Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

przyłączy się do ustawek jeśli jej prędkość średnia dobije do 25 i dystans max do 100 :)

a na razie i tak dobrze, średnia 15, dystans 45

To póki co ja jej będę dotrzymywał towarzystwa, jadąc z nią za Wami:D

Napisano

Jeśli dziewczyny nie boją się dystansu w okolicach 100...120 km, to w niedzielę - jeśli aura będzie w miarę przyzwoita - planuję taką pętelkę i mogą mi "usiąść na kole" :-) Gdzie konkretnie - jeszcze nie wiem, ale najprawdopodobniej gdzieś na północ lub wschód... Drogi jak zwykle mieszane - od asfaltów po piachy :-)

Napisano

Jedźcie na wschód tam musi być jakaś cywilizacja :) W sobotę trzymajcie kciuki za Team Człuchów na maratonie Powerade w Murowanej :thumbsup:

Napisano

Nie jest źle, bo zamieszkuje tam starożytna cywilizacja Borowiaków Tucholskich, wywodząca się w prostej linii z Kaszubów :-) Więc przynajmniej na najbliższym wschodzie sami swoi :-)

Napisano

jak tam panowie było w Murowanej?

ps-zmiana konta, niesłuszny block na 5 dni, za 5 dni wróce do swojego

Napisano

Co ty tam paplasz saren :)

Wrocili wszyscy z usmiechami na buzi wiec bylo dobrze :)

Na Mega udalo sie wykrecic porazajace 92 miejsce ;p

W kategorii 44

Ale kilka nowych doswiadczen wynioslem z tego wyscigu.

A i podziekowania dla Tomka za pomoc w wyborze opon :) RR szly jak przecinaki po goślińskim piachu :)

Co ty tam paplasz saren :)

Wrocili wszyscy z usmiechami na buzi wiec bylo dobrze :)

Na Mega udalo sie wykrecic porazajace 92 miejsce ;p

W kategorii 44

Ale kilka nowych doswiadczen wynioslem z tego wyscigu.

A i podziekowania dla Tomka za pomoc w wyborze opon :) RR szly jak przecinaki po goślińskim piachu :)

No i mamy medal dla Człuchowa, gratulacje MAJKA, udalo sie zaliczyc pierwszy maraton i odrazu z sukcesem, byle tak dalej.

TOMEK - dzieki za kolo :), ale jednak nie dalem rady sie zalapac, nie ten poziom :)

MAC7 - 16 kwietnia jedzie ekipa Czluchowska do Chodziezy wiec masz szanse sie zabrac :)

Napisano

po 1 i najważniejszee-brak roweru :(

a w tydzień nie złożę, nie da rady, brak swobodnego dostępu do części

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...