Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeśli w sobotę, to może późnym wieczorem? Podobno pogoda w tę sobotę ma być żyleciasta, więc zachęcająca do dłuższego wypadu i łatwiej będzie zdążyć zjechać...

Napisano

chodzi o to ile mają mieć lat, bo na razie znalazłem 2 chętne, wiek 16

Są wymagania co do wyglądu, nie wieku. Byle prokurator nie ścigał:) Pokaż jakieś linki do FB to zobaczymy.

Napisano

Jutro planuję wypad do 150km. Prawdopodobnie podrzucę rano rower ciuchcią do Szczecinka i pokręcę się w tamtych okolicach, kierujac się do Człuchowa.

Jeśli dopisze pogoda w niedzielę, przynajmniej w pierwszej części dnia, to może byliby chętni na najbliższe oklice - Olszanowo, Wolność itp...

Napisano

na pewno pojadę dwa treningi w sobotę i niedzielę, dystans do uzgodnienia jak ktoś chętny to niech pisze.

Także grubbaz jak jesteś chętny daj znać

Napisano

a ja pojadę za 4 godziny hehe

a za dnia to po prostu piszcie-wpadnę, dla niemających jeszcze mojego num tel to 889 073 511, w razie kontaktu pisać lub dzwonić

EDIT: sa gdzieś w okolicy Czł lub w samym mieście pola namiotowe lub jakieś domki?

Napisano

a ja pojadę za 4 godziny hehe

a za dnia to po prostu piszcie-wpadnę, dla niemających jeszcze mojego num tel to 889 073 511, w razie kontaktu pisać lub dzwonić

EDIT: sa gdzieś w okolicy Czł lub w samym mieście pola namiotowe lub jakieś domki?

Są, na plaży tej którą masz na wylocie na Chojnice. Jak coś to wpadnij to się tam moge przejść z Tobą:)

Napisano

Potrzebuje tylnej przerzutki Shimano albo cos ze srama. Ze srama najlepiej x7 a z Shimano lx / xt / shadow też byłby super.

Może ktoś z was ma coś takiego?

Napisano

Mateusz-rozbiegówka+2 kółka [podjazd przed wodociągami, tam było zamknięte wszystko i dojazd górą do zegara] w czasie 19min 55sec i zabrakło mi wody, dalej nie jechałem

poza tym masz ciekawe trasy szosowe, muszę się kiedyś wybrać z Tobą na Twoją treningówkę na Olszanowo :)

edit: Tomek, rower sprzedajesz? :):)

Napisano

damy znać pewnie dziś co jak i gdzie.

spotkanie zrobimy w środę w godzinach 18 najwcześniej, wszystkich chętnych do pomocy zapraszamy każdy się przyda, omówimy kto co i jak także do zobaczenia !

Napisano

Potrzebuje tylnej przerzutki Shimano albo cos ze srama. Ze srama najlepiej x7 a z Shimano lx / xt / shadow też byłby super.

Może ktoś z was ma coś takiego?

Ja mam XT na zbyciu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...