PiPoLiNiO Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 przyłączy się do ustawek jeśli jej prędkość średnia dobije do 25 i dystans max do 100 a na razie i tak dobrze, średnia 15, dystans 45 To póki co ja jej będę dotrzymywał towarzystwa, jadąc z nią za Wami:D
PiPoLiNiO Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 no nie wiem czy sie zgodzi Swoją drogą szkoda, że po Człuchowie nie śmigają żadne bikerki...
MMMAAACCC7 Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 może nie zauważasz , zawsze jak jestem to na rynku parę jeździ, w sumie zależy kto na co patrzy
angelo105l Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Kilka osób jest chętnych na niedzielne wycieczki po okolicy. Przydał by się przewodnik który zna ciekawe miejsca. Jest ktoś chętny?
angelo105l Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Poziom trudności odpowiedni dla dziewczyn na rowerach z marketu.
MMMAAACCC7 Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 to przez zagórki na Wolność, Charza, wzdłuż szosy do Funki, z funki do chojniczek i przez chojnice-władysłąwek-nieżywięc-krzyzanki do człuchowa
Sandacz Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Jeśli dziewczyny nie boją się dystansu w okolicach 100...120 km, to w niedzielę - jeśli aura będzie w miarę przyzwoita - planuję taką pętelkę i mogą mi "usiąść na kole" :-) Gdzie konkretnie - jeszcze nie wiem, ale najprawdopodobniej gdzieś na północ lub wschód... Drogi jak zwykle mieszane - od asfaltów po piachy :-)
sarensen Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Jedźcie na wschód tam musi być jakaś cywilizacja W sobotę trzymajcie kciuki za Team Człuchów na maratonie Powerade w Murowanej
Sandacz Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Nie jest źle, bo zamieszkuje tam starożytna cywilizacja Borowiaków Tucholskich, wywodząca się w prostej linii z Kaszubów :-) Więc przynajmniej na najbliższym wschodzie sami swoi :-)
MMMAAACCC7 Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 buuuu, mój kochany rowerek dostał dziś strzała od samochodu w bok najprawdopodobniej zgon, padły koła, korba prawie wbita w ramię, możliwa zmiana osi ramy.....
mac7 Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 jak tam panowie było w Murowanej? ps-zmiana konta, niesłuszny block na 5 dni, za 5 dni wróce do swojego
sarensen Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 Niestety nie dobrze na ostatnich 2 km pomyliłem trasę i straciłem z 5 min
mac7 Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 to nieciekawie.... sam bym kurczę na coś takiego się wybrał
jonypi Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 Co ty tam paplasz saren Wrocili wszyscy z usmiechami na buzi wiec bylo dobrze Na Mega udalo sie wykrecic porazajace 92 miejsce ;p W kategorii 44 Ale kilka nowych doswiadczen wynioslem z tego wyscigu. A i podziekowania dla Tomka za pomoc w wyborze opon RR szly jak przecinaki po goślińskim piachu Co ty tam paplasz saren Wrocili wszyscy z usmiechami na buzi wiec bylo dobrze Na Mega udalo sie wykrecic porazajace 92 miejsce ;p W kategorii 44 Ale kilka nowych doswiadczen wynioslem z tego wyscigu. A i podziekowania dla Tomka za pomoc w wyborze opon RR szly jak przecinaki po goślińskim piachu No i mamy medal dla Człuchowa, gratulacje MAJKA, udalo sie zaliczyc pierwszy maraton i odrazu z sukcesem, byle tak dalej. TOMEK - dzieki za kolo , ale jednak nie dalem rady sie zalapac, nie ten poziom MAC7 - 16 kwietnia jedzie ekipa Czluchowska do Chodziezy wiec masz szanse sie zabrac
mac7 Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 po 1 i najważniejszee-brak roweru a w tydzień nie złożę, nie da rady, brak swobodnego dostępu do części
jonypi Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 To jak? Jest ktoś chetny na sobotni wyjazd?
MMMAAACCC7 Napisano 18 Kwietnia 2011 Napisano 18 Kwietnia 2011 panowie, który wzór strojów w końcu został?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.