Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dlatego Pipol napisałem że najszybciej 18 tak by każdy mógł wyrazić swoją opinie i napisać czy pasuje czy nie. tak polana słoneczna to ta w centrum parku. dajcie znać kto może a kto nie i jaka godzina Wam pasuje.

Pamiętajmy też by nie za późno bo komary Nas zjedzą :icon_wink:

Napisano

Dzięki panowie za dzisiejsze spotkanie.

To tak jak się umawialiśmy w sobotę o 10:00 objazd trasy + może jakiś teren po lasach.

Spotkanie w tym samym miejscu czyli na polanie Rodzinnej :)

Napisano

dziwni ludzie sa w Choj ;), spod paru sklepów mnie pogonili hehe, ale w innych było "tak, chętnie", słupów nie obwieszałem, złodzieje chcą za to 3.50zł od sztuki !!, a jak coś to straz miejska podjeżdża i sprawdza wieszającego, dlatego nie wiesząłem nigdzie w centum niestety :( a dzis pod wieczór obskoczę ścieżkę do Charzykowa, przez Chojniczki wrócę

Napisano

jakby coś to jestem chętny na to miejsce na namiot na OSIRze, będę ja + damskie ręce do pomocy, również od 5.30

Charza obwieszona, sporo ludzi chciało już u mnie się zapisywać,

Napisano

Wczoraj wypiłem nawet za to aby impra dobrze wyszła:D Poświęcam się jak tylko mogę...;p

Niestety powrócił problem z uroczymi niewiastami i nie wiem czy da się go rozwiązać...:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...