Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

szkoda z ta 12 :/ Pisze sie ktos na 18 ??

To jest ktos moze chetny na ten POZNAN?

Bede zamawiał coś od tego ludka na allegro, może ktoś coś chce od niego lub dokładnie coś takiego?

http://allegro.pl/os-serwisowa-z-zebatka-accent-hit-sezonu-i1208024435.html

Przydatna sprawa jak sie gdzies jezdzi z rowerem, sciagasz kolo i lancuh zakladasz normalnie jakby na zebatke

po 1-w chojnicach nie czekaj na zielone na przejściu, jedź na czerwonym,

po 2-nie stały samochody zaparkowane na ścieżce rowerowej przed bankową?

po 3-dziś nie jadę, niewiem jakim cudem, ale zgięłem przerzutkę tylna (wózek) i mam pyt-jaką teraz założyć, to była shimano SIS, ale niewiem czy to była dobra kombinacja-->7-rzędowa deore xt--->łańcuch shimano (brak dalszych oznaczeń, daawno kupowany)--->korba dotec (sam się zastanawiam skąd takie dziwadło, ale fakt że jest mocna i wytrzymała)

trudno powiedzieć - w sobotę planuję (jeśli będzie pogoda) dłuższy wypad "w pomorze", więc w niedzielę być może podjadę do Krojant. Rower stanowi pewien problem: byłem trzy lata temu i musiałem nieźle się nakombinować, by z bicyklem przepchać się do pierwszych rzędów, by cokolwiek zobaczyć...

http://img837.imageshack.us/img837/739/krojanty.jpg

Dzięki. Z pewnością okazja będzie niejedna - oby było tylko trochę cieplej... Tak na marginesie: bardzo fajna idea rower + ciągnący pies (bikejoring). Facet z chłopcem, których spotkaliśmy, jest z Charzyków. Okolice Wolności to świetne tereny na takie zabawy...

często z swoim Malamutem właśnie trenujemy z rowerkiem powiem ze fajna sprawa kwestia tylko aby nauczyć psa tego że trasa ma ileś km i nie musi biec sprintem na początku :blink: ale gdy już się trochę psiak oswoi z tematem to mile wycieczki są

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...