Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pod koniec zeszłego roku w zdziwienie wprawił mnie widok robotników kładących kostkę na "ciągu p-r" do Canpolu. Wiadomo, jaka była pogoda.... Pomysł prac drogowych w takich warunkach wydawał się debilny. Jechałem dzisiaj "berlinką" w kierunku Canpolu. Nawet z jezdni było widać, że owa "śmieszka" to masakra. Kostka poklawiszowana, w niektórych miejscach pozapadana - łącznie z krawężnikami... Nietrudno się domyśleć - ścierwo kładzione na zmrożonym podłożu, po ociepleniu poległo :-) Ten "hajłej" to się chyba tylko do rozbiórki nadaje... Podobno inwestor, czyli GDDKiA, nie odebrał odcinka, który miał być ukończony w zeszłym roku, do czasu usunięcia felerów. Nawet jeśli wykonawca poprawi największe babole to i tak można domniemywać, że z każdym rokiem ta "śmieszka" będzie się sypać...

Napisano

nowy trick na X-games - backflip w dolnym chwycie dużo bardziej punktowany niż backflip w górnym chwycie :)

Napisano

czesc, a zawijacie może czasem w gdzieś w okolice tuchola, czersk, rytel, ewentualnie brusy? czy tylko pod czluchowem jezdzicie?

Napisano

Ja jak najbardziej. Od czasu do czasu kręcę się w okolicach Tucholi, Brdy i Kanału Brdy, Rytla, Męcikału, południowej części Zaborskiego PK - i nie tylko :-)

Napisano

Panowie :)

Wraz z moim dzielnym i nie odłącznym organizatorem, zapraszamy Was na nową stronę LUIZA XC 2011 !!!

LUIZA XC CUP 2011

Jednak jeśli możemy prosić nie róbcie zadnego szumu na forach. Sami sie tym zajmiemy :)

Możecie jako pierwsi wygłaszać swoje opinie w temacie :)

ZAPRASZAMY

Napisano

trasa bedzie bardzo zblizona do zeszlorocznej, zgloszenia to jak kto sie zglaszac bedzie, aczkolwiek czekaja Nas niespodzianki i miejmy nadzieje duzego formatu gwiazdy polskiego MTB =)

Ps. jednoczesnie mamy nadzieje ze poza obowiazkowym startem wszytskich naszych przyjaciol z tego watku czesc z Was pomoze nam w organizacji (znakowanie trasy itp)

Napisano

a jak przygotowania do sezonu? Macie już plany na tegoroczne starty?

W weekend zamawiać będę u formickiego.

U Formickiego to się nie kupuje bo to oszukista i do tego sprzedaje podróby.

Ja może będe zamawiał w poniedziałek w BikeCenter lub Bikestacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...