Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

olej nazwe, ważne że sprawdzona osoba Ci złoży, Andrzej robi porządnie koła ;)

mi uratował koła po wypadku, do tej pory na nich jeżdżę i luizę też strzymają chyba ;)

Napisano

No właśnie miałem wrzucić ten post:

"Jakie macie plany na święto/weekend? Aura we czwartek podobno ma być niezła, jak w pozostałe dni weekendu - jeszcze za wcześnie na prognozy... Jeden z tych dni jakaś pętelka rzędu 100...150km, w inny być może "kolej na rower"

ale się wstrzeliłeś ciut wcześniej :-)

Napisano

Też bym się pisał na weekend, tylko boję się jakie tempo narzucicie. Od wczoraj zacząłem regularnie jezdzic i nie wygląda to za ciekawie ;p

Napisano

Tak na marginesie: jechałem tam wczesną wiosną od strony Gwieździna, wzdłuż jeziora. Zauważyłem, że były tam prowadzone prace leśne i zniknął drut pastucha elektrycznego na całej długości duktu, aż do j. Orzechowo. Mam wrażenie, że "leśni" weszli w "zwarcie" z osobą, która tego pastucha rozciągnęła, bo "wygrodzenie" wchodziło na działkę leśną administrowaną przez LP i utrudniało wykonywanie przecinek :-)

Napisano

tempo pewnie wyjdzie w praniu, z pewnością każdy sobie poradzi, w razie czego zawszę można podzielić się na dwie grupy, albo dodać jakąś kolejna rundę.

Napisano

wyślij koła do bikestacji, albo poszukaj w Bytowie, też pewnie je złożą. poza tym nawet jak wyślesz gdzieś do serwisu to i tak nigdy nie masz pewności kto je będzie składał i jak sumiennie to zrobi jeśli nie będziesz stał nad kimś. a pewnie zapleść nowe koła to zupełnie inna sprawa niż je wycentrować.

Napisano

grubbaz przyjdź, pokaże ci kilka kół które złożyłem, zobaczysz, sprawdzisz, przejedziesz się i zdecydujesz, bo niepotrzebnie kombinujesz i dodatkowe koszty sobie robisz.

Napisano

panowie zrobi ktoś ze mna interes?

4-pak piwa dla tego kto nauczy mnie zjeżdżać z tego "Orlego gniazda" w Luizie xd

Sposób jest prosty zamykasz oczy i jazda :) Wisisz mi 4-pak piwa:) Może być Lech Pils :)

Napisano

ustawimy się w weekend to zrobimy demonstrację =)

ogólnie to przedni hamulec, i tyłek za siodełko. spróbujesz i przestaniesz się bać, strach to największa przeszkoda

Napisano

Z górki obok "Orlego Gniazda" zjeżdża się bezproblemowo, Tobie chyba chodzi o to przejście przez fragment muru obok "Baszty Czarownic", bo tak nazywaliśmy to miejsce za licealnych czasów

ustawimy się w weekend to zrobimy demonstrację =)

Jak tam stroje Team Człuchów będą gotowe na Luizę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...