Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

podobno mury dają radę i nie będzie z nimi problemu. odnośnie trasy, niby niezbyt wymagająca, jednak patrząc na niektórych to dwa okrążenia czasami potrafiły wyczerpać ludzi, i zmęczenie było widać =)

Napisano

chyba centrowanie to ostatnia rzecz w jaką bym się bawił przy pomocy internetu, chyba że to stare koło które poświecam na nauke. Zanieś do Angela zna się na robocie =)

Napisano

Planuję jednodniówkę na weekend - może nawet "Balticrundę" :-). Wszystko zależy od pogody - musi być prawie "żyleta", bez możliwości deszczu, burz czy silnego wiatru. Jeśli wierzyć prognozom, to taka ma być sobota. Wolałbym co prawda niedzielę, ale ma być niestabilnie...

A coś krótszego to we czwartek po południu...

Napisano

jestem bardzo chetny na baltic runde, jesli bedzie ona polegac na jezdzie w obydwie strony rowerem, bez uzycia pociagów itp. zdecydowany jestem w 50% (czekam za funduszami by miec cos w kieszeni), wpadfnie ww to jade, znac dam jutro za dnia.

Napisano

Diabeł tkwi w pogodzie. Jak pisałem - musi być prawie "żyleta", bo to ma być rekreacja, a nie hardcore. Idea jest taka: płaska pętla, głównie szosą (choć może być kilka procent skrótami po drogach nieutwardzanych), do jakiegoś punktu między Mielnem a Ustką (bo w tym pasie odległość do Człuchowa jest podobna, co drogami daje petlę ok. 250km). Suma podjazdów będzie ok. 1000m. Wyjazd jak najwcześniej, ale nie później niż o 5:00, średnia na poziomie 20km/h, 2...3 godziny w grajdole na plaży. Wypad w tym stylu:

http://www.bikebrother.com/ride/74349

http://img208.images...5310/baltic.jpg

:-)

Chciałem jechać w ten weekend, ale bardzo niestabilna aura zniechęca. Dodatkowo jest zbyt gorąco na taki dystans, łatwo się zakatować przez wysoką temperaturę.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Jutro palnuję pokręcić się po okolicach. Raczej lajtowo, bo w niedzielę planuję maratonik "ćwiartka z meduzami" :-). Godzina - nie wcześniej niż o 14-tej.

Napisano

Wszyscy chetni do pomocy podczas LUIZA XC 2012 UWAGA spotykamy sie jutro (czwartek) w parku o 18.00 na polanie, obejdziemy trase, obgadamy jak z tasmowaniem ustalimy i podzielimy sie jakos na zadania, co kto jak kiedy i o ktorej. kazdy chetny mile widziany ! zabierzcie sobie moze jakas kartke i dlugopis zeby sobie cos wynotowac jak bedzie trzeba. Tel do nas chyba macie jak cos potrzeba. takze do dziela =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...