Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

opony w końcu, 2 na przód [drobny cst] 3 na tył [ritchey z max] i jest ideał, choć namierzyłem w Choj oponę bardzo podobną do racing ralpha za 25zł chyba, tylko w w wersji dębicy, fajna wagowo, szkoda że tak późno [w zeszłą sobotę] ją Łukasz ściągnął na sklep bo brałbym od razu takie dwie

Napisano

myślę że nikt w tym gronie nie robi z siebie zawodowców, bo każdy może robić to co lubi. ale Damianie też stwierdziłeś że w Człuchowie nikt Ci porządnie koła nie zaplecie, teoretycznie można by to również powiązać z zawodostwem. ale przecież między Nami panuje spoko atmosfera i nikt nikomu nie wrzuca nic. wiec pełen chill

Napisano

Najlepiej nie rozmywać tematu i po problemie:) A teraz mam pytanko do Angelo, jakbym jutro po 15 podrzucił koło do centrowania to na czwartek by było gotowe? Od razu mówię, że koło ma się lepiej niż tamto na zdjęciu :)

Napisano

Andrzej zapomniałem może to już dawno było, ale jak dziś przerzucałem gazety w piwnicy to widziałem Twoje zdjęcie w Tygodniku Człuchowskim w artykule o tym ze rowery odchodzą do komunijnego lamusa :icon_wink: sławny się robisz :thumbsup:

Napisano

Panowie :) My tu gatka szmatka a za niecałe 2 tygodnie nasza impreza.

Trzeba zorganizować pospolite ruszenie.

Mamy pytanie z Mateuszem kto chętny w niedziele do działania i pomocy (damy wam przerwe na wyścig) i nawjażniejsze od której godziny. My z Mateuszem będziemy już działać koło 5 rano.

Liczymy na Was !!!

Napisano

ja mogę być koło przed 8, proszę o przerwę na czas wyścigu mini ;) choć zastanawiam się jeszcze nad pomysłem rozbicia namiotu w parku w sobotę, nocleg z dziewczyną i od samego rana pomóc wam ;), hehe

Napisano

Ja też sie zgłaszam i tez mogę być od samego rana:) Nie ma problemu.

W tej chwili po rozmowach z Pastą jestem na etapie poszukiwania dziewczyn do rozdawania nagród. Zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Napisano

a jakie wymagania co do tych dziewczyn :)?

Wysokie, szczupłe, bużka jak milion dolców:) Myśle, że skromne:D Ale na razie dowiedziałem się, że to obciach i brak chętnych:D

Napisano

Jeśli nie będzie chętnych dziewczyn, można rozważyć opcję "tęczową", bo społeczeństwo mamy coraz mniej pruderyjne :-).

A co do pomocy - też jestem do dyspozycji.

Przy okazji: w sobotę lub niedzielę, w zależności od pogody, planuję całodzienne szlajanie. Czy pętla, czy "rower na tory", jeszcze nie wiem. Dokąd - też na razie nie mam pomysłu. Dystans tradycyjny - ok. 150km. Więc jak ktoś jest chętny, to zapraszam.

Napisano

no i z tym zapleceniem się nie myliłem bo w Czw nie ma nikt porządnej centrownicy tensometru ale mimo to Andrzej dał rade, zobaczymy po kilku jazdach jak się trzyma naciąg. Koła składałem na obręczach ztr alpine, szprychy dt revolution, piasty mack.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...