Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tzn. wybierzmy jakis jeden wzor ja bym proponowal nr. 3 takie moje zdanie.

cennik z firmy vi-king VI-KING WWW

Koszulka kolarska,bez rękawa - 73zł

Koszulka kolarska krótki rękawa - 76zł

Koszulka kolarska długi rękaw,długi zamek - 85zł

Bluza kolarska- 96zł

Koszulka BMX /Zjazdowa -71zł

Koszulka Polo -65zł

Podkoszulek bezrękawów"potówka" - 31zł

Podkoszulek krótki rękaw"potówka" - 34zł

Podkoszulek długi rękaw -34zł

T-Shirt drukowany -38zł

Wiatrówka-bezrękawnik Lotos -49zł

Wiatrówka-długi rękaw Lotos -78zł

Wiatrówka-bezrękawnik Atom-Rain -92zł

Wiatrówka-długi rękaw Atom-Rain - 108zł

Bezrękawnik Winter-Thermal - 123zł

Kurtka Winter-Thermal - 137zł

Spodenki kolarskie "Standard" -167zł

Spodenki kolarskie na szelkach -86zł

Spodenki sportowe -96zł

Rajstopy lycra na szelkach z wkładką -49zł

Rajstopy na szelkach zimowe - 117zł

Rajstopy 3/4 na szelkach - 135zł

Rajstopy na szelkach Windstopper - 109zł

Kombinezon krótki rękaw - 155zł

Kombinezon długi rękaw - 138zł

Kombinezon długi rękaw,nogawki 3/4 -146zł

Kombinezon długi rękaw,długie nogawki -156zł

Kombinezon długi rękaw,długie nogawki-zima -163zł

Rękawki letnie -27zł

Rękawki letnie drukowane-43zł

Rękawki zimowe - 45zł

Rękawki zimowe drukowane - 54zł

Nogawki 3/4 letnie -35zł

Nogawki 3/4 letnie drukowane-43zł

Nogawki 3/4 zimowe- 56zł

Nogawki 3/4 zimowe drukowane-65zł

Nogawki letnie - 41zł

Nogawki letnie drukowane-56zł

Nogawki zimowe- 65zł

Nogawki zimowe drukowane-77zł

Ochraniacze letnie na buty- 43zł

Ochraniacze zimowe na buty - 54zł

Rękawiczki letnie-28zł

Skarpety coolmax - 12zł

Opaska na nadgarstek - 9zł

Opaska na czoło-19zł

Czapka letnia-25zł

Czapka zimowa-38zł

Bandamka-12zł

Koszulka DH-96zł

cennik wychodzi na korzyść vi-kinga pozatym ich ciuchy widziałem na żywo stwierdzam że są godne uwagi, pozatym w tym roku ubierają całą kadrę polski więc coś jest na rzeczy. Trzeba się wmiarę szybko orientować i decydować w ilościach tak aby oni mogli zrobić sobie projekt i wykonać zamówienie. standardowo czas oczekiwania 6tyg! możliwe że da radę zrobić to szybciej ale trzeba się decydować.

moja opinia to wersja nr. 3 spodenki będą w podobnej kolorystyce, a robimy w firmie vi-king. na ich stronie można zobaczyć produkty.

Napisano

Z Okazji Zmiany Czasu na Letni planuję w niedzielę spacer na dystansie do 80km. Godzina 14:00. Trasa - prawdopodobnie do Chojnic, na Klawkowo, Krojanty, wzdłuż linii kolejowej do Rytla, następnie wzdłuż Brdy do Męcikału i przez park na Charzykowy i Wolność. Nie mam pojęcia, jak wyglądają dukty - błota raczej nie będzie, ale piach z pewnością. Jak ktoś chce się dołączyć, to zapraszam.

Napisano

ja ostatnimi czasy jeżdżę w soboty, dziś były bliżej nieokreślone okolice bliżej nieokreślonego jeziora, wcześniej jakieś ruiny i 2 domy (wrzucę foty to moze ktoś mi powie gdzie byłem)

a potem dłuższa jazda szosą 212 do polnicy, potem przez Czł do domu

i pierwsze zgubienie się na wolności

EDIT trochę słaba jakość ale może ktoś rozpozna

http://img820.imageshack.us/i/spa0105k.jpg[/jpg]

http://img41.imageshack.us/i/spa0103a.jpg[/jpg]

http://img855.imageshack.us/i/spa0104a.jpg[/jpg]

Napisano

więc kto jest chętny na koszulki czy inne części garderoby? zamówienie będzie z firmy Vi-King sport. ceny podane wyżej zamówienia wstępne proszę wysłać na maila : m.zdanowicz(malpa)420.org.pl

tabela rozmiarów dostępna na stronie producenta (link podany również wyżej)

napiszcie czym jesteście zainteresowani, w jakim rozmiarze i w jakiej ilości.

Napisano

"Pierwszy dzień wolności" to będzie dopiero jutro - w kontekście pogody, jeśli oczywiście prognozy się sprawdzą :-)

Nareszcie będzie można sobie setkę walnąć w ciepełku :-)

Napisano

zamówienia na części garderoby należy składać najpóźniej do niedzieli do godziny 20.00

mail : m.zdanowicz(malpa)420.org.pl

Napisano
A o jakim Łukaszu mówisz?

w Wirniku u góry pracuje,

dobrze poszaleć po chojnickim lasku miejskim, mokre liście robią niezłe wrażenie przy 30km/h gdy tył wyprzedza przód ;)

a ja już setkę mam zrobioną w tym sezonie

Napisano

pozdrowienia dla panów mijających w Charzy :)

ale wiecie co-trochę wstyd żebym taki kawał drogi jechał tuż za wami z totalna amatorką [ledwo rower ruszony po jesieni, zimie] jako towarzyszką ;)

Napisano

Pozdrowienia :)

Nie chcielismy przeszkadzac w towarzyskiej wyprawie :)

na pewno niedlugo bedzie jakas wieksza ustawka!! wiec i towarzyszka bedzie mogla pojechac

Napisano

Jadę sobie "berlinką" od strony Jaromierza, mijam Canpol i słyszę, że jakiś "kierownik" trąbi za mną. Ki czort, myślę... Może coś mi wypadło? No nie - telefon jest, klucze od chałupy są, lampka tylna jest... Myślałem, że się zatrzyma i wyłuszczy problem. Niestety, pojechał dalej... I po chwili mnie olśniło: on widział po prawej coś, co wyglądało na DDR lub CPR i się zbulwersował, że nie jadę owym czymś, tylko jezdnią... Nie pamiętam rejestracji, ale chyba to był "obcomiastowiec". "Lokals" by przecież wiedział, że to "cudo" techniki budowlanej jest - póki co - placem budowy, bo ze względu na skandaliczną jakość wykonania nawet bardzo tolerancyjna na rowerowe gnioty ścieżkowe GDDKiA (inwestor) nie odebrała robót. Zauważyłem, że spory kawałek ma zdjętą kostkę do przełożenia :-). Pomijam już fakt, że wloty nie są oznaczone odpowiednimi znakami (C-13/C-16) - bo oczywiście droga w budowie nie może być legalnie udostępniona...

Napisano

Wczoraj wracając po zmroku w połowie tej ścieżki kostka się skończyła i wryłem się w piach.

Trochę mnie to zaskoczyło, bo jeździłem tamtędy wcześniej i kostka była.

Wydostać się z Canpolu na tą ścieżkę to też nie lada wyczyn, zwłaszcza z dzieckiem w przyczepce.

Napisano

Kultowy jest ten prostokątny "łuk" zaraz za jezdnią. Nie wiem, jakim trzeba być projektantem-bałwanem, by sobie wykoncypować, że rowery mają zdolność skręcania pod kątem prostym :-). Aż strach pomyśleć, co te drogowe "twardziele" wykombinują na wlocie w okolicach stacji paliw przy Szczecińskiej...:-).

Kiedy napisałeś o przyczepce pomyślałem sobie, że drogowcy nie mają świadomości istnienia takiego - wkrótce legalnego - wynalazku. Raczej bałbym się ją ciągnąć "śmieszką" w kierunku Rychnów. Słupki zabezpieczające przed wjazdem samochodów są tak blisko siebie, że łatwo na nich przyczepkę z dzieckiem zostawić :-).

Napisano

jakie by te ścieżki rowerowe nie były to bardzo dobrze że są chociaż takie. nie ma co narzekać aż tak bardzo

Napisano

Ci, którzy boją się samochodów lub jadą z dziećmi na spacer, zadowlą się każdym gniotem, który poprawia bezpieczeństwo izolując od aut - i wcale się nie dziwię. Miałem okazję pojeździć po gdańskich DDR, budowanych w ostatnich latach, dlatego z "pewnym takim wstrętem" korzystam - jeśli muszę - z naszych wynalazków z epoki kostki łupanej. Nie chodzi oczywiście tylko o rodzaj nawierzchni (bo jeśli jest dobrze ułożona, to daje sie strawić - vide odcinek od Szczecińskiej do Batorego), ale o "całokształt" :-)

Napisano

ale co po najlepszej ścieżce jeśli są na niej ludzie, którzy po kulturalnym zwróceniu uwagi demotywująco odpowiadają -- "a istnieje coś takiego jak droga rowerowa? i nie wolno na to wchodzić? no niemożliwe, nie wiedzieliśmy,...."

aż się człowiek smieje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...