Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ciężko powiedzieć dokładnie, według mnie to będzie gdzieś około 11-12. a lokalizacja hmmm sam nie wiem ja osobiście preferuje olszanowo ( wiem ze Tomek też) ale oczywiście zadecydujemy większą ekipą.

Napisano

o ile nie bedzie wam przeszkadzać szczęk dobijanego napędu to mogę się dołączyć, ale zależne to jest od pogody jak zwykle, przy silnym wietrze nie będę jechać do Czł

ps-co jest takiego ciekawego w drodze do olszanowa bądź w samym olszanowie?

Napisano

Możemy zrobić tak: pojechać w stronę Charzyków, wejść na G. Wolność, naładować akumulatory widokami, wrócić (ale inną trasą) do Człuchowa i uderzyć na Olszanowo.

Napisano

ugadamy dokładnie jutro, wiem że Marcin pracuje do 13.00 . Fakt 13.00 trochę późno ale może uda mu się chwilę zwolnić i tak 11.30-12.00 bym proponował? Jak inni się zapatrują?

Napisano

to ja też potwierdzam, start tak jak Konrad proponuję około 10.00-11.00, a kierunek wybierzemy jak się spotkamy

Mateusz wyprzedził mnie o 60 sekund z postem... jak dla mnie to też może być bliżej 12, Saren i Konrad raczej nie będą oponować

Napisano

10.00-11.00 jest git ale jak trzeba będzie poczekać chwilę na Marcina to najwyżej możemy pokręcić się po parku i zrobić parę pętli Luiza XC Cup na rozgrzewkie ;)

Napisano

Pogoda według ICM zapowiada się całkiem przyjemnie, słońce i przyjemna pogoda :voodoo: co prawda wiatr może gdzieś hulać na otwartych terenach ale w lesie myślę, że będzie O.K tylko jeździć :)

a ekipa do jazdy zapowiada się spora więc tylko jeździć :)

Napisano

Hej Panowie.

Rozumiem ze jedziemy? :)

Jak ktos ma to moze ktos by wziol jakas malpke (aparat) ??

Jeszcze raz dzieki bardzo wszystkim za jazde:) KOAZAK bylo nas duzo

Czekam na garmina i zdjecia :)

Napisano

wycieczka naprawdę przyjemna, pokazaliśmy część Naszej treningowej trasy, frekwencja zaskoczyła chyba wszystkich !! trochę awarii ale na szczęście dojechaliśmy do domu ;) teraz tylko ustawiać się na kolejne wypady :icon_mrgreen:

Napisano

na mnie jutro nie liczcie co do tego wypadu na Wolność bo muszę się odespać i bedzie to dluugo trwac, a powrot z Czl trwal godzine, moj prywatny rekord hehe, jakbym wypił z 6 tych zielonych powerade`ów

aha i łańcuch rwał sie 2 razy w trasie, tak w ramach dokładności, poza tym zgubiony i odnaleziony tel i chetny na wymianę roweru (biskupnica) hehe

i pełen szacun dla Andrzeja-na takim rowerze ()brak żadnych przełożeń( i przejechał tą traskę

Napisano

no właśnie zastanawiam się, gdzie wrzucić fotki - swoją drogą na większości widać Wasze plecy :-). Od czasu do czasu wrzucam ślady i fotki na serwis Everytrail, ale pobieranie zdjęć jest trochę upierdliwe.

Dla przykładu dzisiejsza wycieczka (testowo wrzuciłem jedną fotkę):

http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=867884

pod mapą linkowane są zdjęcia zmniejszone (Photos - plik fotki), a pełną rozdzielczość można pobrać po kliknięciu "View Orginal" pod miniaturą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...