Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

fakt nowy rower składam, pochwalę się jak już będzie w całości - dodam tylko że to nie dla mnie rower :icon_cool: rower zapowiada się naprawdę fajnie, więc młody nowy kolega do jazdy na rowerze będzie zadowolony.

opis mówi o dwóch rowerach :icon_wink: mój rower przechodzi mały serwis tylko. poza tym gdybym miał zmieniać rower to nie wiem na co, nie mam na co narzekać z swoim rowerem, a wymarzona rama ORBEA kosztuje tyle co bardzo bardzo przyzwoity rower :thumbsup:

Angelo maszynka do sterów gdzieś się znajdzie u Ciebie w warsztacie ?

Napisano

Wątpię w to, ale nie zaszkodzi zapytać :) Jakieś tarcze w bardzo dobrym stanie pasujące do korby deore macie na stanie ?

Napisano

nie chciałem tego mówić , ale szczęśliwiec wpisujący 1000 posta, otrzymuje specjalną nagrodę !! ma możliwość postawienia browara reszcie ekipy :icon_cool:

swoją drogą z postu o Luizie 2010, później kłótni w tym poście i nauki liczenia do 5 ( każde dziecko przecież umie :thumbsup: ) wyszło dość fajne forum :icon_wink:

Napisano

Ja też się pisze na sobotę. Nowy kask trzeba przetestować:)

Angelo maszynka do sterów gdzieś się znajdzie u Ciebie w warsztacie ?

Cosik się znajdzie.

Napisano

Mi by pasowało jak juz po 15, zreszta jutro ma byc mega parno i gorąco wiec trzeba bylo by pomyslec o tej godzinie wyjazdu.

Napisano

Angelo miałbyś w sobote jakoś czas zerknąć na moje stery? to też bym do was dołączył?

Od 9tej jestem w pracy więc dawaj sprzęt na warsztat, bo specjalnie zwolniłem się wczęśniej żeby zdążyć na 14stą.

Napisano

Mateusz, najpóźniejszy wyścig nie jest co prawda w grudniu, ale 25-27.11 ale to rajd na orientację w Wąbrzeźnie

a wczoraj ciekawie było, najlepsze sprinty po asfalcie ;) i trzeba się poduczyć siedzenia komuś na kole

to kiedy następny taki wypad?

Napisano

RnO nie bardzo mnie interesuje.

wypad fajny, następnym razem trzeba pomyśleć o jakimś grillu czy ognisku i zielonym poweradzie na koniec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...