Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeśli podobny dystans i kierunek, to raczej czerwiec lub lipiec, kiedy dni są najdłuższe. Dzięki temu można wygospodarować więcej czasu na poleżenie w grajdole bez obawy nocnego powrotu :-)

Napisano

W niedzielę zapowiada się skandalicznie ładna pogoda, więc wypada się gdzieś ruszyć. Myślę o dłuższym wypadzie, w granicach 100 +/- 9,95 km. Wyjazd raczej wcześniejszy, godz. 10...11. Trasa do ustalenia, jeśli będą chętni, choć ja preferuję tereny Zaborskiego PK.

Napisano

"Fotoradar będzie robił zdjęcia rowerzystom!

[...]Podczas akcji będzie można również sprawdzić, z jaką prędkością jedziemy na rowerze. To dzięki fotoradarowi człuchowskiej Straży Miejskiej. Chętni, którzy spróbują swoich sił, otrzymają zdjęcie wykonane przez to urządzenie."

http://www.weekendfm.pl/?n=39880&czluchow_-fotoradar_bedzie_robil_zdjecia_rowerzystom

A więc kto się czuje na siłach, by przekroczyć rowerem prędkość dopuszczalną w obszarze zabudowanym, będzie mógł to zrobić bez konsekwencji karnych - i jeszcze dostanie w prezencie zdjęcie z fotoradaru :-)

Napisano

Więc konkretnie: będę koło ronda JP2 o 10:30. Pojedziemy w kierunku na Laskę. Nie jedź do Człuchowa, spotkamy się na leśnej krzyżówce za Zagórkami, bo i tak pociągniemy przez Charzykowy i Funkę.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Jak już masz "ogaconą" nową ramę, to 2-go czerwca w parku mają być zawody "rowerkowe" dla dzieci i młodzieży - będziesz mógł przetestować "w boju" :-)

Napisano

Andrzej-a w jakie tereny :)?

2 to turystyczny rajd, niewielkie dystanse, no ale wstyd nie wziąć udziału

pytanie do Organizatorów, jeśli tu zagladaja :) --> potrzebna jakaś pomoc, przy oznakowaniu trasy, itp?

Napisano

To chyba będą zawody bardziej "zabawowe", z okazji Dnia Dziecka, więc kwestie techniczne (np. przygotowanie trasy) nie muszą być tak wyżyłowane jak w przypadku zawodów XC dla "profi" :-)

Napisano

Nie wyobrazam sobie tych zawodow bez Was !!!

Wszyscy startują !!!!

Obowiązek :)

A jesli kto bylby chetny do pomocy to bylo by super :) Przydalo by sie pare rak do pomocy :) Ale spokojnie zaczniemy wszystko pozniej niz przed luiza bo do zrobienia jest mniej !!!

• 2 tygodnie później...
Napisano

hey,

Więc wszyscy chętni zapraszamy jutro od 7.00 do parku, każda para rąk się przyda, roboty z pewnością będzie mniej niż przy Luizie ale każda pomoc się przyda =)

telefony do Nas macie więc, mam nadzieję że jutro zobaczymy się rano w parku, a start obowiązkowy !! =)

• 2 tygodnie później...
Napisano

jakieś spostrzeżenia po zawodach z okazji Dnia Dziecka ? co było dobrze co źle, nad czym jeszcze popracować przed Luiza ?

Z mojej strony - chyba nie wyszło źle, wyniki były =) ogólnie pogoda popsuła szyki ale organizacyjnie trzeba dopracować na pewno biuro zawodów i można działać =)

ps. jak się podobało moje FLO na mikrofonie ? =) stresu kosztowało sporo na początku =)

Napisano

Spostrzeżenia bardzo pozytywne :) Niezbyt wymagającą trasę skutecznie utrudniła pogoda i wyszło całkiem ciekawie.

Na mikrofonie spokojnie dajesz rade.

Zastanawia mnie tylko zakaz zbliżania się do murów. Po przyjrzeniu się stwierdziłem, że niebezpieczeństwo jest spore.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...