Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Uff. Co to był za dzień.

Trochę na ciężkim po lasach polatałem,

ale za dużo błota to wróciłem

i na ostrym się skatowałem do upadłego.

angelo fajny warsztat

Warsztat w sam raz do naprawiania emeryckich superbajków :)

Napisano

no niby racja, ale taka chimeryczna pogoda i nie zawsze zgodne z rzeczywistością prognozy trochę zniechęcają do konkretnych ustawek ... Nie cierpię ciapania i jeszcze o 10-tej chciałem dzwonić do Rodzinki, ze wdepnę wcześniej na świąteczny obiad... Jednak jeszcze pół godzinki odczekałem i na horyzoncie zaczęło się poprawiać, więc jednak ruszyłem...

Napisano

na jutro to planuję się totalnie dołować psychicznie z powodu konieczności gnicia w chałupie, bo podobno ma być wybitnie parszywa aura... Że też Niemcy nie mogli skapitulować latem :-)

Napisano

orientuje się ktoś z was po ile są rogi w waszym człuchowskim sklepie?

bo mi rower zwiało od ściany i walnął o beton, efekt-złamany róg, a spawać go nie będę nie jestem hardcorem hehe

Napisano

jutro - jeśli oczywiście nie będzie ciapać - planuję pokręcić się po okolicach PN "BT", j. Charzykowskiego itp.

Więc jeśli macie ochotę się przewietrzyć, zapraszam. Start godz. 11:00 (ew. najpóźniej 12:00), rondo na W. Polskiego.

Całkowita zmiana okolic w ostatniej chwili możliwa :-)

Napisano

i jak tam po dzisiejszym dniu, ktoś coś jechał?

bo ja późno wystartowałem (15.30) na wolność (piekny jesienny widok-strasznie śłisko na liściach i wpadnięcie z rowerem w jakieś zapadlisko-ze ścieżki mnie zwiało i po pas w błotku hehe) a potem przez "muminkowo" na brzeźno, wzdłuż chojnickiej obwodnicy, przez strefę ekonomiczną do domu

Napisano

na "wolności" byliśmy z Tomkiem w Czwartek i fakt liści sporo, ale teraz to tam się już nie wybieram za dużo błota i moje opony się brudzą :devil:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...