiliście sprawę z Burmistrzem? bo myślę nad zasugerowaniem jakoś Chojnickiemu burmistrzowi pomysłu na taki rajd, oczywiście po wyborach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalo Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Niestety nie mogłem dołączy bo jutro ściganie po moich podwarszawskich terenach, ale słyszałem, słyszałem, że było ciekawie szczególnie ten POWERADE na pewno urozmaicił wyprawę Nie miałem okazji więc gratulacje dla wszystkich śmigających Człuchowian za miniony sezon startowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2010 1.nie sugerowaliśmy nic burmistrzowi cała Luiza to był Nasz pomysł i wykonanie, burmistrzowi zgłosiliśmy poprostu, że taka impreza się odbędzie. 2. no z pewnością dzięki powerade wyprawa nabrała kolorów =) do tego wszytskiego samo naprawiająca się dętka Sarena =) bo przy powerade praca odrazu idzie lepiej a dętki same się kleja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 tylko gorzej zorganizować takie coś w Chojnicach-ogólny brak rowerzystów (nie licząc paru osób na bmx i trialowców), na oko zebrałoby się 10 ludzi max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 jeśli było tylko dwóch, to być może Was widziałem na horyzoncie (od strony Wyczech) na skrzyżowaniu gruntówki wzdłuż Szczyry z DW201 :-) http://www.bikebrother.com/ride/55840 Maciek - nie wierzę, że w 40-to tysięcznych Chojnicach nie ma więcej rowerowych zapaleńców. To raczej brak "iskry", która by płomień roznieciła...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 nie widać, specjalnie stałem dziś na głónej drodze rowerowej chojnice-charzy i jedyni rowerzyści prze godzinę to tak 1-paru mietków do monopolowego 2-dwójka na makrokeszowych crossach-taka oryginalna pisownia 3-jedna dziewczyna na authorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 ale naburmuszona, dzisiejsza pogoda nie nastrajała do spacerów... W każdym razie w "sezonie" całkiem sporo cyklistów można na ścieżce z miasta do Charzyków spotkać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.