Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ciekawie, mi najweiększe trudności sprawi raczej ten zjazd z murów między tymi kamieniami, a dalej to takie sprinterskie odcinki, momentami prawie jak na Wolności, duzo gałęzi, blisko drzewa, wąsko, kocham te warunki :)

a w sumie najgorzej-najwolniej dla mnie bedzie od momentu wskoczenia przez fosę do zamku [podjazd z zeszłego roku] i koniec na tym zjeździe

karetki bo w paru miejscach może być zbyt wąsko dla kogoś mniej doświadczonego

jaki musiałbym mieć czas łączny żeby się nie ośmieszyć ;)?

Napisano

Jeśli nie chcesz się ośmieszyć to po prostu wystartuj :)

Tam na tym zjeździe kamiennym pare kamieni będzie przesuniętych

Napisano

a to wtedy na luzie, myślałem że będzie trzeba lawirować, jak ty to robiłeś, a wystartować wystartuje, jakby coś to mogę wam pomóc w znakowaniu itp przed zawodami;)

a jutro po oblocie decyzja czy mini czy elita :)

Napisano

Pewnie, że mam gg 6693888 i to nawet podane w profilu:))

Trasa trochę mnie zdołowała, bo nie lubię tego nudnego okrążania gdy w parku tyle ciekawych ścieżek, zwłaszcza w tej dzikiej części.

Teraz najważniejsze dla mnie to zmontować jakiś sensowny sprzęt.

Ps. Ma ktoś jakiś skuteczny zacisk do tarczówki w niewygórowanej cenie?

Napisano

lokalne media widze zainteresowane po info uderzaja szeroko. a odnosnie tego "kolegi" z forum czluchowa to brak slow, w tym roku pewnie bedzie o tyle lepiej ze jestescie Wy do pomocy, rok temu gdy sie nie znalismy z Marcinem mielismy niezla zabawe ze tak powiem, i sporo czasu Nas to kosztowalo, ale na pewno bylo warto :D w tym roku z pewnoscia bedzie juz duzo przyjemniej

Trasa uwazam ze praktycznie maksymalnie wyciagnieta z parku, jest troche podjazdow i szybkie odcinki a jak komus bedzie za latwo to poprostu niech jedzie szybciej :D

Napisano

Jak coś też się piszę do pomocy, Tasior, masz mój numer jakby co?

jesli sie nie zmienil to mam. i na pewno wykorzystam do pomocy :icon_cool:

Napisano

ale wiecie co, jeden kawałek trzeba będzie dobrze oznaczyć, mam na mysli odcinek przeskoku przez resztki muru [chodzi o zjazd który jest w częsci pd-wsch murów] no chyba że będziecie rozbierać, bo jak sprawdzaliśmy dziś z Andrzejem podczas "wizji lokalnej" to może być tam ryzykownie jak ktos sie przeliczy, korby będą się łamać, a poza tym ciekawie ciekawie :)

pamiątka z dziś hehe,

LUIZA

kto znajdzie jakąs różnice ;)?

Napisano

CO do tego przeskoku przez mury to będzie tam na pewien czas przed zawodami nasypane piasku aby można było bezproblemowo przejechać.

Dzięki chłopaki za zaangażowanie :)

Napisano

Cześć,

Znacie może kogoś z okolic kto zna się i zajmuje się składaniem kół, pomoże dobrać dl. szprych i zaplecie koła?

Napisano

gdyby chodziło o koła zwykłe i tanie to nie było by problemu. A ja szukam fachowca z odpowiednim sprzętem no chyba, że Pan Angelo takowy sprzęt i umiejętności posiada?

Napisano

no trasa na pewno będzie jeszcze przygotowana pod wyścig, tak żeby była bezpieczna przede wszystkim.

no szkoda Tomek ze nie bedziesz bral udzialu w wyscigu ale z pewnoscia bedziesz obecny =)

Ps. co do Pana na forum czluchowa to coz - moze poprosimy go o jakis kabaret podczas zawodow :D

Napisano

Panowie :) Jak będziecie jechać na luizie to zapisywać się już na stronie www.luiza-xc.pl.

grubbaz - pamietaj ze jak szkladasz kola z nowych czesci to jest duzo latwiej, a angelo ma teraz sprzet w miare bo pracuje u kogos. Napisz do niego. To rozsadny chlopak i na pewno sie nie podejmnie czegos czego nie potrafi, a jesli bedzie umial zrobic cos dobrze to zrobi to z mila checia.

Napisano

W pracy mam dobrą centrownice i nie jedno koło spisane na straty już uratowałem.

U siebie sprzęt mam taki samorobny i już kilkanaście lat sobie na nim radze.

Zapraszam do warsztatu w sklepie rowerowym Emax, bo tam teraz urzęduje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...