Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeszcze lody dobrze nie zlazły :-). Na leśnych duktach - zwłaszcza tych z większym ruchem LP czy drwali - ślizgawka. Wyskoczyłem wczoraj na Polnicę asfaltem. Między Kiełpinkiem a Sokolem - czyli na odcinku przecinającym las - horror. Trzy koleiny, w wielu miejscach z warstewką lodu, a między nimi lodowe bruzdy. Dziadom z Zarządu Dróg do głów nie przyjdzie, by tam posypać piachem z solą...

Napisano

no warunki miejscami nie sa najlepsze, gdzie jest snieg jest ok ale czesto gesto droge pokrywa sam lod, i latwo i "dzwona" o czym przekonalem sie pod biskupnica

Napisano

Hmm, lód jest, to fakt. Ja też już po pierwszej glebie. Ale np. trasa od Rychnów do Ględowa jest lepsza jakościowo teraz ze śniegiem, niż w lato;p

Napisano

No to widzisz dobrze było się wybrać i osobiście odebrać, mam nadzieje że posłużą Ci długo a w wakacje może spróbujesz bez dętkowo pojeździć

Napisano

Mam nadzieję że zrobimy jakieś oficjalne wspólne wielkie otwarcie sezonu tak by każdy mógł zjechać ( Konrad, Rafał, ja) no i tak by wszyscy lokalni bikerzy też się stawili. i może uda się wszystko zakończyć jakimś wspólnym biesiadowaniem =)

Napisano

dobra, sezon już mogę zacząć, będę przykładem złożenia napędu po kosztach hehe

kaseta cs hg30

łańcuch stone

korba nie wiem, jakieś 3 kreski w kwadracie, nie wiem co to nawet

koszt 120zł

he

Napisano

szkoda że nie idzie edytować-korba zmieniona na prowheel, 44-34-24, ramiona chyba 170mm, powiew świeżości i nowości :),

tamta była przeindeksowana, kawałek blachy na złom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...