sarensen Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 To ja proponuje 17.30. Trasa: Czarnieckiego> Chrobrego> Ketlinga> Las> przejazd przez berlinkę przed Łódzkim wzdłuż j. rychnowskiego >Ględowo> Dębnica>Przytok>wzdłuż sadu Dębnica> Motocross> Canpol lub Jaromierz> Sieroczyn. Chyba że macie ciekawsze pomysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 zależnie od wiatru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 hmm mozemy skoczyc przez piaski pozniej odbijemy w prawo pod takie jeziorko wrocimy na skorzewo tam wpadniemy w las gdzies pod dobojewo i niewiem bedziemy sie gubic w lesie moze takie wycieczki najlepsze zreszta spotkamy sie to ustalimy traske bo faktycznie ostro wieje na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 ale widzę że upodobaliście sobie zachodnie strony Czł, a wschód taki ciekawy xd poza tym mam pyt-ktoś ma tutaj niebiesko białego cube`a lub błekitno białego Cross`a?? bo taka 2-jka jeździ przez moją okolicę co wieczór, zawsze od Chojnic w stronę Czł przez pola, lub na Charzę lecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 17.30 kto chetny? taka luzna wycieczka dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Jak luźno to ja nie jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonypi Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Hej! Jak tam ktos bylby chetny na jakas ustaweczke jutro na bike? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 no normalnie że tak wymieniam kasete+łańcuch i jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 prognoza pogody na jutro jest beznadziejna - prawie cały dzień ma padać... Sobota też ma być nieciekawa. Może dopiero w niedzielę będzie jako-tako :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 ma ktoś może centrownicę i talent do centrowania kół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 jakiś plan na jutro ?? ponoć dalej ma padać ale tak od 10, więc może ruszymy wcześniej? błota pewnie nie zabraknie więc będzie karcher. planuje jakoś spróbować 7 a jak nie to kolejna próba po 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 planujecie dziś coś na 17? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonypi Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Ja proponuje bardziej dlugo planowa ustawke: Jedzie ktos na http://www.bikemaraton.com.pl/?? W POZNANIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarensen Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Zrobiłem dzisiaj z Rafalo 60 km w okolicach Biskupnica, Bińcze, Olszanowo, Krępsk. Fajne tereny. Tasior niestety za późno odczytałem sms i już byłem w drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 nie znaleźliście tam gdzieś w okolicach Garska małej, czarnej pompki z Lidla? To się długo nią nacieszyłem... Wrrrr...:-). Co prawda kosztowała marne 10zł, ale działała :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarensen Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Dzisiaj z Rafalo zrobiliśmy 60 km na ciekawym odcinku Biskupnica, Bińcze, Olszanowo, Krępsk. Tasior niestety za późno odczytałem od Ciebie SMS. sorki, ze sie powtarzam na forum ale mam problemy z netem i myslalem ze poprzedni post sie nie zapisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 tez dziś zwiedzałem tamte tereny a na jutro jak się ustawiamy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalo Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 my planujemy z Sarensenem start pewnie około 11.00, rundka w tych samych okolicach co dziś, widzę się z nim zaraz na małym zasłużonym piwku - damy znać co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 a skąd startujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 i o ktorej dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 puśćie mi sms o której, jak ktos coś będzie wiedział-numer 530-297-067, tylko tak maxymalnie pół h wcześniej żebym zdążył dojechać, lub puśćcie sygnał, oddzwonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 a jak robimy z jutrzejszą ustawką ile chętnych która godzina? fajnie było by zebrać się dużą ekipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Z samego rana, godzina 8, byłoby fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonypi Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 mi pasują godziny od 17:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 zahaczyłem po południu o Chojnice by zobaczyć, jak wygląda główny hajłej po remoncie... Chciałem przejechać obydwie strony ulic - do Carrefoura i z powrotem. Już przy Bankowej zaskoczenie - auta mają zielone, ale na równoległej ścieżce rowerowej all red i przyciski. Dojechałem do Swarożyca - to samo... Typowo dyskryminacyjna dla rowerów organizacja ruchu. O nie, dziękuję, nie skorzystam... Zrezygnowałem z dalszej "lustracji" i pojechałem - jak planowałem - na teren PN "BT"... Wygląda na to, że jadąc bicyklem przez Chojnice w kierunku wschodnim trzeba będzie korzystać z alternatyw, by nie gnić na tych p...ch przyciskach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.