angelo105l Napisano 30 Października 2010 Napisano 30 Października 2010 ...i pełen szacun dla Andrzeja-na takim rowerze ()brak żadnych przełożeń( i przejechał tą traskę SRAM 3.0 czyli nie zasłużyłem
tomeks Napisano 30 Października 2010 Napisano 30 Października 2010 Z tego co zauważyłem miał biegową piastę...
jonypi Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 Sandacz - najlepiej jak bys spakowal wszystkie zdjecia np. RAR i plik wrzucil na ten serwer http://www.sendspace.pl/ I link zamiescil na forum.
MMMAAACCC7 Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 to widać źle patrzałem hehe, ogólnie rower sprawiał wrażenie "bezbiegowego"
Sandacz Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 ok, wieczorem postaram się wrzucić na tego hosta pakunek. Wczoraj obyło się u mnie bez strat, ale dzisiaj rano zachciało mi się rano skoczyć w plener i mnie pokarało - bukowy badyl lekko zwichrował mi przerzutkę i hak :-) http://www.bikebrother.com/ride/56662 ten wężyk na pagórkach Wolności to nie efekt nadużywania napojów :-)
Rafalo Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 Angelo, dzisiaj to się rozczochrałeś mknąc na ostrym około 18 na ul. Królewskiej Też byliśmy na Wolności (Saren, Rafal, Konrad, Andrzej) - ładnie było, słonko, powerade, zero bukowych badyli Aaaaa, i jeszcze jedno, właśnie na mieście prawie rozjechał nas rower Mateusza, Saren poznał po kolorze opon
angelo105l Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 Złożyłem bardziej odpowiedni rower na takie tereny, ale już go popsułem.
Rafalo Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 wypad z wczoraj http://connect.garmin.com/activity/55064105 i nasza przyjemna wycieczka z dzisiaj na Górę Wolność http://connect.garmin.com/activity/55064097
tasior Napisano 31 Października 2010 Autor Napisano 31 Października 2010 no przepraszam chłopaki, ale moja siostra dziś zaznała po raz pierwszy przyjemności przejechania się na moim rowerze i jak widać szalała ile się dało. kto wie może za rok czeka ją jakiś cykl MTB
Sandacz Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 link do pliku zip z fotkami(inny host, bo ten powyżej nie chciał mi startować): http://www.space-nation.eu/?d=4B20FCB41 Dzięki za tracki. Porównałem ślady z Olszanowa z obydwu odbiorników - Legenda C i Edge 705 - i chyba pierwszy raz miałem okazję "organoleptycznie" zobaczyć różnice w czułości chipsetów miedzy kolejnymi generacjami na tej samej trasie (czyli starszego - Legenda C i nowszego Edge 705). Oczywiście, zdecydowana przewaga Edge.
kunis8 Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 trzeba przyznać, że frekwencja zaskoczyła, warto było przyjechać i poznać człuchowską brać rowerową, może uda się również w tak szerokim gronie zrobić rozpoczęcie sezonu 2011, dzięki za miły wypad!
Sandacz Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 ciężko będzie - zakończenie obecnego sezonu 31.12.2010, rozpoczęcie nowego 1.01.2011... A w międzyczasie jeszcze sylwestrowa balanga i leczenie kaca... Tego może być nadto nawet dla profesjonalistów z Peritusa :-)
tasior Napisano 1 Listopada 2010 Autor Napisano 1 Listopada 2010 a to będą jacyś profesjonaliści z Peritusa ?
Rafalo Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 przyłączam się do słów Konrada, mimo że z przygodami to bardzo fajny wypad w sobotę, pogoda wiosenna, tereny zjawiskowe, do tego jeszcze rundka wczoraj na G. Wolność a i dzisiaj (niestety beze mnie ) było delikatne kręcenie pomysł z początkiem sezonu do przemyślenia pzdr dla wszystkich
Sandacz Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 Gdyby to było w styczniu to znam cyklistę, który chętnie się przyłączy - oczywiście pod warunkiem, że będzie odpowiednia pogoda :-) tak przy okazji: pojechałem wieczorem na człuchowski cmentarz trochę naokoło - przez Ględowo i Rychnowy. Okazało się, że wystarczą światła mijania aut jadących z naprzeciwka, by bardzo utrudnić dostrzeżenie w świetle "popularnej" lampki rowerowej słupków blokujących samochodom możliwość wjazdu na "śmieszkę", które drogowe głąby wkopały na ciągu p-r od Rychnów do "Edenu". Więc jak ktoś wpadnie na pomysł jazdy tam w nocy z prędkością większą od tempa osoby pieszej, to niech zaopatrzy się w solidny "dopalacz"...
sarensen Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 Podoba mi się co tu panowie piszą... że się podoba Może jeszcze w tym roku coś ustawimy np rajd zimowy
MMMAAACCC7 Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 rajd zimowy tą samą trasą co w sobotę, zjazdy będą świetne, gorzej z podjazdami hehe ma ktoś stary niepotrzebny łańcuch do oddania? może być nawet od makrokesza (na zimę łańcuchy robię na koła i mi zabrakło hehe) saren-trzeba było zadzwonić z Wolności, bym z powerade`ami przyjechał hehe
angelo105l Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 ...ma ktoś stary niepotrzebny łańcuch do oddania? może być nawet od makrokesza (na zimę łańcuchy robię na koła i mi zabrakło hehe)... jak jeszcze potrzebujesz, to wpadnij z plecakiem. a może chcesz opony z kolcami?
MMMAAACCC7 Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 ja po prostu poszukuję starych darmowych łańcuchów, które metodą młotka i gwoździa skuwam i naciągam na oponę, sprawdzone i jako tako działa, ale taka poważniejsza skuteczność będzie dopiero na zimę sprawdzona , a z plecakiem wpadnę wtedy jakoś w weekend, dokładnie dam Ci znać jeszcze, wszystko zależy od pogody
angelo105l Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 spoko, starych łańcuchów u mnie pod dostatkiem.
tasior Napisano 2 Listopada 2010 Autor Napisano 2 Listopada 2010 kolejna okazja na jakąś większą ustawkę w listopadowy weekend 11-14 .
angelo105l Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 akurat zdążę objeździć mój nowy, niskobudżetowy sprzęt terenowy.
jonypi Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 Ja sie pisze na smiganko Tym berdziej w czwartek
tomeks Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 Ja chyba też, zawsze to jakaś motywacja, żeby się ruszyć. A tego mi ostatnio brakuje
tasior Napisano 3 Listopada 2010 Autor Napisano 3 Listopada 2010 więc praktycznie jesteśmy ustawieni na 11 listopada. mam nadzieję, że dopisze pogoda, a cały wypad może zakończymy pizza z maski samochodu:) albo jakimś ogniskiem. Ps. już powoli możemy ustalać trasę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.