Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

No popatrz - a ja się zastanawiałem, gdzie pod nowym adresem sklep i warsztat upchnięto :-). A stary pawilon i otacząjace butiki mają być rozebrane?

Napisano

Od kilku lat mam warsztat w garażach koło Lidla, wcześniej od dziecka działałem w Dębnicy. Rowerzyści pamiętają mnie głównie z warsztatu u Styka gdzie przepracowałem kilka lat. Obecnie oprócz własnej złomiarni rowerowej działam też u Piskorskiej. Jak coś potrzebujesz to dzwoń, pisz. Kontakt w profilu.

Napisano

Okazja do uzupełnienia kolekcji bB:

http://allegro.pl/bikeboard-czasopismo-rowerowe-i2149125494.html

Chętnie wymienię się za numery:

(01) 1/1996 październik 1996

(21) 6/1998 czerwiec 1998

(44) 5/2000 maj 2000

(93) 2/2005 kwiecień 2005

(94) 3/2005 maj 2005

(96) 5/2005 lipiec 2005

(97) 6/2005 sierpień 2005

(98) 7/2005 wrzesień 2005

(99) 8/2005 październik 2005

(100) 9/2005 listopad 2005

Napisano

nie ma ktoś może zbęnych szprych pod ręką? kupię obojętnie jaki kolor 6 szprych 248mm w trybie szybkopilnym, lub też jeśli ma ktoś skąd szybko załatwić to będę wdzięczny za info

Napisano

a ja daleko w polu :( jak już to mogę wpaść, ale na szosowe otwarcie :)

aa i Andrzej w najbliższym czasie Ci częsci na koła dostarczę, ciekawi mnie ile będę oczekiwać na zaplot

a z ciekawszych informacji pewien osobnik z Chojnic zamierza się dołączyć do nas, zobaczymy na ile mu się uda

Napisano

nie planuje ktoś zmotoryzowany odwiedzić Chojnic :)? bo potrzebowałbym transport do Czł-sam jestem jego pozbawiony :)

potrzebowałbym przewieźć 2 koła w częsciach :D

albo pójdę w sobotę na hardcora i pojade z tym wszystkim na szosie :D

Napisano

no raczej jeśli chodzi o mnie to otwarcie sezonu to planował bym jakieś wspólne przełom marca i kwietnia, pewnie wyjdzie coś w okolicach świąt, jak będą wszyscy =)

Napisano

no to jak Panowie, ustawka rozumiem w świątecznym okresie, czy to przed świętami czy po jakoś się dogadamy, lepiej chyba przed świętami bezpośrednio mi się wydaję. chętni ?????? może zakończymy to jakimś ogniskiem, browarem itp ? jakieś pomysły ??

Napisano

Ustawka zakończona ogniskiem w yacht klubie.

Proponuje zebrać jakieś fundusze na kiełbaski i ...

I znaleźć kogos do rozpalenia wcześniej ognia,

bo może być zimno i mokro jak wrócimy.

Napisano

z pewnością bardziej leśna niż szosowa tak mi się wydaje, w terenie będzie można i pogadać i jechać obok siebie, na szosie może być ciężko z kulturą kierowców, kierunek pewnie Olszanowo i okolice.

a czego ` MMMAAACCC7 ` potrzebujesz ?

Napisano

no właśnie... Nikt nie umie zaproponować sensownej ceny

a teraz poważna sprawa-leci ktoś z Czł w niedzielę jakąś szosowa traskę? taką +/- 100km z chęcią bym poleciał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...