MMMAAACCC7 Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 olej nazwe, ważne że sprawdzona osoba Ci złoży, Andrzej robi porządnie koła mi uratował koła po wypadku, do tej pory na nich jeżdżę i luizę też strzymają chyba
PiPoLiNiO Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Ja oczywiście też chętny do pomocy w organizacji. Czasu mam aż nadto:D Mój numer macie;p
tasior Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Napisano 20 Czerwca 2011 chyba uda mi się zawitać na weekend w domu. może jakaś ustawka na rower ? jacyś chętni ?
Sandacz Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 No właśnie miałem wrzucić ten post: "Jakie macie plany na święto/weekend? Aura we czwartek podobno ma być niezła, jak w pozostałe dni weekendu - jeszcze za wcześnie na prognozy... Jeden z tych dni jakaś pętelka rzędu 100...150km, w inny być może "kolej na rower" ale się wstrzeliłeś ciut wcześniej :-)
tasior Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Napisano 20 Czerwca 2011 ja raczej myślałem o jakimś kierunku Olszanowo, chciałem skoczyć w domowe tereny gdzieś
majszi Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Też bym się pisał na weekend, tylko boję się jakie tempo narzucicie. Od wczoraj zacząłem regularnie jezdzic i nie wygląda to za ciekawie ;p
jonypi Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Wiec na pewno masz dobre tempo i mozesz jechac
Sandacz Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Tak na marginesie: jechałem tam wczesną wiosną od strony Gwieździna, wzdłuż jeziora. Zauważyłem, że były tam prowadzone prace leśne i zniknął drut pastucha elektrycznego na całej długości duktu, aż do j. Orzechowo. Mam wrażenie, że "leśni" weszli w "zwarcie" z osobą, która tego pastucha rozciągnęła, bo "wygrodzenie" wchodziło na działkę leśną administrowaną przez LP i utrudniało wykonywanie przecinek :-)
tasior Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Napisano 20 Czerwca 2011 tempo pewnie wyjdzie w praniu, z pewnością każdy sobie poradzi, w razie czego zawszę można podzielić się na dwie grupy, albo dodać jakąś kolejna rundę.
MMMAAACCC7 Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 to ja sie tez piszę na to do grubazz- łukasz raczej nie, brak mu cierpliwości
PiPoLiNiO Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Grubazz, jak chcesz to mogę zacząć naukę na Twoich kołach :D:D:D Szansa jedna na milion, że sie uda... ale ile emocji by było:D
MMMAAACCC7 Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 za duzo kombinujesz, złóż u Andrzeja a jak coś nie będzie grało to masz blisko do reklamacji:) Pipol to ty składaj tył a ja przód ;)
tasior Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Napisano 21 Czerwca 2011 wyślij koła do bikestacji, albo poszukaj w Bytowie, też pewnie je złożą. poza tym nawet jak wyślesz gdzieś do serwisu to i tak nigdy nie masz pewności kto je będzie składał i jak sumiennie to zrobi jeśli nie będziesz stał nad kimś. a pewnie zapleść nowe koła to zupełnie inna sprawa niż je wycentrować.
angelo105l Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 grubbaz przyjdź, pokaże ci kilka kół które złożyłem, zobaczysz, sprawdzisz, przejedziesz się i zdecydujesz, bo niepotrzebnie kombinujesz i dodatkowe koszty sobie robisz.
MMMAAACCC7 Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 panowie zrobi ktoś ze mna interes? 4-pak piwa dla tego kto nauczy mnie zjeżdżać z tego "Orlego gniazda" w Luizie xd
sarensen Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 panowie zrobi ktoś ze mna interes? 4-pak piwa dla tego kto nauczy mnie zjeżdżać z tego "Orlego gniazda" w Luizie xd Sposób jest prosty zamykasz oczy i jazda Wisisz mi 4-pak piwa:) Może być Lech Pils
MMMAAACCC7 Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 hehe bardziej interesuje mnie praktyczna nauka na tym zjeździe, jak już parukrotnie zjadę i przeżyję to dostaniesz bo tam się nawet zejść nie da hehe
tasior Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Napisano 21 Czerwca 2011 ustawimy się w weekend to zrobimy demonstrację =) ogólnie to przedni hamulec, i tyłek za siodełko. spróbujesz i przestaniesz się bać, strach to największa przeszkoda
sarensen Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Z górki obok "Orlego Gniazda" zjeżdża się bezproblemowo, Tobie chyba chodzi o to przejście przez fragment muru obok "Baszty Czarownic", bo tak nazywaliśmy to miejsce za licealnych czasów ustawimy się w weekend to zrobimy demonstrację =) Jak tam stroje Team Człuchów będą gotowe na Luizę
tasior Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Napisano 21 Czerwca 2011 a jak tam jacyś chętni na wypad w weekend na jakąś trasę? może trochę większa ustawka ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.