Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

męczę go od środy ale w warunkach extremalnych jeszcze nie byłem :) zawsze można coś zorganizować, niedzielę mam wolną ;)

na razie rowerek zaskakuje sztywnością boczną i zwrotnością, dzięki jakiemuś geniuszowi za bajer z blokadą hehe

a w najbliższym czasie przejście na napęd 8/9 i może tarcz z tyłu

jedzie ktoś dziś na kabaret do Charzy? KLIK

Napisano

Jak jedna tarcza, to tylko z przodu. Z tyłu to możesz nawet bez hamulca jeździć, i nawet przepisów o obowiązkowym wyposażeniu nie naruszysz...:-)

Napisano

"MMMAAACCC7 " - nie za mała ta rama ? hardcorowo wysoko siodło masz albo mi się tylko tak wydaje. Graty za bike !!

"angelo" - szacun za konstrukcje, może na wiosnę pokusisz się o jakiegoś choppera ?!! ps. chyba dziś nie poznałeś mnie na obok LO jak byłeś na rodzinnej wycieczce ;)

Napisano

Poznałem poznałem. Nawet Gosia cię poznała.

Od dawna planuję wybrać się na lisią ścieżkę, ale jakoś zawsze kobieta mi trasę pozmienia.

A co do choppera to kiedyś poskanuje zdjęcia swoich konstrukcji i się pochwale.

Napisano

Mateusz-siodło tak wysoko z racji wtedy jeszcze nie przystosowania bika :) wtedy jeszcze linki nie były obcięte hehe :)

Sandacz z chęcią sie podhaczę ale dokł godzinę proszę :)

Napisano

w wiadomościach mówili że coś się szykuję na weekend, szczegóły jeszcze nie są znane ale pewnie będzie jakaś ustawka (i nie koniecznie na gołe klaty) :icon_cool:

Napisano

No w końcu jakaś dobra wiadomość.

Już nie mogę się doczekać tej ustawki:)

Czyta ktoś bikeBoard?

Mam trochę archiwalnych numerów na wymianę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...