tasior Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 jutro 12.00 pod żabką na wojska polskiego dla zainteresowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonypi Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 szkoda z ta 12 :/ Pisze sie ktos na 18 ?? To jest ktos moze chetny na ten POZNAN? Bede zamawiał coś od tego ludka na allegro, może ktoś coś chce od niego lub dokładnie coś takiego? http://allegro.pl/os-serwisowa-z-zebatka-accent-hit-sezonu-i1208024435.html Przydatna sprawa jak sie gdzies jezdzi z rowerem, sciagasz kolo i lancuh zakladasz normalnie jakby na zebatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 poprawka 12.30 start: żabka na wojska polskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 po 1-w chojnicach nie czekaj na zielone na przejściu, jedź na czerwonym, po 2-nie stały samochody zaparkowane na ścieżce rowerowej przed bankową? po 3-dziś nie jadę, niewiem jakim cudem, ale zgięłem przerzutkę tylna (wózek) i mam pyt-jaką teraz założyć, to była shimano SIS, ale niewiem czy to była dobra kombinacja-->7-rzędowa deore xt--->łańcuch shimano (brak dalszych oznaczeń, daawno kupowany)--->korba dotec (sam się zastanawiam skąd takie dziwadło, ale fakt że jest mocna i wytrzymała) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 dobra - ale jak mi jakaś Policja czy SM przywali mandat, to zgłoszę się do Ciebie po refundację :-). Ścieżka koło Bankowej nie była zastawiona, ale być może w niedzielę nie ma tylu chętnych na nielegalne miejsca parkingowe...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 jak Ci przywalą to poproś ich niech sami czekają na zielone, przyciski nie działają wybiera się ktoś rowerem w niedzielę na szarżę do Krojant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 trudno powiedzieć - w sobotę planuję (jeśli będzie pogoda) dłuższy wypad "w pomorze", więc w niedzielę być może podjadę do Krojant. Rower stanowi pewien problem: byłem trzy lata temu i musiałem nieźle się nakombinować, by z bicyklem przepchać się do pierwszych rzędów, by cokolwiek zobaczyć... http://img837.imageshack.us/img837/739/krojanty.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 filmik z Luizy, może będzie w tym roku lepsza organizacja, ja jadę choćby żeby pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2010 dziś mała wycieczka max 30km wstępna ustawka o 18.00 pod żabką na wojska polskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonypi Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 sarensen odezwij sie na gg jak posiadasz: MOJ NUMER: 6940700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 jedzie ktoś do Krojant rowerkiem jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 jeśli nie wydarzy się nic nieoczekiwanego - deszcz, gradobicie, wybuch wulkanu czy tsunami - to raczej tak. Ja będę "celował" w główną inscenizację, czyli o 16:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 to o ktorej przecinasz Chojnice? zgralibyśmy się i razem pojechalibyśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 przy rondzie Solidarności (tak chyba się nazywa?) będę o 15:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Okey, to ja też coś koło tego będę tam, najwyżej mnie dogonisz na szosie, na długości od Topoli-strefy ekonomicznej do ronda, tamtędy także będę jechał w tamtej okolicy mieszkam-dokł-Władysławek, a za jakim rowerem się rozglądać, jekie cechy rozpoznawcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 czarno-czerwony Accent El Nino, ja będę w czarnych ciuchach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 a ja żółty krótki rękaw, kolor roweru trudny do określenia, mieszanie brązu, beżu i srebra, w każdym bądź razie sztywniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 tak wygląda mój, jeśli potrafisz to określ ten kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarensen Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Kolejny Maraton na Gryfie zaliczony. Trasa nieco cięższa niż w Wałczu, bardziej górzysta i błotna, ale warto było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 a do Krojant warto było jechać, ciekawie dość było, thx Sandacz za miłą wycieczkę, kiedy powtórka? wreszcie coś w Chojnicach dla rowerzystów http://chojnice24.pl/1-12205-zaproszenie_do_udzialu_w_wieloboju_uniwersalnym.html wybiera się ktoś na duatlon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Dzięki. Z pewnością okazja będzie niejedna - oby było tylko trochę cieplej... Tak na marginesie: bardzo fajna idea rower + ciągnący pies (bikejoring). Facet z chłopcem, których spotkaliśmy, jest z Charzyków. Okolice Wolności to świetne tereny na takie zabawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 fakt, ale pieski miał świetne, na konto wpadło dziś 60km, z czego 40 Krojanty i trasa powrotna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2010 często z swoim Malamutem właśnie trenujemy z rowerkiem powiem ze fajna sprawa kwestia tylko aby nauczyć psa tego że trasa ma ileś km i nie musi biec sprintem na początku ale gdy już się trochę psiak oswoi z tematem to mile wycieczki są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 to jest fajny sposób na pieski, które "z natury" muszą sporo się ruszać, a także "pracować". Człowiek na piechotę nie ma do nich startu, ale dysponując bicyklem, zdecydowanie zwiększa swoje szanse :-) . I pies szczęśliwy, i właściciel zadowolony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.