Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hehe właśnie-jak wracałem z Czł wczoraj to pewien wędkarz łowił ryby w zbiorniku retencyjnym (!) tym pomiędzy ośrodkiem tym łódzkim a wlotem na dzikie plaże (kierunek Chojnice)

Napisano

W niedzielę odbędzie się "Szarża pod Krojantami". Z tego, co piszą na plakacie, druga, główna część widowiska rozpocznie się o 16:10. Zastanawiam się, czy nie podjechać do Krojant, jeśli pogoda będzie sensowna. Mam jednak zagwozdkę, bo z rowerem jest się zbyt mało "mobilnym", by zająć odpowiednie miejsce, by cokolwiek zobaczyć. Jak zresztą Maciek widziałeś, spoza dziesiątego rzędu widzów niewiele widać...:-). A jechać tylko po to, by oglądać plecy innych widzów, nie ma sensu...

Napisano

Jak byłem kilka lat temu, to po zakończeniu pierwszej części lud poleciał do straganów, więc dało się zająć z rowerem miejsce przy "otaśmowaniu". W zeszłym roku większość twardo tkwiła na miejscach podczas przerwy - widzowie wycwanili się :-)

Napisano

kto jeszcze podpina się pod wycieczkę ? i jakie tempo narzucamy ? bo w zasadzie to zabrał bym siostrę i nowego młodego kolegę który pewnie super długiej wyprawy nie pojedzie bo jak mówiłem to nówka sztuka w naszym gronie. także dajcie znać bo nie chciał bym go zostawiać w połowie i tak żeby też nie padł na końcówce

Napisano

A co tam Panowie sie stalo?

Ja tez zaliczylem kapcia i glebe w Rzeszowie ale sie pozbieralem i nie liczac obic, siniakow i zadrapac wszystko szczesliwie ok, chociaz rower po glebie lezal 2m przedemna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...