Sandacz Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Zmieniałem dostawcę internetu i wyłączyłem kompa przed 22-gą, by przy okazji przenieść go w inne miejsce, więc nie miałem okazji przeczytać Twojego posta (w weekend już nie miałem netu) - bo bym przesunął godzinę startu... W każdym razie nic straconego - miejmy nadzieję, że nadchodzący weekend też będzie przyzwoity.
Sandacz Napisano 7 Września 2012 Napisano 7 Września 2012 Jeśli są chętni na jutro - podobno ma być znośna pogoda - to 15-ta (może być nieco później - do uzgodnienia), rondo JP2.
jonypi Napisano 17 Września 2012 Napisano 17 Września 2012 Panowie, czy sa chetni na jakas wieksza ustawke w niedziele kolo godziny 10:00 ? Jakas traska kolo 50-60 w tereny Olszanowskie z tempem dostosowanym do najwolniejszych? Tak w sam raz na rozjazd po zawodach w Kwidzyniu.
MMMAAACCC7 Napisano 17 Września 2012 Napisano 17 Września 2012 ja jak zwykle w każdą niedzielę bardzo chętnie
jonypi Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Panowie Oficjalne zaproszenie: http://www.facebook.com/events/518625271485672/
Sandacz Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Jutro zapowiada się sensowna pogoda, więc pokręcę się po okolicach ze wskazaniem na pogranicze człuchowsko-chojnickie. Start w godz. 14...15. Jeśli będą chętni, to dokładną godzinę można uzgodnić...
Sandacz Napisano 18 Października 2012 Napisano 18 Października 2012 Cud techniki budownictwa drogowego: http://www.weekendfm.pl/?n=41959&-kaszubska_marszruta_do_bani Aż muszę się wybrać zobaczyć to wiekopomne dzieło ludzkiego intelektu i robotniczych rąk :-)
jonypi Napisano 18 Października 2012 Napisano 18 Października 2012 Panie Sandaczu Z racji nie obecności Pana na facebooku chcialbym tutaj poinformowac o zebraniu organizacyjnym czluchowskiego klubu kolarskiego ktore odbedzie sie 19.10.2012 (piatek) w szkole jazdy COLIN na Łokietka 7 w Człuchowie o godzienie 18. Obecnosc obowiazkowa
MMMAAACCC7 Napisano 18 Października 2012 Napisano 18 Października 2012 ja bym tam nie ryzykował jechać, samobójstwo, albo raj dla mtb, jak kto woli
Sandacz Napisano 18 Października 2012 Napisano 18 Października 2012 Na slickach to będzie raczej śmieszka dla masochistów, ale MTB jak najbardziej... Widziałem tam w jednym miejscu fajne góry i doliny wyryte w lesie wzdłuż prawie płaskiej jezdni (było to jakiś czas temu więc nie wiem, czy nie zniwelowali). Jak zostawią ten piach jako nawierzchnię na stałe, to amatorzy ciężkiego off-road będa zadowoleni :-) A tak na marginesie: żeby nie tylko marudzić na gnioty ścieżkowe "Kaszubskiej Marszruty", jest pewien pozytyw. Mianowicie nowy most przez Brdę w Babilonie - będący elementem owego szlaku - niedługo powinien zostać ukończony (fotka z zeszłego tygodnia): http://imageshack.us/a/img839/9945/babylon1a.jpg Jak dodatkowo położą nowy dywanik asfaltowy od mostu do DW212, to będzie kawałek fajnej, rekreacyjnej drogi od Chocińskiego Młyna...
MMMAAACCC7 Napisano 19 Października 2012 Napisano 19 Października 2012 miałem okazje widzieć jak go demontowali, ten stary most jak z jajeczkiem się obchodzili
MMMAAACCC7 Napisano 4 Listopada 2012 Napisano 4 Listopada 2012 ma któś połamaną pompkę rowerową, z nasadzaną tą głowicą, tak by średnica pompki była 26mm? moja mi się zepsuła, a dokładniej ta końcówka pompująca pękła przez całą długość
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.