jonypi Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 Tak jest Panowie Na stronie już filmy z trasy tegorocznej LUIZY
MMMAAACCC7 Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 ja oglądam na YT, Marcin sam trasę ustalałeś? chyba będzie parę karetek potrzebne
jonypi Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 Wraz z mateuszem. Dlaczego mowisz o kartkach? Beda na pewno. A jak sie podoba trasa??
MMMAAACCC7 Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 ciekawie, mi najweiększe trudności sprawi raczej ten zjazd z murów między tymi kamieniami, a dalej to takie sprinterskie odcinki, momentami prawie jak na Wolności, duzo gałęzi, blisko drzewa, wąsko, kocham te warunki a w sumie najgorzej-najwolniej dla mnie bedzie od momentu wskoczenia przez fosę do zamku [podjazd z zeszłego roku] i koniec na tym zjeździe karetki bo w paru miejscach może być zbyt wąsko dla kogoś mniej doświadczonego jaki musiałbym mieć czas łączny żeby się nie ośmieszyć ?
jonypi Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 Jeśli nie chcesz się ośmieszyć to po prostu wystartuj Tam na tym zjeździe kamiennym pare kamieni będzie przesuniętych
MMMAAACCC7 Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 a to wtedy na luzie, myślałem że będzie trzeba lawirować, jak ty to robiłeś, a wystartować wystartuje, jakby coś to mogę wam pomóc w znakowaniu itp przed zawodami;) a jutro po oblocie decyzja czy mini czy elita
jonypi Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 SUper, bedziemy liczyc na pomoc kazda wolna reka sie przyda Angelo, masz gg? wez zapodaj bo mialbym do ciebie sprawe
angelo105l Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 Pewnie, że mam gg 6693888 i to nawet podane w profilu:)) Trasa trochę mnie zdołowała, bo nie lubię tego nudnego okrążania gdy w parku tyle ciekawych ścieżek, zwłaszcza w tej dzikiej części. Teraz najważniejsze dla mnie to zmontować jakiś sensowny sprzęt. Ps. Ma ktoś jakiś skuteczny zacisk do tarczówki w niewygórowanej cenie?
Sandacz Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 Trudno by było wytyczyć 30-to kilometrową pętlę na tak małej powierzchni :-) http://img829.imageshack.us/i/zrzutr.jpg/
angelo105l Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 Wrzuciłem zaproszenie na Człuchowskie forum i obserwuje temat. http://www.czluchow.com.pl/forum/read.php?f=1&i=30351&t=30351 Już po pierwszej odpowiedzi widać, że będzie ciekawa dyskusja:)
tasior Napisano 19 Czerwca 2011 Autor Napisano 19 Czerwca 2011 lokalne media widze zainteresowane po info uderzaja szeroko. a odnosnie tego "kolegi" z forum czluchowa to brak slow, w tym roku pewnie bedzie o tyle lepiej ze jestescie Wy do pomocy, rok temu gdy sie nie znalismy z Marcinem mielismy niezla zabawe ze tak powiem, i sporo czasu Nas to kosztowalo, ale na pewno bylo warto w tym roku z pewnoscia bedzie juz duzo przyjemniej Trasa uwazam ze praktycznie maksymalnie wyciagnieta z parku, jest troche podjazdow i szybkie odcinki a jak komus bedzie za latwo to poprostu niech jedzie szybciej
majszi Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 Jak coś też się piszę do pomocy, Tasior, masz mój numer jakby co?
tasior Napisano 19 Czerwca 2011 Autor Napisano 19 Czerwca 2011 Jak coś też się piszę do pomocy, Tasior, masz mój numer jakby co? jesli sie nie zmienil to mam. i na pewno wykorzystam do pomocy
tomeks Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 Ja tym razem zjawie się w roli kibica-fotoreportera
MMMAAACCC7 Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 ale wiecie co, jeden kawałek trzeba będzie dobrze oznaczyć, mam na mysli odcinek przeskoku przez resztki muru [chodzi o zjazd który jest w częsci pd-wsch murów] no chyba że będziecie rozbierać, bo jak sprawdzaliśmy dziś z Andrzejem podczas "wizji lokalnej" to może być tam ryzykownie jak ktos sie przeliczy, korby będą się łamać, a poza tym ciekawie ciekawie pamiątka z dziś hehe, LUIZA kto znajdzie jakąs różnice ?
jonypi Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 CO do tego przeskoku przez mury to będzie tam na pewien czas przed zawodami nasypane piasku aby można było bezproblemowo przejechać. Dzięki chłopaki za zaangażowanie
MMMAAACCC7 Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 a na pewno jest zjazd w to tzw orle gniazdo?
grubbaz Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 Cześć, Znacie może kogoś z okolic kto zna się i zajmuje się składaniem kół, pomoże dobrać dl. szprych i zaplecie koła?
grubbaz Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 gdyby chodziło o koła zwykłe i tanie to nie było by problemu. A ja szukam fachowca z odpowiednim sprzętem no chyba, że Pan Angelo takowy sprzęt i umiejętności posiada?
tasior Napisano 19 Czerwca 2011 Autor Napisano 19 Czerwca 2011 no trasa na pewno będzie jeszcze przygotowana pod wyścig, tak żeby była bezpieczna przede wszystkim. no szkoda Tomek ze nie bedziesz bral udzialu w wyscigu ale z pewnoscia bedziesz obecny =) Ps. co do Pana na forum czluchowa to coz - moze poprosimy go o jakis kabaret podczas zawodow
jonypi Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 Panowie Jak będziecie jechać na luizie to zapisywać się już na stronie www.luiza-xc.pl. grubbaz - pamietaj ze jak szkladasz kola z nowych czesci to jest duzo latwiej, a angelo ma teraz sprzet w miare bo pracuje u kogos. Napisz do niego. To rozsadny chlopak i na pewno sie nie podejmnie czegos czego nie potrafi, a jesli bedzie umial zrobic cos dobrze to zrobi to z mila checia.
angelo105l Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 W pracy mam dobrą centrownice i nie jedno koło spisane na straty już uratowałem. U siebie sprzęt mam taki samorobny i już kilkanaście lat sobie na nim radze. Zapraszam do warsztatu w sklepie rowerowym Emax, bo tam teraz urzęduje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.