Sandacz Napisano 6 Lutego 2011 Napisano 6 Lutego 2011 Pod koniec zeszłego roku w zdziwienie wprawił mnie widok robotników kładących kostkę na "ciągu p-r" do Canpolu. Wiadomo, jaka była pogoda.... Pomysł prac drogowych w takich warunkach wydawał się debilny. Jechałem dzisiaj "berlinką" w kierunku Canpolu. Nawet z jezdni było widać, że owa "śmieszka" to masakra. Kostka poklawiszowana, w niektórych miejscach pozapadana - łącznie z krawężnikami... Nietrudno się domyśleć - ścierwo kładzione na zmrożonym podłożu, po ociepleniu poległo :-) Ten "hajłej" to się chyba tylko do rozbiórki nadaje... Podobno inwestor, czyli GDDKiA, nie odebrał odcinka, który miał być ukończony w zeszłym roku, do czasu usunięcia felerów. Nawet jeśli wykonawca poprawi największe babole to i tak można domniemywać, że z każdym rokiem ta "śmieszka" będzie się sypać...
PiPoLiNiO Napisano 7 Lutego 2011 Napisano 7 Lutego 2011 Dzisiaj wracając z pracy widziałem tą ścieżkę... Porażka, niektóre fragmenty są zapadnięte tak, że ich nie widać już.
tasior Napisano 7 Lutego 2011 Autor Napisano 7 Lutego 2011 nowy trick na X-games - backflip w dolnym chwycie dużo bardziej punktowany niż backflip w górnym chwycie
Tromek Napisano 9 Lutego 2011 Napisano 9 Lutego 2011 czesc, a zawijacie może czasem w gdzieś w okolice tuchola, czersk, rytel, ewentualnie brusy? czy tylko pod czluchowem jezdzicie?
Sandacz Napisano 9 Lutego 2011 Napisano 9 Lutego 2011 Ja jak najbardziej. Od czasu do czasu kręcę się w okolicach Tucholi, Brdy i Kanału Brdy, Rytla, Męcikału, południowej części Zaborskiego PK - i nie tylko :-)
MMMAAACCC7 Napisano 12 Lutego 2011 Napisano 12 Lutego 2011 droga na wolność podnóże wolności widzę że obraliśmy ten sam kierunek , ale różne drogi, ja jechałem po linii prostej, a z tego co widziałem to Ty zawijasami hehe, tak myślałem że to Ty najciekawsze Cię ominęło pewnie-ładnie poryta droga przez dziki, jeszcze je słychać było
Sandacz Napisano 12 Lutego 2011 Napisano 12 Lutego 2011 Dzików nie widziałem, ale w okolichach Zielątkowa słyszałem strzały. Pewnie tradycyjne o tej porze roku polowanko...
Sandacz Napisano 12 Lutego 2011 Napisano 12 Lutego 2011 Wyjechałem przed 14-tą przez Zagórki do Charzyków, a potem wróciłem przez Wolność i Kiełpin.
MMMAAACCC7 Napisano 12 Lutego 2011 Napisano 12 Lutego 2011 na Wolności trochę sie pokreciles, patrząc po śladach
jonypi Napisano 19 Lutego 2011 Napisano 19 Lutego 2011 Panowie Wraz z moim dzielnym i nie odłącznym organizatorem, zapraszamy Was na nową stronę LUIZA XC 2011 !!! LUIZA XC CUP 2011 Jednak jeśli możemy prosić nie róbcie zadnego szumu na forach. Sami sie tym zajmiemy Możecie jako pierwsi wygłaszać swoje opinie w temacie ZAPRASZAMY
MMMAAACCC7 Napisano 20 Lutego 2011 Napisano 20 Lutego 2011 to teraz czekamy na listę, trasę i dzień startu
tasior Napisano 21 Lutego 2011 Autor Napisano 21 Lutego 2011 trasa bedzie bardzo zblizona do zeszlorocznej, zgloszenia to jak kto sie zglaszac bedzie, aczkolwiek czekaja Nas niespodzianki i miejmy nadzieje duzego formatu gwiazdy polskiego MTB =) Ps. jednoczesnie mamy nadzieje ze poza obowiazkowym startem wszytskich naszych przyjaciol z tego watku czesc z Was pomoze nam w organizacji (znakowanie trasy itp)
PiPoLiNiO Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 "Data juz jest: 17.07.2011" A miałem brać urlop w sierpniu;p Ja zawsze chętny do pomocy:)
MMMAAACCC7 Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 na mnie z pomocą tez możecie liczyć, od samego rana
sarensen Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 Ktoś będzie niedługo składał jakieś zamówienie?
grubbaz Napisano 23 Lutego 2011 Napisano 23 Lutego 2011 a co chciałbyś zamówić i gdzie? Prawdopodobnie będę składał zamówienie.
jonypi Napisano 24 Lutego 2011 Napisano 24 Lutego 2011 A co panowie planowali zamawiac? Jako cos planujecie zamawiac to pisac odraz skad
grubbaz Napisano 25 Lutego 2011 Napisano 25 Lutego 2011 a jak przygotowania do sezonu? Macie już plany na tegoroczne starty? W weekend zamawiać będę u formickiego.
PiPoLiNiO Napisano 25 Lutego 2011 Napisano 25 Lutego 2011 a jak przygotowania do sezonu? Macie już plany na tegoroczne starty? W weekend zamawiać będę u formickiego. U Formickiego to się nie kupuje bo to oszukista i do tego sprzedaje podróby. Ja może będe zamawiał w poniedziałek w BikeCenter lub Bikestacji.
grubbaz Napisano 25 Lutego 2011 Napisano 25 Lutego 2011 jak na razie jestem z niego zadowolony, pod jaki względem oszukuje? I o co chodzi z tymi "podróbami".
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.