grubbaz Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 jak gość chce to może go nawet pchać nie róbcie z siebie wielkich zawodowców
MMMAAACCC7 Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 najlepszy jest jego mierzący wzrok gdy męczy się kolejny raz z rzędu podjazd do zegara , chciałbym go widziec na luizie
MMMAAACCC7 Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 jeśli znajomy to pozdrów , zadowolony jesteś z zaplecenia kół? pochwal się z czego składałeś
majszi Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 MMMAAACCC7 , jakie opony w końcu wybrałeś? I czym się kierowałeś?
MMMAAACCC7 Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 opony w końcu, 2 na przód [drobny cst] 3 na tył [ritchey z max] i jest ideał, choć namierzyłem w Choj oponę bardzo podobną do racing ralpha za 25zł chyba, tylko w w wersji dębicy, fajna wagowo, szkoda że tak późno [w zeszłą sobotę] ją Łukasz ściągnął na sklep bo brałbym od razu takie dwie
tasior Napisano 5 Lipca 2011 Autor Napisano 5 Lipca 2011 myślę że nikt w tym gronie nie robi z siebie zawodowców, bo każdy może robić to co lubi. ale Damianie też stwierdziłeś że w Człuchowie nikt Ci porządnie koła nie zaplecie, teoretycznie można by to również powiązać z zawodostwem. ale przecież między Nami panuje spoko atmosfera i nikt nikomu nie wrzuca nic. wiec pełen chill
majszi Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Najlepiej nie rozmywać tematu i po problemie:) A teraz mam pytanko do Angelo, jakbym jutro po 15 podrzucił koło do centrowania to na czwartek by było gotowe? Od razu mówię, że koło ma się lepiej niż tamto na zdjęciu
angelo105l Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Niestety niczego nie mogę obiecać, bo pracy mam tyle, że choć bym @pe zrobił to wszystkiego nie ogarnę.
MMMAAACCC7 Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 moze Ci pomóc? akurat szukam roboty na wakacje
tasior Napisano 5 Lipca 2011 Autor Napisano 5 Lipca 2011 Andrzej zapomniałem może to już dawno było, ale jak dziś przerzucałem gazety w piwnicy to widziałem Twoje zdjęcie w Tygodniku Człuchowskim w artykule o tym ze rowery odchodzą do komunijnego lamusa sławny się robisz
angelo105l Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Akurat tego artykułu nie widziałem. Rejestracja naprawiona, rejestrować się
jonypi Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Panowie My tu gatka szmatka a za niecałe 2 tygodnie nasza impreza. Trzeba zorganizować pospolite ruszenie. Mamy pytanie z Mateuszem kto chętny w niedziele do działania i pomocy (damy wam przerwe na wyścig) i nawjażniejsze od której godziny. My z Mateuszem będziemy już działać koło 5 rano. Liczymy na Was !!!
MMMAAACCC7 Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 ja mogę być koło przed 8, proszę o przerwę na czas wyścigu mini choć zastanawiam się jeszcze nad pomysłem rozbicia namiotu w parku w sobotę, nocleg z dziewczyną i od samego rana pomóc wam , hehe
angelo105l Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Ja ponieważ mieszkam najbliżej to będę na każde zawołanie
PiPoLiNiO Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 Ja też sie zgłaszam i tez mogę być od samego rana:) Nie ma problemu. W tej chwili po rozmowach z Pastą jestem na etapie poszukiwania dziewczyn do rozdawania nagród. Zobaczymy co z tego wyjdzie:)
majszi Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 MMMACCC a masz centrownicę? Do pomocy w niedzielę też jestem dostępny.
MMMAAACCC7 Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 centrownicy nie posiadam, centruję w oparciu o v`braki jesli chcesz mieć pod liniał to pisz do Adrzeja vel. Angelo105l
PiPoLiNiO Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 a jakie wymagania co do tych dziewczyn ? Wysokie, szczupłe, bużka jak milion dolców:) Myśle, że skromne:D Ale na razie dowiedziałem się, że to obciach i brak chętnych:D
Sandacz Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 Jeśli nie będzie chętnych dziewczyn, można rozważyć opcję "tęczową", bo społeczeństwo mamy coraz mniej pruderyjne :-). A co do pomocy - też jestem do dyspozycji. Przy okazji: w sobotę lub niedzielę, w zależności od pogody, planuję całodzienne szlajanie. Czy pętla, czy "rower na tory", jeszcze nie wiem. Dokąd - też na razie nie mam pomysłu. Dystans tradycyjny - ok. 150km. Więc jak ktoś jest chętny, to zapraszam.
grubbaz Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 no i z tym zapleceniem się nie myliłem bo w Czw nie ma nikt porządnej centrownicy tensometru ale mimo to Andrzej dał rade, zobaczymy po kilku jazdach jak się trzyma naciąg. Koła składałem na obręczach ztr alpine, szprychy dt revolution, piasty mack.
angelo105l Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 Ja codziennie daje rade http://imageshack.us/f/135/06072011864.jpg/
MMMAAACCC7 Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 fajne żółte klamki , są w wersji klamkomanetek 3x7 ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.